عزیز بامنید؟
کامنتا زیاده نمیشه فهمید کی با کیه
عزیز بامنید؟
کامنتا زیاده نمیشه فهمید کی با کیه
با دوست گرامی که میگه آهنگ گوش بدید و خود شما هستم من خودم از پرایس اکشن شروع کردم و دیدم کافی نیست حالا ICT کار میکنم
سبک تریدم RTM خیلی هم حرفه ای دنبالش کردم، بله متصلم و اشتراک چارتیکس دارم و نمودار لایو رو میبینم
بله پرایس اکشن باید به مرور توسط تجربه خودتون پیشرفته بشه
عالی
پرسود باشید🤍
RTM چیه میشه توضیح بدید
RTM(read the market )
ی سبک تحلیلی و ترید توسط ایف میانته پایه گذاری شد، ساختار و ستاپ های بشدت زیاده و بعضی منابع فارسی هم تاکید کردن سخت ترین سبک برای یادگیری هستش، اما در مورد ترید و ستاپ هاش قوی ترین و پیچیده ترین ستاپ ها رو داره و خوبیش اینه هیچ جای سبک نیازی به هیچ ابزار یا اندیکاتوری نیست و همش راجب حرکات و ساختار های قیمتی هستش
عالی ممنون از به اشتراک گذاشتن مطالب🤍
یه امیر نامی تو اینستا بود اونم rtm کار بود میشناسیش؟
دوست عزیز خوب ICT هم همینه دیگه ما خیلی به هم نزدیکیم اگه بگی نه من میگم داری کم لطفی میکنی
عزیز فکر کنم یمقدار فرق دارنا
دوست عزیز میتونی فریب خورده را از موضوع برداری چون ادمین اگه اومد سراغت دیگه کلا خودش هرکاری خواست میکنه و از اول تا آخر اصلاح میزنه من برای این میگم که یه بار آب به آسیاب آدمایی که میگن ترید قماره یا به جامعه ما حمله میکنن دلخوش نشن ویرایش بزن و اصلاحش کن مرسی
والا اینستا ندارم 2 سال میشه ، برای تاثیر توپامین که روی مغز میذاره دلیت کردم، ولی خیلیا RTM کارن بقول خودشون خیلی زیادن…
ببیننید خیلی فرق میکنه، من کتاب ای سی تی مایکل 2016 رو مطالئه کردم و کاملا فرق داره دوست عزیز، اگه ی مطالعه ای بکنید ستاپ های rtm رو کاملا متوجه خواهید شد
ادمین ادیتش کرده بودن!
لطف داشتن ایرادی نگرفتن چون توی تمام تاپیک ها احترام اعضای کامیونیتی نگه داشته شده!
-ممنون از نگرانیتون🤍
من منظورم اینه که من هم اعتقادم به چارت ساده و حرکت کندل ها و قیمت هست و معتقدم این اندیکاتور ها فایده نداره
عالیه اینستاهم معمولا وقت بیخود میگیره!
دقیقا منم همین فکر رو میکردم
اهان عالی
موفق باشید
اسمارت مانی rtm.ictپرایس اکشن البروکس .الیوت.وایکف ولی در حال حاضر با سبک شخصی کار میکنم