یک مشت فریب بیهوده برای تریدرها! smc - price action - ict

درود

عالی عالی و کاملااا دقیق!

-موفق و پرسود باشید🤍

بیشتر توضیح بده البته نمبخوام اون قالب استراتژی را بدونم و می‌دونم نمی‌گی البته بگی هم بدرد نمیخوره

مثلا چه زمانی کار می‌کنی دیدگاه بر اساس چارته یا مارکت میکر

ریسک به ریوارد

اینجور چیزای عمومی منظورم هست

اوپن NYSE کار میکنم - ماکسیموم روزی ۱ ربع - بر اساس جفتشه - r2

بازم سوالی بود درخدمتم🤍

گرامی من قضاوت نمیکنم و نمیگم چرا تو این کاررا کردی هرکسی یه کاری میکنه سیستم هرکسی فرق داره من منظورم اینه شما که تریدری یکسری چیز ها بلدی که اگه بتونی به بقیه منتقل کنی خیلی کمک میکنه چرا چون آموزش این کار دریای بی نهایتی هست و بنا به ظرفیت و خواست هرکس میتونه بخواد یاد بگیره من میگم اینجا الان من کوچیکتم و یه نکته به من یاد بده همین وگرنه کاری به چیز دیگه ندارم چیزی که میتونی را یاد بده تو سبک خودت و بخواه به این جامعه کمک کن. مثل همه برو فعالیت های منا ببین ایده دادم نیومدم بگم من 50 ساله پشت چارت درجا میزنم خواستم هم آموزش آپلود کنم نشد و فقط تونستیم یکسری ریلز آپلود کنیم

منم خیلی چیزای جدیدی از این کامیونیتی یاد گرفتم.

عالیه🤍

کریپتو فارکس نزدک کالا انرژی فلزات کدوم رو میزنی

فقط فارکس Dow jones - کریپتو هم فیوچرز تریدی ندارم

ببینید حرف شما درسته، بله خب من ب ذهنم نرسید که اموزش هم میتونم بذارم، ولی خب بنظر من و تشخیص من چون موسیقی تاثیر مهمی بعد استاپ و اس ال میذاره و دیدم تاحالا استادی بهش اشاره نکرده گفتم اشاره کنم، بله درسته ولی بد نیست کنار اینکه بیایم ی نکته مهم راجب استراتژی یا اموزش یاد بدیم بهتره اینجور چیزای روانشناسی هم علم داشته باشیم، بله استراتژی درسته ولی اگه من ندونم که وقتی اهنگ گوش میکنم ممکنه اثرات اون باعث بشه دوپامین بیش از حد ترشح بشه و باعث بشه ی معامله دیگه بزنم خب این تاثیر خیلی زیادی میذاره رو تعداد معاملات، پس بهتره در کنار اون بحثی که شما گفتی اینجور بحث ها هم باشه تا از اشتباه ها جلوگیری و اجتناب بشه…

پس تعصبی هستی.

کسی که داو جونز ترید کنه اکثرا چیز دیگری ترید نمیکنه

بحث تعصب نیست چندین ساله هرروز غیر از هالیدی و قطعی اینترنت ها اوپن داوجنز رو دیدم،وقتی میتونم رفتارش رو درک کنم برای چی چیزه دیگه ای ترید کنم؟

عالی

ممنون از دیدگاه زیباتون🤍

مگه قانون دو ژتون نداری که این یعنی حق داری دوتا معامله بزنی من خودم قبلا شاید روزی 13 ترید هم زدم و این بخاطر هول کردن و آور ترید بود بعد دیدم یه ترید تو روز بسه و بعد دیدم یه ترید تو هفته بسه ساده بگم تو وقتی میدونی قیمت کجا میخواد بره بزار بره و چند روز معامله را باز بزار و تمام اون حرکات شارپ و رنج و سود بزرگتر با یک معامله بگیر فقط با یکی حالا اگه چیزی میدونی بهش اضافه کن ولی بنظرم پای چارت ابرام تاتلیس یا آهنگ کردی گوش بدیم طبق فرمایش شما بهتره سکوت چیه بابا افسردگی میاره :smiling_face_with_sunglasses:

عزیز خب ظاهرا تاثیر داره اهنگ!

ولی خب برای خیلیا شاید تاثیرش مثبت باشه

برا خیلیا منفی!

فقط آهنگ گیتار برقی مثلا گروه kiss یا اهنگای شاد ابرام تاتلیس یا کردی

مشتی خیلی هم عالی نمیدنم تیکه انداختی اون بخش اخر رو یا نه، ولی کلا من بدون تیکه جواب شما رو میدم، سعی کنید کلا موزیک گوش نکنید موقع ترید، اگه هم میخواید گوش کنید کاملا بی کلام باشه…

منم اهنگ گوش میدم

ولی معمولا اهنگ اروم تر😂

من موقع ترید آهنگ گوش نمیدم و خودم را عادت دادم که اگه مثلا سرو صدایی میاد که تمرکزم را بهم میزنه به خودم بگم تو تالار بورس هم همینطوره اونجا که نمیتونی به همه بگی ساکت باشن و اینجوری تمرکزم را حفظ میکنم و موسیقی را زمانی گوش میدم که بیکار باشم یا بخوام از لحاظ روحی بیام رو فرم بجای وقت کشی یا یکسری دوستای آلاف قدیمم که هیچی حالیشون نیست ولی جدا به توصیت عمل میکنم یه ابرام تاتلیس میزارم و پشت چارت فاز میگیرم مرسی ازت

عالی

کاملا منطقی و خوب

مرسی از دیدگاه زیباتون🤍

مشتی من که واقن خسته شدم از تیکه انداختن هات، شما هر کار میخوای بکنی انجام بده، بله درسته از اینکه شما خودت رو عادت دادی به این کار که گوش نکنی عالیه ، ولی من توصیه نکردم که موزیک گوش کنی، توصیه کردم تو اون تاپیک که اگه موزیک هایی گوش میکنید که ضرب بیتهای بالایی داره اجتناب کنید، لطفا دیگه با طئنه و تیکه جواب ندید با تشکر

سبک تریدت چیه و الان متصل هستی به چارت لایو