یک مشت فریب بیهوده برای تریدرها! smc - price action - ict

عالی

چرا این همه سبک دیدید؟

گیر کردن در سیکل دیدن دوره تست کوتاه مدت و دوباره اوایل کار به این صورت بود ولی بعد ها به نتایج بهتر در روانشناسی و یادگیری کلی چیز فهمیدم که یاد گیری صد تا سبک دوره کسی رو درمارکت به سوددهی نروسنده و نخواهد رسوند واین سیستم ها و استراتژی ها در واقع دیدگاه دیدن نمودارن و هیچ کدوم کامل نیستن و…

نکته جالب اینه وقتی که به سود رسیدم تازه سیستم ها دیگه رو بهتر درک کردم و یادگرفتم چجوری ازشون در جهت مثب استفاده کنم مثل تیکه های پازل

درود بر شما. ممنون که نظراتتون رو به اشتراک گذاشتید. لحن محترمانه و باز بودنِ ذهنتون برای نقد، بهترین ویژگی برای رشد توی این مارکته. اجازه بدید از یک زاویه‌ی علمی و «داده‌محور» به نکاتی که فرمودید نگاه کنیم.

در مورد پرایس اکشن و ICT، شما درست می‌گید که تحلیل باید دقیق‌تر بشه، اما یک اصل علمی وجود داره: پرایس اکشن در واقع تحلیلِ معلول Effect هست. یعنی قیمت حرکت می‌کنه و ما از روی ردپای اون، آینده رو حدس می‌زنیم. اما چیزی که باعث حرکت قیمت می‌شه، علت Cause هست که همون نقدینگی و جابجایی اردرهاست. اینکه دیتای داخلی و اوردر فلو رو مورد تمسخر قرار دادید، نشون می‌ده شاید هنوز با مفهوم تئوری حراج Auction Market Theory آشنا نشدید. ترید فقط دیدنِ چارت نیست؛ مارکت یک مکانیزم برای تسهیلِ تبادلاته و قیمت به این دلیل جابجا می‌شه که بین خریدار و فروشنده، عدم تعادل یا ایمبالانس Imbalance ایجاد می‌شه. این عدم تعادل رو نمیشه فقط با «خط کشیدن» فهمید. در اوردر فلو Order Flow شما متوجه می‌شید که در یک قیمت مشخص، دقیقاً چند لات معامله شده و آیا خریدارِ تهاجمی وارد شده یا فقط اردرهای پسیو دارن قیمت رو نگه می‌دارن.
برای درک بهتر، فرمول ساده‌ی دلتا را در نظر بگیرید که تفاوت حجم معاملات در قیمت پیشنهادی خرید و فروش است.وقتی شما روی چارت یک پین‌بار می‌بینید، پرایس‌اکشن‌کار می‌گه «احتمال برگشت قیمت»، اما کسی که دیتای داخلی رو می‌بینه، متوجه می‌شه که آیا این حرکت ناشی از رکودِ اردرها بوده یا جذبِ نقدینگیِ واقعی. بدون دیتای داخلی، شما در واقع دارید «اثر» رو تحلیل می‌کنید نه «جریان» رو. در مورد اساتید اینستاگرامی و سیگنال‌دهی هم کاملاً با شما هم‌نظرم؛ تفاوت تحلیل‌گر و تریدر در مدیریت ریسک و روانشناسیه. اما تریدر حرفه‌ای شدن بدون درکِ نقدینگی Liquidity غیرممکنه. سبک‌هایی مثل ICT هم سعی دارن همین نقدینگی رو از روی چارت خالی حدس بزنن، در حالی که دیتای داخلی مثل فوت‌پرینت Footprint مستقیم خودِ واقعیت رو به شما نشون می‌ده. ترید مثل رانندگی در شبه؛ پرایس اکشن مثل دیدنِ جاده با نور بالاست، اما دیتای داخلی مثل داشتنِ رادار و جی‌پی‌اس هست. راندن بدون رادار غیرممکن نیست، اما با رادار، شما دیگه غافلگیر نمی‌شید. بجای گارد گرفتن، پیشنهاد می‌کنم یک‌بار مفاهیم حجم و جریان سفارشات رو مطالعه کنید تا متوجه بشید چرا موسسات بزرگ هرگز روی چارت خالی ترید نمی‌کنن. با آرزوی موفقیت و سود مستمر. :chart_increasing::sparkles:

درود

عالی عالی

همین که الان ثابت شدین روی یه سبک عالیه

درود عزیز

شما مگه فقط با دیتای داخلی ترید میکنید؟بدون هیچ سبک دیگه ای؟

فقط علیرضا کالجی بیبین لعنتی بهش

کالجی اساتید باشگاه دارن کال میکنن مردم رو و بلاک میکنن

درود

کیه اینی که میگید؟

یک سبک زده به اسم سطوح سوباراشی :laughing:

هههه مشخصا وقت زیادی نزاشتی برای اینکار و فقط این سبک و اون سبک رو ی نوک زدی رفتی همه سبک ها خوبن و سود منتهی باید وقت گذاشت و شب بیداری و تلاش

خیر دوست عزیزم من هم استراتژی lvl1 رو دارم اما کالیبره ترین حالت ممکنشه اینو بدونید داده بدون منطق ومدل فقط نویزه مدل و منطق هم بدون داده مثل همون خط روندیه که هر کسی برای خودش هر شکلی که بخواد میکشه :folded_hands:

مایکل هالدستون؛ نابغه‌ای در قالب تریدر

نه تنها در مورد ICT، بلکه در مورد هر آموزشی (چه خوب، چه بد) نمی‌شه منکر همه چیز شد. هر مکتبی یک سری نقاط قوت و یک سری نقاط ضعف داره. انکار کلی، کمکی به یادگیری نمی‌کنه.

اما در مورد جناب آقای مایکل هالدستون، با اطمینان بالا می‌شه گفت:

مدرسی و تریدری که اگر به جای فعالیت در بازارهای مالی وارد دنیای آشپزی یا بازاریابی می‌شد، امروز یکی از نوابغ، مشهورترین و ثروتمندترین افراد جهان بود. شاید حتی بیشتر از چیزی که از بازار مالی به دست آورده.

نبوغ واقعی ایشون در جذب مخاطب، برندسازی و فروش «امید» است، نه در پیش‌بینی قیمت.
او با اسم‌هایی مثل سوپ لاک‌پشت، اسب تک‌شاخ و … یک امپراتوری ذهنی ساخته که حتی شارلاتانیسم هم در مقابلش رنگ می‌بازد.

در یک جمله:
مایکل هالدستون در واکنش‌گرایی و بازاریابی استاد است، نه در غیب‌گویی و قطعیت.
و همین نبوغ بازاریابی است که اگر صرف حرفه دیگری می‌شد، شاید الان نامش را در کنار غول‌های تجارت جهانی می‌دیدیم.

مایکل هادلستون اگر سودده نبود و مطالبش بدرد نمیخورد الان هزاران نفر در سراسر جهان با ستاپ هاش مارکت رو رنده نمیکردند . بگذارید نتایج سخن بگویند .

خدا به داد دوستان برسد با این طرز فکرها یکی از دوستان میاد میگه ای سی تی سبک بیخودی هست و تریدر باید هروقت بخواهد بتونه ترید کنه دوست عزیزم روی شما ریپلای نکردم چون اهل بحث نیستم ولی اگر دنبال موفقیت در این بازار هستین با این طرز فکر صد در صد آینده ای جز نقدینگی شدن در مارکت نخواهید داشت شما بنیاد این کار را اشتباه متوجه شدین تریدر خوب و تریدر سودده کم ترید میکنه هرروز ترید نمیکنه هروقت ترید نمیکنه هرجایی ترید نمیکنه در ارتباط با سبک ای سی تی هم خدمتتون عرض کنم اگر دنبال فهم مارکت هستین ای سی تی عالیه ولی در تله‌ی اطلاعات زیاد نباید قرار بگیرین باید روی قسمتی از آن تمرکز کنید کتاب اصل گرایی یا ان یک چیز را مطالعه بفرمایید

من هم اسمارت کار با استیتمنت سود ده برات میارم هم ای سی تی کار هردوشون هم لایو تریدم میان