سلام دوستان، امیدوارم که خوب و سلامت باشید. نظرتون راجع به این دو سبک معاملاتی چیه؟ (ICT , SMC) برای من که تا الان خوب بوده و سودآور، دوست دارم نظر شماهایی که در این مارکت فعال هستین رو هم بدونم.
احتمالاً در بین شما گروهی هستن که با این سبکها کار میکنند و گروهی هم سبک معاملاتی متفاوتی دارند. نظر هر دو گروه رو میخوام بدونم و نظر هر کس محترمه.
سلام وقتتون بخیر.
من خودم جفتشون رو بلدم و کار میکنم ولی اول اسمارت مانی رو یاد گرفتم ولی یکم که گذشت فهمیدم که این سبک یکسری ایراد ها داره که اگر با ICT ترکیب بشه رفع میشه و ICT هم یاد گرفتم و یه جورایی این دوتا سبک رو شخصی سازی کردم. خودم از اینکه بخوای چند تا سبک رو باهم یاد بگیری زیاد خوشم نمیاد چون کار جالبی نیست ولی این دوتا سبک چون خیلی شبیه بهم هست شخصی سازیش کردم .
سلام وقتتون بخیر.
کلا بازار های مالی در کل اینجوری نیست که بگی من یه سبکی رو یاد میگیرم میرم سود میکنم… نه واقعا اینجوری نیست یعنی باید به یه درکی برسی تو مارکت برسی و صرفا اگر بخوای بیای اندیکاتور بزاری چارتو شلوغ کنی و خط بکشی نیست باید بابت هر حرکتی که داری تو مارکت میکنی اگاه باشی و مارکت رو بفهمی. این نظر منه و نمیگم صدر درصد درسته…
معمولا بیشتر سبک ها برایند داره ولی بیشتر به خودت بر میگرده که چیکار میکنی تو مارکت ممکنه یکی این سبک هارو بلد باشه دانش داشته باشه ولی مثال در روانشناسی معامله گری مشکل داشته باشه خب نمیتونه برایند داشته باشه… این نظر منه و بنظرم همه چی به خود ادم برمیگرده و سبک معاملاتی و استراتژی و… به عنوان دانش و ابزار بسیار هم مهمه نمیخوام بگم که نه اصلا مهم نیست چرا اتفاقا مهمه…
در کل برایندش برای من خوب بوده ولی ممکنه برای یه شخص دیگه برایندی نداشته باشه.
اینا رو نمیزنم هیچ کدوم رو بر اساس ترکیب سشن با کندل در کنار کندل همراه با یک موضوع اسمارت مانی که فقط این جواب میده در اسمارت مانی با یکی دیگه بقیه باگ داره. با کمی چاشنی پرایس اکشن.
در کل دو تا خط ولی پر از معنا و مفهوم با مارکت میکر