🔸نظرتون راجع به (ict , smc)

:small_orange_diamond: سلام دوستان، امیدوارم که خوب و سلامت باشید. :small_orange_diamond:
:red_triangle_pointed_down:نظرتون راجع به این دو سبک معاملاتی چیه؟ (ICT , SMC)
:red_triangle_pointed_down:برای من که تا الان خوب بوده و سودآور، دوست دارم نظر شماهایی که در این مارکت فعال هستین رو هم بدونم.

:small_orange_diamond:احتمالاً در بین شما گروهی هستن که با این سبک‌ها کار می‌کنند و گروهی هم سبک معاملاتی متفاوتی دارند. نظر هر دو گروه رو می‌خوام بدونم و نظر هر کس محترمه.

3 لایک کرده

اسمارت مانی رو من دوست دارم

علی الخصوص بحث اردربلاک هاش که ستاپ اصلیم رو از دل همین بحث اردربلاک ها کشیدم بیرون

2 لایک کرده

شما عزیز با کدوم از اینا کار می‌کنی کدوم سودآور بوده برات؟؟؟

2 لایک کرده

:small_orange_diamond:سلام وقتتون بخیر.
من خودم جفتشون رو بلدم و کار میکنم ولی اول اسمارت مانی رو یاد گرفتم ولی یکم که گذشت فهمیدم که این سبک یکسری ایراد ها داره که اگر با ICT ترکیب بشه رفع میشه و ICT هم یاد گرفتم و یه جورایی این دوتا سبک رو شخصی سازی کردم.
:red_triangle_pointed_down:خودم از اینکه بخوای چند تا سبک رو باهم یاد بگیری زیاد خوشم نمیاد چون کار جالبی نیست ولی این دوتا سبک چون خیلی شبیه بهم هست شخصی سازیش کردم .

2 لایک کرده
3 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر.
کلا بازار های مالی در کل اینجوری نیست که بگی من یه سبکی رو یاد میگیرم میرم سود میکنم… نه واقعا اینجوری نیست یعنی باید به یه درکی برسی تو مارکت برسی و صرفا اگر بخوای بیای اندیکاتور بزاری چارتو شلوغ کنی و خط بکشی نیست باید بابت هر حرکتی که داری تو مارکت میکنی اگاه باشی و مارکت رو بفهمی.
:red_triangle_pointed_down:این نظر منه و نمیگم صدر درصد درسته…

2 لایک کرده

قطعا درسته

عالی

1 لایک کرده

دنبال سبک خاصی نباشید هیچ سبکی سود ده نیست تا وقتی که دنبال میانبر باشید.

:small_orange_diamond:متفاوت و جالب…

2 لایک کرده

من فقط ی سبک بلدم که شمارو سودده میکنه
و تنها سبک قدرتمند دنیاست
Backest is king

3 لایک کرده
1 لایک کرده

:red_triangle_pointed_down:کمی مختصر درباره اش توضیح بده…

3 لایک کرده

درود

فکر کنم منظورشون بک تست بوده،غلط املایی صورت گرفته.

3 لایک کرده

اره احتمالا…

3 لایک کرده

کاربردی و البته سخت برای تازه کارها ساختار شناسی جالب و متفاوت . من یکی که از اودربلاک برای ورود و برخی از اوردربلاک براخروج و خروج اصلی ازنقدینگی

3 لایک کرده

عالی عالی

برآیند خوبی داره؟

2 لایک کرده

:small_orange_diamond:در کل مارکت سخته ولی با شما در این باره که مقداری سخت و پیچیده است موافقم مخصوصا ICT نسبت به SMC .

2 لایک کرده

:small_orange_diamond:معمولا بیشتر سبک ها برایند داره ولی بیشتر به خودت بر میگرده که چیکار میکنی تو مارکت ممکنه یکی این سبک هارو بلد باشه دانش داشته باشه ولی مثال در روانشناسی معامله گری مشکل داشته باشه خب نمیتونه برایند داشته باشه…
:small_orange_diamond:این نظر منه و بنظرم همه چی به خود ادم برمیگرده و سبک معاملاتی و استراتژی و… به عنوان دانش و ابزار بسیار هم مهمه نمیخوام بگم که نه اصلا مهم نیست چرا اتفاقا مهمه…

:green_circle: در کل برایندش برای من خوب بوده ولی ممکنه برای یه شخص دیگه برایندی نداشته باشه.

3 لایک کرده

عالی

ممنون از دیدگاهتون🤍

2 لایک کرده

اینا رو نمی‌زنم هیچ کدوم رو بر اساس ترکیب سشن با کندل در کنار کندل همراه با یک موضوع اسمارت مانی که فقط این جواب میده در اسمارت مانی با یکی دیگه بقیه باگ داره. با کمی چاشنی پرایس اکشن.

در کل دو تا خط ولی پر از معنا و مفهوم با مارکت میکر

2 لایک کرده