یک مشت فریب بیهوده برای تریدرها! smc - price action - ict

دیدگاه درون کندلی چیه ؟؟:thinking:

عزیز جایی به صورت مستقیم اموزش داده نشده

مربوط به تحرکات داخلیه خود کندل هستش.

شما میگی ict باعث وسواسه پس rtm کار نکردی اتفاقا ict خیلی سبک پرکاربرد تریه.

هرکندل هم آخرش میشه همون مارکت میکر مدل داخلش بصورت فرکتالی

من کلی گفتم ذکر هم کردم که خیلیا باهاش سودده هستن.

ممنون از دیدگاه زیباتون🤍

دوست عزیز من نمی‌گم که به درد نمیخوره من میگم منسوخ هست مخصوصا ریسک به ریوارد از نظر بعضی ها ریوارد پنج فوق‌العاده هست ولی بعضی تریدر ها با ریوارد 1/1.2هم سود مستمر دارن پس این منسوخ شده و پکیج فروش هم نقض شد میمونه وین ریت که اونم اگر سعی کنید استاپ کمتری بخوری یعنی اونم داری پس اینم منسوخ شده.

منسوخ یعنی رده خارج.

این چیزی که اکثریت اینجا کار میکنن از تریدر های 2010تا 2015هست.

تریدر باید بتونه مدام در هر شرایط در هر زمان ترید بکنه سریع.

دیدگاه جالبیه!

خودتون با چه سبکی کار میکنید؟

چه سبک هایی رو کار کردید قبلا؟

من خودم با دو تا خط کار میکنم که مشتق پرایس اکشن و اسمارت مانی هستش البته اسمارت مانی فقط یک کلمه و کندل در کنار کندل با مارکت میکر البته فقط بیت کوین و اتریوم کار میکنم.

تایم مشخص هم اوپن نیویورک یعنی 16.30الی20.

سیستم قابل تکرار به صورت مدام و حتی چند پوزیشن در روز به صورت اسکاپینگ.

نتیجه برای من خیلی مهمه یعنی نتیجه پوزیشن باید سریع روشن بشه برام.

فلزات هم کار کردم ولی الان دیگه جدیدا به دلایلی گذاشتم کنار.

روزی یک پوزیشن میگیرم بجز جمعه و شنبه هم محتاطانه ترید میکنم ولی میشه گفت تقریبا TPمیخوره پوزیشن های من.

عالی

بهترین سبکی که دیدید و چرت ترینش از نظر شما کدوما بودن؟

شما درست میگی همش الکی و فریبه کارگری تا آخر عمر خوبه و اینکه همه با دستاورد های پدرانشون بتونن تو سر ما بزنن این خوبه ترید چیه مایکل کیه من کیم تو کی دیگه چون نت قطع هست و همه دارن دلزده و کسل میشن برای همین بحث های چرت و پرت راه میندازن مثل

آیا میشه از ترید سود کرد یا نه؟

آهنگ گوش دادن پای چارت و موقع ترید خوبه یا نه؟

:smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: موفق باشی

بهترین سبک ترید برای هر تریدر سبک خودش هست و بدترین سبک ترید از نظر من ICT و البروکس هست این سبک Litهم خوبه بروز هست ولی متاسفانه آموزش تخصصی ندارد.

در مورد منابع فارسی هم نظری ندارم واقعا چون منفی صفره

ساسان جان بامنید؟

من کی گفتم نمیشه از ترید سود کرد؟حتی گفتم با همون ict,smc

هم کلی ادم سودده داریم

مایکل پکیج فروش هست اگر شما سود کردی به خاطر این هست چند تا مطلب را با هم تلفیق کردی به سود رسیدی البته اگر بگی استاپ لاس خوردن جزوی از تریده هم بعید نیست.

مایکل پکیج فروخته وارن بافت ترید کرده و تمام.

عالی

ممنون از نظراتتون🤍

چی بگم والا

نظرات دوستان متفاوتن!

سبک شما چی هست میشه در حدی توضیح بدهید چون فکر میکنم از یک سری جهت ها خیلی به هم نزدیک هستیم

نه قصد توهین ندارم ولی مثلا چندتا چت دیگه را خوندم شرایط بو و قطعی اینترنت داره گفت‌و گو هارا به سمت خوبی نمی‌بره نمونه اون چت هارا نوشتم آیا از ترید میشه سود کرد یا نه؟ میتونی بری ببینی و بهتر نیست در مورد یه موضوع تخصصی حرف بزنیم مثلا تمایلات فصلی یا هرچیز دیگه؟

من پرایس اکشن پیشرفته کار میکنم

اقای محترم برای اینکه برای بقیه دوستان مشخص بشه، موسیقی و ضرب های بیت موسیقی مخصوصا موسیقی های امروزی که همش به صورت الکترونیکی هستش تاثیر بسیار مستقیم روی 4 موج مغز(آلفا، بتا، تتا، دلتا) داره، اگه شما علم اینو نداری مشکلی نیست ولی برای چیزی که علمشو نداری قضاوت نکن، اگه واقن از تاثیر مستقیم موسیقی روی مغز میدونی و میگی بحث های چرت پرت بیا ثابت کن بحث من چرت پرته ، چون کاملا بحث من علمیه، اگه واقن علمشو داری و مطالعه ای در این زمینه که موسیقی تاثیری رو مغز نداره داشتی بیا با هم در قالب احترام صحبت کنیم، اما اگه فقط حدسیات خودت رو داری لطفا نیا پیش من که تحقیق کردم راجب این موضوع و میام به دیگران ارائه میدم گیر بده و بگی این بحث چرت و پرته،

شما هم موفق و پر سود باشی دوست عزیز.

بله فهمیدم منظورتون رو…

افکار تریدرها خیلی زیادن شاید دلیلش همین باشه!