یک مشت فریب بیهوده برای تریدرها! smc - price action - ict

یک سبک نام ببرید که در فهم خوانش قیمت بهتر از ict باشه

این سبک فریب و صرفا اسم گذاری های بی دلیل و زیاد نیست ولی خب باید اسم گذاشت دیگه تا اون مواردی که میخواد آموزش بده رو بتونه بفهمونه

شاگردان موفق زیادی هم داره که برداشت های زیاد از پراپ ها داشتن یکی از شاگردانش هم نفر دوم کاپ رابینز بود.خودش هم در یوتیوب لایو می‌گذاشت و در کانال تلگرام هم معاملاتش رو می‌گذاشت.

با همین مواردی هم که گفته خیلیا سودده شدن و اینکه همه موارد رو نگفته دلیل بر شیاد بودنش نیست.دوره های خصوصی و پولی رو هم بعدها در یوتیوب بصورت رایگان گذاشته مثل دوره ۲۰۱۶ و…

خودش هم گفته لزومی ندارد از تمام موارد استفاده کنید ولی خب مسلمه که هرچی بهتر این سبک رو کسی بفهمه تحلیل و تریدهایش هم دقیق تر خواهند بود.شما باید تا اونجایی بفهمی که به یک درک درست برسی و بتونی ترید کنی.شاگردانش در مصاحبه ها بعضیا گفتن در سشن لندن ترید میکنند بعضیا در سشن نیویورک.تریدرهایی هستند در این سبک که بدون بایاس و در تایم فریم یک دقیقه ترید میکنند.هرکس بنا به فهم و درکش یه بخشی از مطالب رو گرفته و ترید می‌کنه خود مایکل تریدهای عجیبی گذاشته تو کانالش مثلا کل یک لگ حرکتی رو گرفته

البته بنظرم این سبک مناسب همه نیست.برای کسی خوبه که شخصیتش به این سبک بخوره و تریدری نباشه که دنبال ستاپ های مکانیکی باشه چون توی این سبک باید دید منطقی به چارت داشته باشی و اهل فکر کردن باشی نه اینکه بگی چون به فلان آرایه واکنش نشون داد پس ورود میکنم.و اکثر کسانیکه دید مکانیکی به چارت داشتن برای یادگیری این سبک به مشکل برمی‌خورن چون نمیتونن دیدگاههای قدیمی و عادتهای گذشته و نوع نگاهی که به چارت داشتن رو عوض کنند و از یک دیدگاه دیگه به چارت نگاه کنند.

2 لایک کرده

عزیز همین الان شما با حرفاتون حرف های من رو تایید کردین!

1 لایک کرده

گرامی من دنبال مخالفت با کسی نیستم صرفا نظرم رو گفتم

2 لایک کرده

شما عزیزید

موفق باشید🤍

2 لایک کرده

مایکل توی یکی ار ویدیوهاش به یه نفر اشاره کرده که میگفت : ایشون کاری که من دارم انجام میدم رو به درستی پیش گرفته و یکی از شاگردای منه که نه به دنبال ساخت سبک جدیده و ن به دنبال کار عجیب و یه خانوم آساییه اسمش هاناس
الان به یوتوب دسترسی ندارم ولی این شخص رو گیدا کردم اسمش هاناس

فک کنم hannafx باشه تو یوتوب
من همیشه معاملات ایشون رو نگاه میکنم و واقعا به درستی از یک سری از پارامترای ICT استفاده کرده

3 لایک کرده

پراپ تریدرن یا حساب شخصی ترید میکنن؟

1 لایک کرده

حساب شخصیه اشتباه نکنم

1 لایک کرده

سلام. بازار رو باید تفسیر کرد. با این روش ها احتمالا در بلند مدت نمیشه نتیجه گرفت وگرنه الان حداقل 50% آمار برنده های مارکت بود.

2 لایک کرده

آقا علی من تحلیلگر نیستم که بخام بازار رو تفسیر کنم من معامله گرم …
معامله گر تریدش رو انجام میده میره دیگه بعدش کجا رفت چرا رفت چه اهمیتی داره من سودمو گرفتم
ولی همون شخصی که تفسیر و تحلیل میکنه به کل داستان دوست داره بفهمه چی گذشته

2 لایک کرده

عالی

ایشالا که موفق باشین🤍

1 لایک کرده

تفسیر که بله ولی دانش و وقت رو جای بیهوده ای خرج میکنن!

همون وقت رو اگر توی پرایس اکشن حرفه ای بشن تازه متوجه اتفاقات و سایکل اصلی بازار میشن.

1 لایک کرده

مایکل یک پکیج فروش هست و اینو باید قبول کرد.

تریدر حرفه ای در زمان اخبار مهم ترید میزنه و گر نه همه در شرایط عادی بازار خوب معامله می‌کنند

مایکل هرگز تریدر نیست و نخواهد بود مثل پورصمدی که در گذشته ستاپ های معاملاتی خوبی داره ولی در آینده صفر مطلق هست.

واقعا از اینکه تا به امروز هیچ پکیجی نخریدم چه ایرانی چه خارجی و فقط خودآموز یادگرفتم بسیار بسیار خوشحال هستم.

اگر کسی میخواد واقعا تریدر بشه باید یوتیوب لایو ترید ببینه اونم نه ایرانی فقط خارجی.

ترید مثل برنامه نویسی میمونه که برنامه نویسی هم باید در یوتیوب یاد گرفته بشه.

2 لایک کرده

اخه بعضی از دوستان گفتن که لایو ترید داشته!

نظرتون چیه؟

1 لایک کرده

لایو ترید منظورشان آموزش سبک ICTهست.

در ضمن هر لایو نمیشه گفت لایو ترید هست طرف روی دمو ترید می‌کنه میگه لایو ترید.

باید شماره حساب بروکر را نشان بده با چه شماره ای شروع میشه.

اگر هم بر فرض داره ICT به درد نمیخوره و اگر نه کل تریدر های دنیا اونو یاد می‌گرفتن.

1 لایک کرده

منم حقیقتا نمیدونم حرف کدوم درسته!

منتظرم دوستان بیشتری بیان دلیل بیارن برامون

بله البته موافقم اما خب پرایس اکشن ها عموما از مهندسی معکوس محل های سفارش گذاری LFTها (موسسات) به دست اومده که خب عموما نتایج مطلوبی نمیده. منظورم رو شاید خوب نگفتم،منظورم اینه که تقلید از یک سبک یا فرد نتایج مطلوبی توی این بازار نمیده. تفسیر یعنی بگی چرا؟ مثلا چرا برگشت از این ناحیه به معنی شروع اصلاح است؟ پاسخ این اصلاح کجاست؟ چرا مارکت نمی تواند روی فلان سطح برگردد؟ چرا باید هانت و.. صورت بگیرد و ده ها چرای دیگر. بعد از مدتی متوجه میشوی که پاسخ این چراها در چند حالت خلاصه میشه و خب تفسیر مارکت و متعاقب اون ترید کردن برای شما ساده میشه. متشکر از توجه شما.

1 لایک کرده

من با پکیج فروشا کارندارم دوست عزیز ولی ریسک به ریوارد اهمیت داره وین ریت اهمیت داره و حرف شماهم درباره نسبت تعداد سود به ضرر هم درسته که همون وین ریت هست درکل برای سوده بودن در لایه اول تکنیکال اهمیت داره ولی درعمق کار اون انظباته وروانشناسی معامله گری هستش .که دلیلش همینکه به گل شما ژاپنی ها و… به جای نشستن پای چارت وتماشای بازار ترجیح میدن که الارم میازن و حتا ست ان فورگت میکنن

درسته که روانشناسی انظبات اهمیت بسیاری داره و دلیل اصلی سوددهی است همچنین روانشناسی و ذهن باز و درست باعث میشه شما بتونید ساختار و سایکل بازار روتشخیص بدین که نتیجش میشه وین ریت بالا ولی خوب همیشه هم نمی تونی ساختار بخونی که دراینجا رابطه ریاضی نسبت ریسک به ریوارد و وین ریت میاد به کمکتون میاد.

یه جمع بندی چیز هایی که شما نیاز دارید تابه سوددهی مستمر برسید

1روانشناسی معامله گری

2ریسک به ریوار ومحاسبه رابطه اون با وین ریت و استراتژی هایی که داری

3تکنیکل

شمابه هرسه اینها نیاز داریدیکی باشه یکی نباشه به دردنمیخوره من به نظرودیدگاه همه احترام میزارم امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم در کل یه سبک یاد بگیر ودر اون عمیق شو همه سبک ها کارمیکنن و همه سبک ها براساس احتمالات کار میکنن وبه شمامیگن که چه چیزی و چرا یک اتفاق افتاده و هیچ سیستمی درد برد 100 درصد نداره و هیچ معامله گری در طول یک سال وین ریت بالای70 نداره موفق پر سود باشید

1 لایک کرده

عزیز منم برای همین میگم پرایس اکشن پیشرفته کار میکنم که بیشترش به تجربه ست نه ۴ تا الگو.

موفق باشید

منظورت از پرایس اکشن پیشرفته چیه داداش؟

1 لایک کرده

استفاده از نواحی روزهای قبل حتی برای اسکلپ، دیدگاه درون کندلی نسبت به تحرکات کندل اونم توی تک تایم فریم که فکر نکنم زیر ۵ سال بشه بهش رسید جایی هم مستقیم ندیدم اموزشش بدن.

1 لایک کرده