یک حقیقت تلخ: ict و rtm هم فقط نقاشی روی چارت هستند!

اوکی اگر متوجه حرفم نشدید…ایشالا آینده متوجه میشید…موفق باشی

نه اصلا لازم نیست همون دیدگاه اسمارت مانی و چیزهای پایه رو بلد باشید کاملا میفهمید شاید همون جلسات اولش یخرده براتون مبهم باشه ولی جلوتر که میرید انقدر تکرار میشه مطالب که همش براتون جا میفته.

منظورت رو متوجه هستم‌.خودت داری اشتباه میگی‌.

کجا دیدین ریوارد به تنهایی سنجیده بشه ؟؟؟
کجا دیدین ریوارد به تنهایی میتونه ۱۵تا استاپ بخوره؟؟

اره دیدم بچه ها استفاده میکنن اکثرشونم ایسیتی ندیده بودن البته همون چند تا poi بلد باشی هم کارت راه میفته. در کل این روزا میبینم دوره های mmxm و daye از خود مایکل پر طرفدارتر شده حالا یا واقعا بخاطر قدرتشه یا شایدم مسیر کوتاه تره چون.

اینا بستگی به لوپ ضرر سیستم داره که تو بکتست بدست میاد ممکنه یکی 5 تا بخوره یکی 10 تا یکی 3 تا چیز ثابتی نیست اصن

بنده اقلا ۷ سال تجربه دارم تو بازار …چیزی که میفرمایین ، بیسیک ترین موضوعات معامله گری هست…ادعایی ندارم ولی دوست دارم بدونین به چه عنوان با شما صحبت میکنم…من در مورد پایه ای ترین بحث معامله گری صحیت کردم ولی شما میگین متوجه نشدین… من نگفتم به تنهایی سنجیدم، دارم میگم ریوارد ۲ معمولا وین ریت ۴۰ تا ۵۵ دارع و میتونه ۱۵ استاپ پشت سر هم رو ثبت کنه…آیا جایی از حرفام مبهمه؟

سعید جان یک چیز پایه ای داریم در بحث احتمالات…فرضا شما اگر سکه ای بندازید و ۱۰۰۰ بار تست کنید ، ۱۵ بار رو یا پشت اومدن ، غیر قابل انتظار نیست…معامله گری با وین ریت ۵۰ ام از این قاعده مستثنی نیست…

1 لایک کرده

سلام خب به نظر شما بهترین استفاده ایی که میشه از دیتای لول ۲ و ۳ کرد چیه ؟ آیا میتونه به شناسایی استاپ هانت کمک کنه و میتونیم سبکی که کار می‌کنیم رو باهاش تقویت کنیم؟

1 لایک کرده

عرض ادب آقای سکندری

سوال بنده این بود

اگه مقدوره راهنمایی کنید

زیاد وقتتونو نمیگیرم

حقیقتش تا الان ۳ تا تاپیک با موضوع شروع به کار ترید زدم و همه‌شون بدتر گیجم کردن. یه بنده‌خدایی گفت ict خوبه و یکی دیگه گفت بدرد نمیخوره. یه نفر دیگه از rtm نوشت و اون یکی سبکشو کوبید. در آخرم nds رو یکی مثال زد و بازم کلی مخالف داشت.

خواهشا یه مسیر برام ترسیم کنید

یه نقشه راه

که همونو بگیرم و برم جلو

بدون اینکه دیگه دنبال فلان استراتژی باشم یا بگم استراتژی من بدرد نمیخوره

چون الان واقعا گیج شدم و نمیدونم باید چیکار کنم

دمتون گرم

سلام آقای غفاریان

اگه مقدوره سوال منم جواب بدید

زیاد وقتتونو نمیگیرم

حقیقتش تا الان ۳ تا تاپیک با موضوع شروع به کار ترید زدم و همه‌شون بدتر گیجم کردن. یه بنده‌خدایی گفت ict خوبه و یکی دیگه گفت بدرد نمیخوره. یه نفر دیگه از rtm نوشت و اون یکی سبکشو کوبید. در آخرم nds رو یکی مثال زد و بازم کلی مخالف داشت.

خواهشا یه مسیر برام ترسیم کنید

یه نقشه راه

که همونو بگیرم و برم جلو

بدون اینکه دیگه دنبال فلان استراتژی باشم یا بگم استراتژی من بدرد نمیخوره

چون الان واقعا گیج شدم و نمیدونم باید چیکار کنم

دمتون گرم

سلام و ارادت .
تا حالا چی دیدی و چقدر بلدی از مارکت ، با توجه به جوابت ی مسیر سریع بهت معرفی میکنم

1 لایک کرده

ممنونم از لطفت عزیزم.دوره‌ی آهنگری رو دیدم اسمارت مانی رو آموزش میده. دوتا پراپ گرفتم از سرمایه گذار برتر و جفتش حد ضرر کلی رو خورد.راجب خودمم بگم دوس ندارم زیاد پای چارت باشم و کاملا در جریان اینکه سود مستمر تو این بازار به هیچ وجه قرار نیست درصد‌های بالا مثل ۳۰ یا ۴۰ باشه و اگه کسی بتونه ماهانه ۶ ۷ درصد بگیره کارش درسته رو قبول دارم. اینم بگم ک دانشجو مدیریت هستم و یه چیزی رو توضیح بدن بهم سریع میگیرم و نیاز به توضیح دوباره نیست. معذرت میخوام از اینکه طولانی شد

اتفاقا دوست عزیز شما میتونی به درصد های بالا برسی خودت اگر سبک دلخواه و شخصی سازی شده را پیدا بکنی این شش هفت درصد سخن پکیج فروش ها است

در ضمن مطمئن هستم اینم به شما گفتن که هر موقع دیدی حد ضرر خورد به خودت بگو مقصر منم در حالی که شما مقصر نیستی و اون ذهنیت بازار هست.

امیدوارم از جهت فکری که بالا گفتم هم نگاه بکنی.

اگر سرمایه کمی داری باید به درصد بالا فکر بکنی اگر چند هزار دلار داری بله 5درصد سود در اینجا معنا پیدا میکند

خود مایکل هم میاد میگه ماهانه 6 درصد مستمر . سودهای درصد بالا معمولا با ریسک بالا بدست میاد اتفاقا درصد سودهای معقول همین میزان هست ولی مستمر
نه اینکه یه ماه طرف 50 درصد بگیره ماه بعد کال کنه
البته همیشه یه عده خیلی خاصی استثنا هستند تو هر کاری

مایکل خیلی چیزا میگه ولی نمی‌دونم این مایکل چرا در بین بیست تریدر دنیا نیست.

مثلا البروکس فوق العاده هست از نظر یک سری افراد ولی اینم بین تریدر های برتر نیست.

منظور از تریدر کسی هستش که بدون توجه به چیزی سود می‌کنه نه اینکه چارت رو نقاشی می‌کنه ولی هرگز لایو پوزیشن باز نمیکنه.

پورصمدی استاد دیتای گذشته هست اصلا فوق العاده هست چون اون چیزی که دلش میخواد رو میاد میسازه و تدریس می‌کنه ولی در لایو جواب نمی‌ده.

مایکل اگر واقعا چیزی بود الان اندازه وارن بافت بود.

چرا تریدینگ روم داره البروکس ولی دیگ الان پیر شده خودش کمتر میاد چند سال پیش اکثرا خودش برگزار میکرد الان شاگرداش مثل برد وولف و اینا. در مورد مایکل هم چی بگم والا فعلا که ایرانیا میگن بهترین سبک هستش و خیلیا رو ظاهرا به سود رسونده

به سود نرسانده طرف میاد کال می‌کنه در زبان فارکس لیکویید می‌کنه در زبان کریپتو بعد می‌ره ICTیاد میگیره بعد میاد یک سود کوچکی می‌کنه بعد باز هم کال یا لیکویید می‌کنه هر وقت هم این اتفاق می‌افتد اونا میگن نه شما مدیریت سرمایه و ریسک نکردی بعد دوباره پکیج میخره و در نهایت میشه چارت کش.

تریدر به وارن بافت میگن به شاگرد های اون میگن حالا البروکس خوبه ولی مرزی هست اونم.

تریدر اون مرد ژاپنی هست ده ملیون دلار سود

تریدر اون اوکراینی هست

اصلا ترید یعنی سود کلان.

ترید یعنی یک شغل به شدت تخصصی.

نه یک چارت و خط و خطوط

همیشه هم احتمال هست ترید و اشتباه همیشه از جهت من نیست بازار هم کار خودش رو می‌کنه و مسیر خودش را می‌ره

1 لایک کرده

خب داداش باید دیتاش در اختیار باشه دیگ فعلا همینا در اختیار همس . بله اون تریدرای خفن اوکراینی و هندی و پاکستانی و ژاپنی که میگی هستن ولی خب اکثرا اموزشی ندارن و دیتاها همینایی هست که فعلا در دسترسه
اگر شما دیتای بهتری سراغ داری معرفی کن دمت گرم

وین ریت و ریسک به ریوارد هم منسوخ هست کل راز موفقیت اینه شما کمترین استاپ لاس را بخوری در کنار بیشترین معامله و سریع ترین زمان برای اتمام معامله که از خیلی اشتباهات جلوگیری می‌کنه

1 لایک کرده