سبک برنا هست؟؟؟
ترکیب سبک برنا با لول ها نقدینگی مهم قیمت
P.B پولبک نیست .اخرین ایندیوسمنتیه که هانت میشه و قیمت ریورس میشه
در رابطه با پولبک قیمت همیشه برای پولبک۲انگیزه داره ؛
۱. هانت اکسترنال لیکوئدیتی خودش
۲.برخورد به ایمبالانس تایم بالاتر
با توجه به نوع پولبک و تریگر خودش میتوانیم وارد بشیم
تنها کسی که بنظرم توی ایران بدون ادعا و رویافروشی تدریس میکنه bornafx هست.واقعا سه تا مدرس ایرانی خوب باشن یکیش قطعا borna هست.اولین دوره ای که برگزار کردن رو دیدم خیلی جامع و عالی و با نکات خیلی خوبی اسمارت مانی تدریس کرد.
ار به ار زیر ۱ اگه بوده که هیچ..من به نظرم کسی زیر ۱۰ سال تجربه دارع نباید ار کمتر از ۱ بگیرع…چون انتظار وین ریت بالا، مغز رو در حین معامله دچار خطاهای زیادی میکنه…ار به ار ۱ با وین ریت معقول ۵۵ تا ۶۰ بسیار عالیه..و به هیچ چیز دیگ ای نیاز نداره واقعا… دنبال چیزای عجیب نباشید🌹
بله موافقم .البته هر شخصی و استادی تمام نکات رو نمیگه شما باید خودت پیداشون کنی .دوره برنا خوب بود ولی درکش یکم سخته .بیانش راسخ نبود . یا نگفت !!
ادم خوبیه .دوره دومش از اولی بینهایت قوی تره
ریوارد زیر ۲اصلن بدرد نمیخوره .مگر اینکه سرمایت بیشتر ۲۰۰۰۰۰دلار باشه
ی دوستی دارم ۲۰۰کا ریل زیر ۱به ۲ معامله نمیکنه
تعداد استاپ های پشت هم ریوارد ۲ میدونید چندتاست؟ (وین ریت ریوارد ۲ در بلند مدت بین ۴۰ تا نهایت ۵۵ هستش)
دوره دومشون رو ندیدم ولی در کل اخلاقی رفتاری خیلی آدم خوب و قابل احترامیه برعکس بقیه.شکایتی هم نداشته
از اون بابت که ۱۰۰ درصد
۱۰۰معامله با ریوارد ۲
۵استاپ وین ریتش چند میشه؟
شما خودت چی معامله میکنی با چه پلنی ! بهتره بگم استراتژیت کلا چیه
چیو میگیری تو مارکت
ریوارد ۲ گاها احتمال ۱۵ استاپ متوالی رو هم داخل خودش داره..واین چیزیه اکثرا نمیگن و اصلا نمیدونن..چون تست نگرفتن به درستی…۱۵ استاپ متوالی اوکیه درصورتی که عین ربات معامله کنید و حساب رو برگردونید…اما اکثر افراد نمیتونن…برا همین ربوارد ۱ خیلی روال تره..
من بیشتر خودم با سبک daye
نقض در کورولیشن
استراتژی هم گرفتن روند توی تایم قریم های ۴ ساعته و ۱ ساعته و ورود توی سشن نیویورک با هانت نقدینگی همراه با نقض کورولیشن(میزان ریتریس.برخورد به poi واگرایی ترتیبی).و در نهایت ورود بهینه تر توی تایم فریم ۱ دقیقه باز با رعایت نقض
خیلی هم دیگه چارت رو شلوغ نمیکنم.یه زمانی انقدر اسم و خطای مختلف روی چارتم بود که هم قاطی میکردم هم کلافه میشدم الان تقریبا چندتا خط روی چارته که با رنگ تایم فریم هاشون رو مشخص کردم همین.
سلام یه سوال برام پیش اومده بود این دایه و mmxm تو دورشون ستاپ و سیستم مشخص هم گفتن یا اینکه فقط مفاهیم و تدریس کلی انجام دادن و باید شخص خودش استراتژی و مدل در بیاره؟
داری خیلی اشتباه میزنی
یکم در موردشون مطالعه کن .تماما جملاتت برعکسن
ایول برادر . عالیه
دی ای حین دوره یه سری ستاپ معرفی میکنه ولی اینکه فک کنی بیاد بشینه بگه این فلان ستاپ هست نه.mmxm ولی بله چندتا ستاپ آخر دوره تدریس میکنه.
اره کلیتش رو دیدم با واگراییا و زمان کار میکنه اما حقیقت دنبالش نکردم. فکر کنم پیشنیازش هم خود ایسیتی باید دوره ها مایکلو کامل دیده باشی درسته؟