واقعا فکر نکنم چیزی به عنوان poi تو مارکت کار کنه
ممنون میشم بفرمایین
کار میکنه . بستگی به چارت داره . البته بیشتر برای سوینگ مارکت داینامیک هستش . خطوط پایو متغیر هستش.
بهتر دقت کنید یک مدل ساده رو بیس کارت قرار بدی رفته رفته بهش چیزی میزی اضافه کنی.؛) اینجوری بهتر یا اگه متاتریدر داری بک تست رو چارت ها متفاوت بگیر تا حساب کار دست بیاد .
میشه لطفاً رو چارت نشون بدین تصویر ارسال کنی
آقای حجت سکندری عزیز. امکانش هست تو تاپیک آخر من یه راهنمایی کنید.
چی رو دقیقا؟؟؟؟
امیر تریدر کانالش پاسش کن کیه داداش ؟یه توضیحی بده در موردش
مثال از حرفی که زدی poi ها وو چرخش ،مچکرم
ستاد T. یا همون ترند فالور چون تقریبا ۹۰ درصد چارت رو فیلتر میکنه و اجازه ورود بهت نمیده وین ریت بالایی داره
بستگی داره اینکه شما یه poi همینجوری رندوم پیدا کنی روش ترید بزنی که معلومه کار نمیکنه.
کدومش کار میکن؟؟
خب مثلا poi ای که توی سشن آسیا ساخته شده به احتمال زیاد کار نمیکنه.چون خود سشن آسیا نقدینگی هست.
اینکه poi چطور وکجا ساخته میشه و اینکه قیمت چطور به poi میرسه.قبلش نقدینگی زده میشه یا نه بعد از ورود به poi واگرایی ترتیبی و تغییر ساختار داریم یا نه نقض در کورولیشن داریم یا نه روند تایم فریم بالا چیه.اینکه فقط قیمت بره توی poi و با تغییر ساختار بخوایم وارد شیم معمولا جواب نمیده.دیدگاهای اول اسمارت مانی اینا تقریبا
سلام یه مدت تو اپارات و یوتیوب ویدئوهایی از ترید میذاشتن .قبلا نگاه میکردم. همون ستاپ t فکر کنم بود . میگفت وینریتش 85 90 ولی فکر کنم ار به ار اون 1 و زیر 1 بود. واقعا همونجوری دقتش بالا بود سیستم اناری یا در حد تبلیغ بود بیشتر ویدئوهاش؟
اونجایی گفتی نقدینگی بزنه همونجاش درسته بقیش الکیه . قیمت با زدن نقدینگی ها تعیین میکنه poiداریم یا smt
عکس اول ربطی این گفته و تصویر ندارهه .اشتباها فرستاده شد
سعید جان خوبی..اینها بیشتر شبیه رویاست و در بلند مدت همچین چیزی وجود ندارع…و این جمله ها بیشتر جمله ها ی پکیج فروشیه…در تعداد بالای معاملات، این وین ریت تقریبا غیر ممکنه..
راجع به اون نواحی ک نوشتی pb یا همون پولبک توضیح میدی ؟دقیق پولبک به چ سطحی زده شده ؟؟
هرکسی به یه دیدگاهی ترید میزنه من خودم شخصا اگر poi داشته باشم و قیمت نقض در کورولیشن به سه شکل مختلف نداشته باشه تریدش نمیکنم و برای زده شده نقدینگی هم از واگرایی همگرایی کمک میگیرم.
اره البته خب خیلی فست اسکلپ بود با تعداد ترید بالا و این وینریت هم که بالا بود ار به ارش گاها بین 0.7 تا 1 بود