حله مشتی منم فهمیدم جواب متن بالا رو دادی ولی اشتباهی رو من ریپلی کرده بودی اون پیامو…
اوکی عزیز جان صحبت کنیم راجبش…امیدوارم کمک کننده باشه برای همه…
فقط یه سوال…شما بین مسیر راحت و سخت کدو م رو انتخاب میکنید؟
مسیر بسیار راحت تری وجود دارع که دست بالا رو داره نسبت به مسیری که شما میفرمایید…
و اون پایداری این روش در حداقل ۲۰ سال اخیره…
پس منطقی تر اینه که از روش درست و قدیمی که پستی و ناهمواری های بیشتری رو گذرونده و دووام اورده استفاده کنیم…قسمتی از این صحبتم وام گرفته از کتاب فریب خورده تصادف از نسیم نیکولاس هستش..
شیوه های جدید چون امتحان خودشون رو پس ندادن ، نمیشه خیلی بهشون اعتماد کرد ، حداقل تا زمانیکه سالها بگذره و کاربردی بودنشون ثابت بشه…ولی خب تمام حرف من اینه که وقتی همه ی ابزار جلوی ما هست، نیاز به اختراع ابزار جدید نیست..
ببیند داداشم اولین که خیلی خوبه که داری به سمت دید گاه عمیق تر بازار میری از اولین مسیر که قراره حرکت کنید اینه که بدونید سبک های ریتیل تریدر که وجود داره ممکنه با دیتا های عمیق بازار به شما جواب عکس بده و این خیلی مهمه شما بدونید برای یاد گیری مباحث نقدینگی نباید اکتفا کنید به سبک های خرد چون باعث گیجی شما در زمان استفاده از این دیتا ها میشه برای همین شما باید سیستمی رو داشته باشید که واقعا داره به سمت نقدینگی های ماجور حرکت میکنه.ببخشید من خیلی توضیح میدم میخوام جامع باشه براتون. مسیر بعدی شما اینه میتونید تو یوتو یا سایت رسمی book map اموزش هایی رو پیدا کنید بهتون پیشنهاد میدم سمت اموزش های فارسی نرین چون صرفا فقط به شما اترتژی های خرد رو توی همین پلتفرما اما به شکل مختلف تدریس میکنم منابع خارجی بسار معتبر تر هستن.شما باید دنبال order flow ها نقدینگی های lvl2 و lvl 3 پیدا کنی
درسته .توضیحتم عای بود .خب چنتا راهنمایی کن
اول اینکه از کدوم منبع خارجی ببینیم .دوما اینکه این لول نقدینگی رو از چه کسی یاد بگیرم !
این لول ها با تایپ های ایندوسمنت یکی ان یا خیر!
میتونی داخل یک اسکرین به همه مون یکی از این نقدینگی هارو نشون بدی ؟
داداشم به طرز عجیبی اینجا این موضوع ها صدق نمیکنه .ببینین روش منم دقیقا داره بر اساس ترید 50 سال پیش امریکا جلو میره منم منتطقم همینه که زمان گزشته روی یک کاغذ ترید میکردن اوردر بلاک کجاشه ؟ روند کجاشه ؟ببینید منطق به نظر من بر اساس عدد و حجم و نسبت خریدار و فروشنده تو فصل های مختلف بوده.ببین این شیوه ها جدید نیست بیشتر از 10 ساله داره ازش میگزره که موجوده فقط در دسترس نبوده و اونایی که روزی تصمیم گرفتن مطالب به منو شما توضیح بدن ادامشو. نگفتن چون ادامش شامل هزینس.یه مثال میزنم فرض کن من به یک نفر پیشنهاد میدم شما میتونی با خرید 1 یا دو پکیچ حالا هر مبلغی میتونی شروع به ترید کنی خب این خیلی راحته تا من به طرف بگم برو 12 تا مانیتور 2 تا کیسو 10 اموزش زبان اصلی در کنارش اکانت چند ده هزار دلاری بخر تازه بیا شروع کنیم خب قطعا این مارکتینگ فروش جلو نمیره. به نظر من میتونیم یه مسیری رو برای همه باز کنیم تا چشم افراد باز بشه نسبت به ترید.داداش ترید کاره راحتی نیست.اصلا کار ساده ای نیست واقعا من بعضی وقتا با این که سود کردم اما دلم میسوزه وقتی چارت میبینم.حقیقت حق ما ایرانی این نیست داش باید اطلاعات دست اول و سود های دست اول برسونیم بهم
امیرجان ، در بحث معامله گری کسی نمیتونه ادعای خیلی بزرگی بکنه ولی خب تجربه بنده ام خیلی کم نیست و نزدیک ۷ سال تجربه دارم…..آخه من که نگفتم آموزش های فارسی رو دیدم…تمام صحبت شما ، بحث تکنیکال بود دیگ درسته؟ که میگید بای سفارش بزرگان رو داشته باشیم و این حرفا…من میگم نیاز به این حرفا نیست و شما صرفا با یادگیری ساده ترین روش تکنیکال و البته با چارچوب مشخص و دقیق میتونید بدون دغدغه فکری کار کنید… تمام تمرکز شما میره سمت اجرا…اگر درست اجرا کنید، در بلند مدت میتونید سود کنید…اگر شما میگید این روش های تکنیکال جواب نمیده، این ادعا بسیار بزرگه و نیاز به شواهد داره.( هرچند اثبات عدم وجود نداره)
من مطلع عرض میکنم که این روش ها همچنان جواب میده و مشکل اصلی بحث عدم درک احتمالاته…
من یچیزی رو ام شخصی بگم …تا به حال جایی صحبت نکردم در مورد معامله گری..این روزا انقد حوصلم سر رفت ، اینجا رو پیدا کردم و دوست دارم این مدت کسی سوالاتی داشت در حد بضاعت ، پاسخ بدم بهشون…
بهترین گزینه همون سایت book map اما یادتون باشه مباحث دیتا لول 2 رو اول باید یاد بگیری از پلتفرم نینجا تریدر میتونید استفاده کنید شما اول تو دیتا لول 2 مستر بشید بعدش میتونید در مورده دیتا لول 3 اطلاعات کسب کنید
امیر جان من استقبال میکنم اگ روشی دارید که اطلاعات سطح بالای بانکی رو فاش میکنه…اما این روش باید چند ویژگی داشته باشه…
اول اینکه احتمالات رو کنار بزنه، چون اگه اطلاعات اضافی داشته باشید و همچنان با احتمالات قراره پیش برید، چه فایده ای داره؟ همون روش های قدیمی سردرد کمتری دارع…
دوم اینکه شما باید با کل پولی که تو حساب دارید وارد معامله بشید…هر چیزی غیر از این رو مدعی بشید ، یعنی همچنان رو احتمالات معامله میکنید!
من به امار صرافی های بزرگ نگاه میکنم که امار سالیانه که دارن میدن . خیلی از ادما تو ضررن خیل ها .من صرفا اینجا از دیتا های لول 2 .3 صحبت کردم هنوز بحث تکنیکالی شروع نکردم.من به شما ثابت میکنم تمام استراتژی ها نسبت 49 به 51 دارن یعنی شما 49% برنده ای تو این بازی.51% ضرر ده سیستم .من واقعا درک نمیکنم چرا .ببینید اجرا درست یک سیستمی که ضعف داره چطور میتونه سود ده باشه ؟خب اینا همه همون بحثیه که میگم بعد استاپ ما دلیل جز خطای انسانی یا مدیریت سرمایه یا استاپ استراتژی نداشته.ولی دلیل اصلیش اینه که اون سیستم خودش نقدینگی بود و مارکت اونو خورد
ببینید چیزی به عنوان 100 % وجود نداره شما جراح قلبم بشیه بازم فوتی داری زیر دستت این امر طبیعیه اما این احتماله خیلی خیلی خیلی خیلی میشه کمش کرد . بله من خودم با حساب های ریل و پراپ کار میکنم حقیقت کار اصلی من سرمایه گردانیه و چون پول سرمایه گزار ها درگیره حقیت زیاد نمیتونم سیکیم خیاری ترید کنم ![]()
داداشم خدا کنه نتامون زود تر وصل بشه مثل یه خمارا شدیم
اعتیاد به ترید داریم
اخه چطور میشه اثیات کرد که همه استراتژی ها ضررده ان؟ کل حرف های مارک داگلاس با این جمله شما رفت زیر سوال…
بعدش منم دیدم اساتیدی که با والیوم و این چیزا معامله میکنند ولی همه بلا استثنا پیروی میکنن از قوانین احتمالات..
اوکی اگر قبول میکنید که روش شما ام مستثنا نیست از احتمالات که بحثی نمیمونه…شما با روش خودت معامله میکنی بقیه ام با روشای خودشون…اما چلنج اصلی اینجاست که شما میگی فقط روش من سودده هست بقیه ضرر ده…بفرمایید اثبات کنید..
سلام شما خودتون سبکتون چیه ict کار میکنید؟
احتمالات درصد دارن شما میتونی چشماتو ببندی از یک اتوبان رد بشی این یه احتمال که به اونر خیابون میرسی چشماتون باز باشه و از پل رد بشین هم یه احتماله
سعید جان اگه با من هستید، من با ساده ترین نقاط ورود پرایس اکشن کار میکنم
پس ینی تمام بحث شما اینه که ریت بالاتری داره روش شما؟
ببیند من تمامی سبک هارو به ربات تبدیل کردم بعد از یاد گیریشون سعی کردم با برنامه نویس هایی ارتباط بگیرم که بتونن برام بنویسن همه سیستم ها حول 49% 50% دور میزنه این حرف من نیست حرف سیستمه.خب این 49% همون برد و سودیه همه ازش حرف میزنن همه سودو میبینن شما سکه هم بندازی سود میبینی اما ایا پایداره؟ ایا معامله بعدیتم همینه ؟ بعدی؟بعدی؟ اینجوری نیست واقعا
خیر دوست عزیز سبک من البته من حرفی از تکنیکال یا دیدگاه تکنیکالیم نگفتم ولی سبک من وین ریت بالایی نداره اما R/R بالای 5 و 10 رو دارم .انشالله جلو تر بشه من بستری پیدا کنم لایو بتونم به عزیزان استیتمنت هارو لایو نشون بدم.
خیلی هم عالی خوشوقتم. اگر با پرایس کشن البروکس کار میکنی تا حد زیادی هم سبکیم.![]()
داداش خیلی هم عالی به هر حال هیچ چیزی تو مارکت نشد نداره. عین اینکه یه سری افراد میشه رتبه برتر کنکور
ولی خب بحث بازار مالی بحث بهترین بودن نیست و با هر سبکی میشه سود کرد و با این پراپا شما 10 5 درصدم ماهانه در بیاری درامد بالایی میشه. اما اگر واقا چنین مهارتی داری بسترشم هست ایتا یا روبیکار گروه بزن یسری سایتای داخلی هستن متونی توش لایو هم وبینار بذاری ترید کنی یا تو گروه بذاری همه استفااده کنن
![]()