یک حقیقت تلخ: ict و rtm هم فقط نقاشی روی چارت هستند!

معمولاً در بحث‌های خاله‌زنکی شرکت نمی‌کنم. با هر روشی سود کنید، همان بهترین است.

اما فرض کنید من سرمایه‌ی بسیار زیادی دارم و می‌خواهم معامله کنم؛ در لایو بازار تصمیم به خرید می‌گیرم و الگوهایی را در لایو بازار به وجود می‌آورم که سفارشاتم کامل پر شود. فرض بر اینکه دیتای لول ۶ هم داشته باشید، از کجا می‌دانید من کجا وارد و کجا خارج می‌شوم؟ پس دیتا و تحلیل کشک؟ خیر. تمام این بازی‌ها برای همراه شدن با بخشی از حرکت آن سرمایه‌داران بزرگ است؛ حالا با فال ابجد باشد یا با ولیوم و …

اما جالب است که فکر می‌کنید بزرگان نمی‌دانند یا دسترسی ندارند که چه مقدار سفارش لیمیت و استاپ روی سطوح، حداقل در آن بروکر، قرار دارد. پس احتمال اینکه شما نقدینگی باشید بیشتر است تا یک تریدری که با نشانه‌ها ترید می‌کند.:wink::bouquet: :bouquet:

3 لایک کرده

ببخشید من سریع تایپ کردم .این خیلی خوبه داداشم که سبک های مختلف رو یاد گرفتی اما اینا فقط جزی از پازل هستن باید تیکه های دیگه هم پیدا کنید تا بتونید به سود مستمر برسید

2 لایک کرده

اره دیگه در کل براورد اون اموزش ها که ی یا دو ستاپه قراره به سوددهی برسونه نه کل سبک، مرسی ممنونم موفق باشید.

3 لایک کرده

فکر نمیکنم صحبت در مورد مباحث واقعی بازار خاله زنک بازی باشه بلاخره باید بتونیم هم دیگه رو با نوشتن متقاعد کنیم. ما دنبال نیت‌خوانی یا غیب‌گویی نیستیم که فلانی دقیقاً کجا می‌خواد وارد بشه، ما داریم اثر انگشت یا همون ردِ پول رو موقعی که اردرش پر می‌شه روی نوار معاملات می‌بینیم؛ یعنی وقتی وارد می‌شه ما بلافاصله با دیتا متوجه می‌شیم نه اینکه حدس بزنیم.اتفاقاً لول سه همون ابزاریه که بهت نشون می‌ده اون بزرگان کجا دارن استاپ‌ها رو جمع یا جذب می‌کنن، پس این دیتا بهت کمک می‌کنه که خودت جزو اون نقدینگی که اونا دنبالشن نباشی چون داری با چشم می‌بینی که اون سطح داره با قدرت شکسته می‌شه یا داره اردرها رو می‌بلعه

2 لایک کرده

سلام وقت بخیر…آقای root نازنین چرا بچها رو میخواین به بیراهه ببرین؟ اقا اصل کار بحث احتمالاته…شما حالا دوست داری اسم جریان سفارشات بزاری روش یه بحث دیگه هستش…بزرگانی مثل مارک داگلاس وقتی در مورد اصول احتمالات در معامله گری صحبت کردن، به نظرم اگه ما ام صرفا همون مسیر اونها رو بریم ، این احتمال وجود داره که بتونیم موفق بشیم…اما وقتی از مسیر درست منحرف بشیم ، فقط یکسری واژه های جدید اما گمراه کننده تو ذهنمون پر میشه که در نهایت مارو به جایی نمیرسونه…شما فرمودین ار به ار های بزرگ باید بگیریم درسته؟ آیا در جریانید که مثلا اگر ار به ار ۵ بخواید کار کنید، طبق اصل تصادفات ، این احتمال وجود داره که ۲۰ استاپ پشت هم رو هم تجربه کنید؟ آیا یک فرد مبتدی توانایی پذیرش این تعداد استاپ رو داره؟

از نظر بنده مسیری که سالها ی سال جواب داده، میتونه یک چراغ راه خوبی باشه برای دوستانی که میخوان معامله گر بشن…اما وقتی شما بحث سفارشات و اینجور چیزارو مطرح میکنید ، این فرضیه در ذهن معامله گر ها ایجاد میشه که بحث قطعیت در معاملات وجود داره…پس به نظرم با احترام همه اقتدا کنیم به صحبت های مارک داگلاس و چرخ رو از اول اختراع نکنیم و بی دلیل عمر خودمونو هدر ندیم…امیدوارم ناراحت نشی از نظرم…بحثای خوبی میشه اینجا…خوبه که نظرات هم دیگ رو میشنویم و نقد میکنیم…ایشالا موفق باشید:rose::folded_hands:

4 لایک کرده

بله کانال تلگرامی داشتم دورو وریامون استفاده میکردن خب که قطع شد الانم حقیقت گیر کردم کجا درست کنم که راحت بشه اپلود کرد :rofl:

2 لایک کرده

همینجا متونی بذاری تو ایتا یا روبیکا هم میشه ولی اینجا عکسم میشه اپلود کردراحت

3 لایک کرده

نه برادر، متن رو دوباره بخون.

الان شما ولیوم کار می‌کنید (یه زمانی ما هم رفتیم دنبالش، که خبری در ایران نبود. سعید خان خاکستر آخر یکی از ویدیوها سال ۹۸ یا ۹۶ بود، دقیق نمی‌دونم؛ یه عکس گذاشت گفت نرید دنبالش. ما هم رفتیم دنبالش. واقعیتش به این نتیجه رسیدیم که برای ترید کردن، همون متا یا نهایت تریدینگ‌ویو کافیه و اگه قرار هستش وین‌ریت من در بهترین حالت ۷۰–۷۵ درصد باشه و در بدترین حالت ۴۵–۵۰، دیگه درگیر این مسائل نشیم بهتره.)

حرف اصلی من اینه که با هر روشی که سود کنید، همون بهترین هستش. پیشنهادم برای دوستانی که می‌خوان شروع کنند هم تحلیل تکنیکال کلاسیک، بعد تیرِکسِ سعید خاکستر هستش. سبک بنده RME که سبک ابداعی خودم برای خودمه و به درد کسی نمی‌خوره.

امیدوارم با هر سبکی کار می‌کنید پایدار باشید.

3 لایک کرده

رفیق، حرفت درباره مارک داگلاس و ذهنیت احتمالاتی کاملاً درسته، اما لول ۳ دنبال فروختنِ قطعیت نیست، بلکه هدفش ارتقای «کیفیتِ دیتا» برای همون بازی احتمالاته؛ اتفاقاً دیدنِ نقدینگی در لایو بازار کمک می‌کنه که معامله‌گر کمتر اسیر استاپ‌های پیاپی بشه، چون وقتی می‌بینه جریانی پشتِ حرکت نیست، سریع و با کمترین ضرر خارج می‌شه و اجازه نمی‌ده حسابش قربانیِ احتمالاتِ کورِ الگوها بشه؛ در واقع ما چرخ رو دوباره اختراع نمی‌کنیم، فقط داریم با ابزار حرفه‌ای‌تر همون مسیر رو با خطای کمتر طی می‌کنیم. به نظرم دلیل نمیشه چون این مباحث پیچیدس ما به چشم ضرر دادن ببینم من پکیچ فروش نیستم من صرفا یک سرمایه گردانم و اینجا اومدم که سعی کنم دیگاه جامع تریدمون به سمتی ببرم که سود مستمر رو لمس کنه نه که صرفا چند سود و بعدش کاملا حساب هاشونو از دست بده. من سبکم پراپ دسک هستش و برای سبک خودم و سبک هی معاملاتی کاملا احترام قاعل هستم وتمامی صحبت های من نقد های من یا پیشنهاداتم سعی کردم منطق داشته باشم تا خدای نکرده دیگران دچار گمراهی نشن

2 لایک کرده

رفیق، احترام به اساتید اوکیه ولی بازار دائماً در حال تغییره و اکتفا به دیتای پلتفرم‌های معمولی مثل رانندگی با نقشه کاغذی تو عصر جی‌پی‌اسه؛ لول سه برای پیچیده کردن ترید نیست، بلکه برای دیدن واقعیتِ پشتِ پرده قیمته تا به جای اسیر شدن در حدس و گمان الگوها، مستقیم سوار جریان اصلی پول بشیم بازم میگم بالا هم به دوستان توضیح دادم وین ریت محم نیست R/R بزرگ مهمه

3 لایک کرده

من والیوم کار محصوب نمیشم پراپ دسک هستم :growing_heart:

3 لایک کرده

بیا بحث را تمام کنیم. وین‌ریت شما چقدر است و ریواردی که می‌گیرید چقدر است؟ یک استیتمنت یک‌ساله بدهید با همان وین‌ریت و … . بنده قول می‌دهم استیتمنتی با داده‌های غیرواقعی ارائه کنم که از برایند شما قوی‌تر باشد. خدانگهدارتان. من در این کامیونیتی تا ۹/۳/۱۴۰۴ احتمالاً فعال هستم. تا آن موقع در خدمتم. می‌خواهم بگویم همه‌اش کشک است؛ فقط به فکر اجرای پلن معاملاتی باشید، حتی اگر پلن شما بر اساس جهت وزش باد ساعت ۹:۳۰ صبح باشد

3 لایک کرده

چشم حتما این کارو میکنم بسترشو پیدا کنم بتونم ویس بزارم یا لایو بزارم حتما این کارو میکنم چون زیاد اهل ضبط نیستم یعنی حقیقتش وقت نمیشه واسه همین پشت سیستم بتونم جایی بفرستم حتما تو این چند روزه اینده باز میکنم یه سوراخایی رو داداش براتون

1 لایک کرده

مشتی اشتباه ریپ زدی احساس میکنم درسته؟

2 لایک کرده

ما اینجا با هم بحث نمیکنیم دوست عزیز داریم با هم تبادل اطلاعات میکنیم حالا اگر شما فکر میکنید که سیستمه درستی دارین خیلی قشنگه که با دیگران به اشتراک بزارین.یا بتونید نقد درست و منطقی وارد کنید. فرمودین استیمنت من اینجا تبلیغی نکردم پکیچی هم در حال حاضر نفروختم صرفا دارم افراد رو به سیستم هایی کسی در موردش براشون توضیح نداده و دلیل بزرگ توضیح ندادنش هزینه ای زیاد اموزش و هزینه های زیاد اکانت هاست .برای همینم قطعا از ادم شکست خورده ما نصحیت شکس خورده رو میشنویم

1 لایک کرده

نمیخوام خیلی بحث کنم…مجدد تکرار مبکنم مسیری که سالهای سال جواب داده همیشه ارجحه…

دوما چیزی که شما میگین اگر ۹۹.۹ درصد هم جواب بده ، باز هم تو حیطه احتمالات هست، پس اسمشو نباید عوض کرد و از همون احتمالات استفاده کنیم بهتره…

و سوم اینکه باز شما در مورد ار به ار بالا صحبت کردید…من حس میکنم با فوروارد تست خیلی اشنا نیستید…چرا؟ چون تو فوروارد تست قطعا قطعا متوجه میشید که چه تعداد استاپ پشت هم ثبت میشه…و از طرفی من متوجه نمیشم که چطور این حجم از اطلاعات رو در تست ها در نظر میگیرین..( اگر قرار باشه حداقل ۵۰۰ دفعه تست کنیم ستاپ رو..).. عملا غیر ممکنه و یا بسیار پیچیده میشه..

همین …بنده دیگ ادامه نمیدم این بحث رو…

3 لایک کرده

درود بر شما .من الان میخام از ابزار های شما استقاده کنم در کنار اطلاعات خودم .از کجا شروع کنم؟

در مورد چی تحقیق کنم؟

چیو یاد بگیرم؟

1 لایک کرده

شما خیلی سوالات قشنگی میپرسید چرا فک میکنید ما باهم بحث میکنیم داداشم؟ من کاملا گوش شنوا دارم و خیلی خوبه داریم با هم در مورده این مساعل کلیدی صحبت میکنیم از شما خواهش میکنم که با هم گفتو گو کنیم اگر حصله دارید.من نمیدونم چه برداشتی داشتین ولی من اصلا احتمالات رو زیر سوال نبردم. در مورده فوروارد تستی که فرمودین خیلی راحت اطلاعات در دسترس هست خب ثبت میشه و میشه این اطلاعات دانلود کرد و دو باره اجرا کردن تو پلتفرمتون و با زمان گزاشتن و ثبت کردن به راحتی باگ ها در بیاد. البته امید وارم متوجه شده باشم سوال شما رو .و فرمودین غیر ممکنه. هیچ کاری داداشم غیر ممکن نیست برای سود باید غیر ممکن هارو انجام بدیم حالا نه صرفا تو استرتاژی تو همه چی.

1 لایک کرده

نه داداشم متن بالا رو جواب دادم :growing_heart:

1 لایک کرده

جواب سوالی پرسیدم رو بفرمایید

2 لایک کرده