تحلیل eurusd به سبک sdp

تحلیل بلندمدتی مون به کندی داره پیش میره!
سناریوی جدید احتمالی:

پس از مصرف نقدینگی داخلی (fvg هفتگی) احتمال حرکت به سمت نقدینگی خارجی رو میتونیم داشته باشیم.

1 لایک کرده

سلام دوستان تعطیلات به خوشی
درمورد تحلیل تایم فریم هفتگی روی یورو ، تنها بروکری که کندل هفته ای که گذشت بالای کندل هفته ی قبلترش کلوز داده است، بروکر فارکس کام هس. بقیه بروکر ها توو دل کندل قبلی کلوز داده اند.
طبق تجارب مبنای کار من بروکر فارکس کام هست، بااین حساب میتونیم هفته ی آینده شاهد صعود قیمت باشیم.

باتوجه به چارت هفتگی، هدف اول نقدینگی خارجی خواهد بود.
اگر قیمت این نقدینگی رو سوییپ کنه، ناحیه ی 2.5-2 از sdp چهارساعته نامعتبر میشه و بایستی به دنبال لگ استاپ هانت جدید 4ساعته باتوجه به وضعیت مارکت باشم.

SDP رو باید ستایش کرد

2 لایک کرده

واقعا یه ابزاریه که هرکی درش استاد بشه، نونش توو روغنه!

1 لایک کرده

باتوجه به تصویر زیر، یکمی ریز میشم توو رفتار قیمت:

پس از اینکه mss درتایم هفتگی رو تشخیص دادیم، میبینیم که قیمت به ناحیه ی ote از آخرین دیلینگ رنج پولبک داشته، اما اون واکنشی که بایستی شکل بگیره نگرفته و دیسپلیسمنت نزولی صورت نگرفته.
درنتیجه الان کلی استاپ لاس بالای قیمتی که بعنوان external LQ درنظر گرفتم، جمع شده بعنوان استخر نقدینگی.
از طرف دیگه قیمت نقدینگی داخلی(fvg هفتگی) رو مصرف کرده و با توجه به سناریوی IRL به ERL، حرکت بعدی ما میتونه به سمت نقدینگی خارجی باشه.

با درنظر گرفتن بایاس صعودی، معاملات بای معاملات بااحتمال بالا و وین بالا خواهند بود.

در ادامه ی بررسی هام، یه نکته ای که مدنظر قرار دادم، ایجاد smt بین شاخص دلار و یورو/دلار بود. به این صورت که:

شاخص دلار، نقدینگی متناظرشو مصرف کرده ولی یورو نتونسته! در نتیجه نشان دهنده ی ضعف یورو هست، به بیان دیگر ضعف در صعود پس یعنی قدرتمند در نزول.
بااین حساب یورو میتونه از فاز صعود به نزول تغییر پیدا کنه.
تاییده ی این نزول رو بایستی حداقل در تایم روزانه با CISD یا MSS داشته باشیم.

در تایم فریم روزانه داریم:

باتوجه به چارت شاخص دلار، اگر کندل امروز نزولی بسته بشه، cisd تایید میشه.
درنتیجه فاز نزولی ادامه دار خواهد بود.
از طرف دیگر چون در چارت یورو ، سقف مدنظری که داشتیم سوییپ نشد، همچنان ناحیه ی 2.5-2 از sdp چهارساعته رو بعنوان تارگت درنظر داریم.

با داشتن بایاس نزولی، در کیلزون لندن امروز چهارشنبه 13 می 2026، تنها میتونستیم با ستاپ 15-15 ورود داشته باشیم.
ورود اول sl میخوردیم و در ورود دوم با تارگت ERL حداکثر ریوارد 4 کسب میشد.

تشخیص fvg نزولی 15 دقیقه:
و پولبک به fvg در کندل چهارم رو شاهد هستیم.

تریگر ورود در تایم فریم 15 ثانیه:

با توجه به تصویر زیر:

ناحیه ای که از حدود یک ماه قبل درنظر داشتیم تاچ گردید. یعنی ناحیه ی (2.5-2) از sdp چهارساعته.
در طول طی این مسیر کلی کارای اداری داشته قیمت و همونطور که اشاره کرده بودم در تحلیلای قبلی، فراز و نشیب زیاد داشتیم.
مثل: برخورد به fvg هفتگی و واکنش صعودی قیمت تا نواحی پریمیوم از آخرین دیلینگ، مجدد هانت سویینگی که در ناحیه ی ote تشکیل شده بود جهت جمع آوری نقدینگی و فعال شدن سفارشات فروش و …
این کارای اداری قیمت بایستی انجام میشد تا در نهایت قیمت برسه به ناحیه ی مدنظر ما.

اولین سناریوی مدنظرم:

چون این سناریو رو چندین بار دیدم، احتمال اول اینو میدونم، باز ممکنه غلط از آب دربیاد.
قیمت اصلاح صعودی میتونه داشته باشه، یه لگ استاپ هانت چهارساعته جدید بسازه، و از این لگ ما رسم sdp کنیم و نواحی جدید بدست بیاریم.

سناریوی دوم مدنظرم:

در این سناریو ، پس از اصلاح کوتاه مدت صعودی، حرکت به سمت ناحیه ی (4-3.5) از sdp چهارساعته رو میتونیم داشته باشیم.

درهردو سناریو بایاس رو نزولی داریم.

1 لایک کرده

سلام حامد جان

امیدوارم حالتون خوب باشه و هفته پر سودی بوده باشه برات

جسارتا من تازه با استاد میلاد ذاکر آشنا شدم و دوره منتورشیپ ۱۴۰۳ رو دیدم

ولی وقتی وارد چارت میشم نمیدونم باید از کجا شروع کنم به تحلیل کردن

گاهی اوقات sdp رو درست میندازم روی چارت و واکنش میده

گاهی اوقاتم نه

لطف میکنی جواب بدی که باید چیکار کنم برای شروع ؟؟

1 لایک کرده

سلام
ممنون ان شاالله که شماهم خوب باشین.
ببینید واقعیتو بخوام بگم راه سختیو در پیش گرفتی! این sdp چهارساعته که من روی چارت یورودلار به کار میبرم، فقط مناسب تحلیل و بدست آوردن تارگت های بلند مدت هست. یعنی حتی خودم توو تایم فریم های پایین هنوز به اون نقطه ی دلخواهم نرسیدم از بابت ترید زدن! کلی ایراد دارم.
با درنظر گرفتن این نکته، بنظر من شما میتونین از ستاپ های مکانیکی خیلی ساده تر که مربوط به نقدینگی هستن استفاده کنید جهت ترید زدن. اما اگه اصرار دارید به ادامه ی یادگیری این روش، ویدئوهای آخر دوره ی جناب ذاکر رو چندین بار ببینید. کلی نکات ریز و درشت داره، از SMT گرفته تا تشخیص دیلینگ رنج و واکنش به آرایه های PD تایم فریم بالاتر و …

روش کلی کار هم این هست که:
چون ما day-trader هستیم، توو تایم فریم 15 دقیقه به دنبال لگ های استاپ هانت میگردیم. یعنی لگ هایی که یه نقدینگی مصرف کردن و سپس ریورس قیمت صورت گرفته.
با استفاده از این لگ استاپ هانت و رسم sdp، نواحی قیمتی 2.5-2 و 4-3.5 رو بعنوان تارگت های قیمت مدنظر داریم.

یه نمونه مثال خیلی ساده فقط برا توضیحات اولیه :

ما یک نقدینگی سمت خرید رو تشخیص دادیم که قیمت اومده توسط یک لگ استاپ هانت اونو مصرف کرده،
از ابتدا تا انتهای اون لگ رو sdp رسم کردیم و ناحیه ی 2.5-2 رو میبینیم که چقد خوب باعث واکنش قیمت شده.

ممنونم حامد جان بابت پاسخی که دادین

داداش جان من معمولا ۵ دقیقه و ۱ دقیقه ترید میکنم

خواستم بگم روی تایم پایین هم sdp جواب میده ولی باید در جهت روند باشه

با توجه به اطلاعاتی که داخل سایت ها خوندم روی یورو به دلار بهتر جواب میده

یعنی اگهSSL/ BSL گرفته بشه (هانت بشه) بعدش باید PD فیل بشه و تغییر روند صورت بگیره درسته؟

بعد از تغییر روند باید تازه از dsp استفاده کرد؟

به نظرتون اگه فقط روی هانت سویینگ های میان مدت کار کنم چطوره ؟؟

اول اینکه اگه اون سایتو به منم معرفی کنید، ممنون میشم.
بله ابزار sdp روی همه ی تایم فریم ها کاربرد داره.
درمورد تغییر روند، ما ستاپ 2022 مایکل رو بکار میبریم. ملزومات اولیه تغییر روند هم شکست یک ITH/L در همون تایم فریم یا نهایتا یه تایم فریم پایین تر هست، و سپس پولبک تا ناحیه حداقل 0.5 از آخرین دیلینگ رنج.
پس از اینکه ما مطمئن شدیم، یه آرایه ی PD فیل شده، تغییر روند معتبر شکل گرفته، حالا نیازه که تارگت هامونو بدست بیاریم. توو این مرحله از sdp استفاده میکنیم و در ابتدا ناحیه ی 1.5-1 ، و در ادامه نواحی 2.5-2 و 4-3.5 رو بعنوان تارگت نهایی درنظر داریم.

اگه فقط هانت سویینگ های میان مدت رو بخواین کار کنین، بایستی بک تست گرفته بشه، چون من هیچ بک تستی ندارم.

فشرده شدن قیمت با جمع کردن چندین باره ی نقدینگی در ناحیه ی مدنظرمون رو مشاهده میکنیم."
لگ های نزولی کوتاه و کوتاه تر شده که نشان از کاهش قدرت فروشندگان میباشد. میتونیم انتظار اصلاح صعودی قیمت رو داشته باشیم.