ابزارها و نکات و نقاط ورود به معامله

سلام وقت همگی بخیر.برای ورود به معامله چجوری نقطه دقیق ورود رو پیدا کنیم ابزار دقیق یا تکنیک خاصی هست باید اجرا بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

من ستاپم توی ۱۵ دقیقست و نقطه ورودمو توی ۱ دقیقه پیدا میکنم؛ دنبال یه الگوی برگشتی میگردم.

هرکدوم از این الگو ها

البته همین امروز داشتم روی یه نقطه ورود دیگه کار میکردم و بک تست میگرفتم که بر پایه اوردر بلاکه و اینه:

بهتون پیشنهاد میکنم اگه اولین باره میخواین نقطه ورود پیدا کنید فعلا از الگو ها شروع کنید تا کم کم بتونید بهینش کنید و ببینید چی به ستاپ خودتون بیشتر میاد و خودتون باهاش راحت ترید.

1 لایک کرده

ممنون از توضیحات مفصل و خوبتون :folded_hands::folded_hands::rose: من ۵ دقیقه هست استراتژیم یعنی برم توی یه دقیقه دنبال ورود؟

نقطه ورود و خروج در ضرر و سود رو میگن استراتژی تکنیکال. باید زحمت بکشی پای چارت زمان بزاری تا بتونی نقطه ورود دقیق رو پیدا کنی

1 لایک کرده

اینکه حتما این روش بدرد شما میخوره یا تاثیر مثبت روی استراتژیتون میذاره رو نمیدونم صرفا این روش بنده هست

2 لایک کرده

:folded_hands::folded_hands:سپاس فراوان از توضیحاتتون

نقطه ورود خیلی بستگی به استراتژی و مدل معاملاتیت داره
مشخص کنی با چه سبکی بخوای کار کنی بعد تو اون سبک روشای نقطه ورود گرفتنشم مشخصه و تجربه ت از یه حدی که بگذره بعد یه سری شخصی سازیم میتونی داشته باشی
و چیزیه که بعد انتخاب سبک و روشای نقطه ورود گرفتن باید تستشون کنی تو بک تست و مخصوووووصصصااا فروارد تست تا در نهایت ببینی با کدوم اوکی تری و به نوعی مدل توعه

3 لایک کرده

بستگی به استراتژی شما داره،

این دو نوع میتونه تا حدودی موثر باشه:

۱.مبنا رو بعد از یه بازار رنج ،شکست یه های یا لو قرار بدیم و سفارش خودمون رو زیر یا بالای اون های یا لو بزاریم تا به محض شکست وارد شیم،به این صورت تقریبا تو بهترین نقطه وارد میشیم(به این موضوع دقت کنیم که هر شکستی مبنای ورود نیست و مطمئن شیم که شکست با شروع و ادامه روند همراه هست)

۲.مبنا رو بر اساس بریک از ناحیه و برگشت و تست اون ناحیه بزاریم و وارد شیم،شما میتونی از فیبوناچی هم استفاده کنی و روی اعداد اصلاحی بیشتر از ۶۱.۸٪ وارد شی. و بر این اساس باز هم نقطه ورود خوبیه و اگر درست تحلیل کرده باشی ریوارد بالای ۲ و ۳ میشه.

به مرور زمان و با مطالعه ورود هایی که داشتی دقیق و دقیق تر میشی.

1 لایک کرده

ممنونم از توضیحاتتون :folded_hands::rose:روشم منتظر چاک معتبر میمونم

ممنون از توضیحات خوبتون :rose::folded_hands:

1 لایک کرده

چاک معتبر منظورتون فیکه؟ پس شما واکنش تریدرید اگر اشتباه نکنم و نسبت به حمایت و مقاومت و واکنشی که قیمت بهشون میده پوزیشن میگیرید

اره .دقیقا همین مدلی که میگید

نقطه ورود رو اصلا نمیشه به کسی گفت چون هر استراتژی میتونه ده ها نقطه ورود مختلف داشته باشه بهترین کار اینه که نقطه ورود های مختلفی که میتونی با استراتژیت وارد بشی رو بک تست کنی تا ببینی کدومشون وین ریت و ثبات بهتری دارن تا با اونا وارد بشی (نقطه ورود از استراتژیت هم مهم تره چون ریسک به ریوارد و وین ریت و دراو دان و سود و ضرر هات تو هم ورود متفاوت باهم فرق داره

پیشنهادم اینه هر نقطه ورودی که یاد گرفتی رو صد بار بک تست کن و نتایج رو کنار هم قرار بده

1 لایک کرده

من چون شکست تریدرم خودم یه جورایی میشه گفت بعد از شما وارد پوزیشن میشم ولی سیف تره و واکنش رو زیاد کار نکردم فقط شما برا نقطه ورود مهمه که نقاط برگشت قیمت رو بتونید تشخیص بدید که میتونه با اوردر بلاک، حمایت مقاومت، لولای مهم فیبوناچی و مکملشم اوسیلاتورایی مثل rsi یا dmi و تو کریپتو اگر کار کنید حجمم برا تایید خیلی خوب و مهمه و اگر فرضا الیوت کار باشی یا بدونی در موردش باز موج شماری اونم میتونه خیلی کمک کنه
در کل اگر مرجع خاصی برا آموزش دیدن نداری و خودخوانی باید روشا و ابزارای تشخیص نواحی برگشت قیمت رو تست و بک تست و … بگیری تا در نهایت برسی به استراتژی و پلن مدنظرت و این یه مسیر چند ساله ست و همی صبر باید کرد

2 لایک کرده

اونقدر نقطه های مختلفو چک کردم که واقعا گیج شدم از روش چاک استفاده میکنم .اول گپهارو میگرفتم دیدم هی میره گپ بالاتر بعد ۷ دهم فیبو باز دیدم استاپ خورد یکی دوتا ،برای همین خواستم اگه نکته ای هست بدونم که استاپو کوچکتر کنم و تی پی بزرگتر .ذهنم به جایی نرسید

روشای زیادی تست کردم.اره همون نقطه ورود دقیقشو نمیتونم پیدا کنم که استاپ کم و تی پی زیاد بذارم .بازم مرسی که اینقدر مفصل توضیح دادید :folded_hands::folded_hands::rose:

نقاط برگشت قیمت رو نمیتونم پیدا کنم🤭

خب همین تو تک پوزیشن بخوایم مقایسه کنیم برگشت سودش بیشتر میتونه باشه به نسبت شکست ولی از طرفی ریسکشم بیشتره به همین خاطر که پیدا کردن نقطه ورودش سخت تره یا بهتر بگم ریسکی تره و چیزیه که تمرین و تکرار خیلی زیاد و به دنبالش تجربه میخواد تا از یه جایی دیگه اوکی شی باهاش
ابزارا و اینا تا یه حدی میتونن کمک کنن در نهایت اون تسلط خودت و قدرتت تو خوندن مارکت یا اگه تک نماد کار میکنی که همون نماد خاصه

1 لایک کرده

سبک من ict هست از چند ستاپ استفاده میکنم مخصوصا ستاپ ۲۰۲۲ که اینجا توضیح و نکاتش نمیگنجه و نیاز به مهارت و تمرین داره توی ۱ دقیقه معامله میکنم برآیند معاملاتم کلا مثبت هست از ابزار sdp برای روند حرکات استفاده میکنم اگه کسی به نظر من به ict مسلط باشه واقعا تریدر میشه

طلا - یورو و دلار همیشه معامله میکنم نه چیزی دیگی البته بعضی وقتها نزدک هم سراغش میرم

1 لایک کرده

ممنونم از توضیحات مفیدتون:folded_hands::folded_hands::rose:

1 لایک کرده