سلام
بنده سه سال هست هرروز با مارکت هستم و چون زبانم فول بود از یوتوب مستقیم آموزش ict دیدم ابتدا که نمیگم بده اما صبر بنده کم هست و نمیتونم کلی منتظر ستاپ بمونم و درآخر ضرر بشه و روانم بپاشه.
بعد ازون اسمارت مانی از خان رو دیدم که خیلی بهتر بود کارکردنش اما بازهم مشکل صبر و تشکیل ساختار طولانی رو داشتم. به اندیکاتور هم اعتقادی ندارم دیگه نمیدونم نظر محترم شما چیه.
خلاصه گذشت و گذشت تا تصمیم گرفتم خودم روشی بسازم مخصوص کسانی که نمیخوان کل روز پای چارت باشن ، ساده باشه که خطای انسانی رو کم کنه ، اسکلپ باشه ، بدون نیاز به هیچ اندیکاتوری و سوددهی مستمر هر هفته.
بنظر محال میومد. تا اینکه فهمیدم هر ضرری میکنم از رسم ساختار و شکست و کلا تحلیل هست!
بعد از سه سال دیدن این کندلهای اغواگر بازار متوجه شدم اکثریت کندلها شدوی بالا و پایین دارند. خب. اگر فرضا من یک کندل ساعتی رو پیش بینی کنم که مثلا در جهت نزولی قراره بسته شه ، آیا راهی نیست که بشه معامله شورت رو در شدوی بالایی اون در تایم یک دقیقه بگیرم؟
جوابش اینه بله راهی هست.
اما چرا این روش از نظر من بهترین استراتژی هست؟
۱. چون بازار فرصتی نداره فریبم بده با ساختارهای عجق وجقش. یکساعت وقت داره اون کندل رو بسازه. پس در بیشتر مواقع ابتدای ساعت شدو رو میسازه و مابقی ساعت بدنه اون رو. وقتی قیمت اومد بالای خط اوپن کندل ساعتی، با اولین نشانه نزولی ،یعنی یکی دو کندل خوب ، وارد معامله م میشم.
۲. انتظار طولانی پای چارت ندارم. ساعتی که پیش بینیش راحت تره (مثلا ساعت قبلش تمام بدنه هست) میشینم چند دقیقه ابتدایی منتظر شدو میشم اردر رو میذارم و تمام
۳. سادگی ( پیرهای بازار متوجه اهمیت این میشند)
جزئیات مهمی هم جا موند که نگفتم مثل اینکه کدوم کندل پیش بینیش راحتتره و یکسری نکات ورود. مثلا بعد سه ساعت صعود خب احتمال ساعت صعودی کمه … درکل خواستم همینطوری بماند به یادگار شاید کسی رو نجات بده از گرداب اساتید مزخرف.
عزیزان من معتقدم یک تریدر هیــچ نیازی به فروختن پکیج نداره. ماهانه میلیارد ها تومن درآمد ماست از فارکس. تازه از پراپ .
کمی هم اطلاعات شخصی بدم خدمتتون
با پراپهای زورا و مایپراپ کار میکنیم. من و دو دوست نزدیکم.
سه ترید در روز
هرترید نیم درصد بالانس ریسک
ریوارد ثابت ۳ برابر (بیشتر هم میشه گرفت ولی روان برامون مهمتره)
وین ریت حدود ۴۵ درصده . از کافی هم بیشتره … یکی از سه ترید موفق شه روز ما ۰.۵ درصد سود هست. اگر دوتاش موفق بشه که ۲.۵ درصد سود شیرین.
مواردی که هر سه ضرر یا هر سه سود باشند خیلی کمتره.
با این ریاضیاتی که گفتم تاحالا یک هفته ضرر ده نداشتیم… نهایتا دو روز ضرر که در باقی هفته جبران شدند بدون استثنا.
این هم یک نمونه سل استراتژی. خط قرمز اوپن ساعت ۸ به وقت نیویورک هست. کندلها هم یک دقیقه ای هستند.
تصمیم با خودتون. میتونید برید دقیقتر شید روی این روش. یاحق