ساده ترین استراتژی سودده

سلام

بنده سه سال هست هرروز با مارکت هستم و چون زبانم فول بود از یوتوب مستقیم آموزش ict دیدم ابتدا که نمیگم بده اما صبر بنده کم هست و نمیتونم کلی منتظر ستاپ بمونم و درآخر ضرر بشه و روانم بپاشه.

بعد ازون اسمارت مانی از خان رو دیدم که خیلی بهتر بود کارکردنش اما بازهم مشکل صبر و تشکیل ساختار طولانی رو داشتم. به اندیکاتور هم اعتقادی ندارم دیگه نمیدونم نظر محترم شما چیه.

خلاصه گذشت و گذشت تا تصمیم گرفتم خودم روشی بسازم مخصوص کسانی که نمیخوان کل روز پای چارت باشن ، ساده باشه که خطای انسانی رو کم کنه ، اسکلپ باشه ، بدون نیاز به هیچ اندیکاتوری و سوددهی مستمر هر هفته.

بنظر محال میومد. تا اینکه فهمیدم هر ضرری میکنم از رسم ساختار و شکست و کلا تحلیل هست!

بعد از سه سال دیدن این کندلهای اغواگر بازار متوجه شدم اکثریت کندلها شدوی بالا و پایین دارند. خب. اگر فرضا من یک کندل ساعتی رو پیش بینی کنم که مثلا در جهت نزولی قراره بسته شه ، آیا راهی نیست که بشه معامله شورت رو در شدوی بالایی اون در تایم یک دقیقه بگیرم؟

جوابش اینه بله راهی هست.

اما چرا این روش از نظر من بهترین استراتژی هست؟

۱. چون بازار فرصتی نداره فریبم بده با ساختارهای عجق وجقش. یکساعت وقت داره اون کندل رو بسازه. پس در بیشتر مواقع ابتدای ساعت شدو رو میسازه و مابقی ساعت بدنه اون رو. وقتی قیمت اومد بالای خط اوپن کندل ساعتی، با اولین نشانه نزولی ،یعنی یکی دو کندل خوب ، وارد معامله م میشم.

۲. انتظار طولانی پای چارت ندارم. ساعتی که پیش بینیش راحت تره (مثلا ساعت قبلش تمام بدنه هست) میشینم چند دقیقه ابتدایی منتظر شدو میشم اردر رو میذارم و تمام

۳. سادگی ( پیرهای بازار متوجه اهمیت این میشند)

جزئیات مهمی هم جا موند که نگفتم مثل اینکه کدوم کندل پیش بینیش راحتتره و یکسری نکات ورود. مثلا بعد سه ساعت صعود خب احتمال ساعت صعودی کمه … درکل خواستم همینطوری بماند به یادگار شاید کسی رو نجات بده از گرداب اساتید مزخرف.

عزیزان من معتقدم یک تریدر هیــچ نیازی به فروختن پکیج نداره. ماهانه میلیارد ها تومن درآمد ماست از فارکس. تازه از پراپ .

کمی هم اطلاعات شخصی بدم خدمتتون

با پراپهای زورا و مای‌پراپ کار میکنیم. من و دو دوست نزدیکم.

سه ترید در روز

هرترید نیم درصد بالانس ریسک

ریوارد ثابت ۳ برابر (بیشتر هم میشه گرفت ولی روان برامون مهمتره)

وین ریت حدود ۴۵ درصده . از کافی هم بیشتره … یکی از سه ترید موفق شه روز ما ۰.۵ درصد سود هست. اگر دوتاش موفق بشه که ۲.۵ درصد سود شیرین.

مواردی که هر سه ضرر یا هر سه سود باشند خیلی کمتره.

با این ریاضیاتی که گفتم تاحالا یک هفته ضرر ده نداشتیم… نهایتا دو روز ضرر که در باقی هفته جبران شدند بدون استثنا.

این هم یک نمونه سل استراتژی. خط قرمز اوپن ساعت ۸ به وقت نیویورک هست. کندلها هم یک دقیقه ای هستند.

تصمیم با خودتون. میتونید برید دقیقتر شید روی این روش. یاحق

6 لایک کرده

خب دوست عزیز الان دقیقا استراتژی چیه؟

1 لایک کرده

واضح نبود؟

ورود در شدوی کندلهای یکساعته

خب دقیق چه نوع کندلایی؟ در چه شرایطی و با دیدن چه علایمی وارد بشیم؟ استاپ کجا باشه؟ حد سود کجا باشه؟!

1 لایک کرده

این بود:
۱.مشخص کردن بای و سل
۲.پوزیشن بای تقریبا همتراز بالای بدنه
۳.پوزیشن سل تقریبا همتراز پایین بدنه

نقطه خروج نداره؟استاپ چقدر؟تی پی چقدر؟
ریوارد به اندازه ریسک هست یا کمتره؟

یذره حرفه ای بود توضیحات حق میدم گسج کننده باشه اگر تازه کار باشین. یه عکس از ستاپ اضافه میکنم شاید روشن شه.

خب استاپ زیر همون چند کندل یک دقیقه ای که شدوی کندل ساعتی رو دارند میسازند هست. ریوارد هم سه برابر عرض کردم.

عکسی پیوست نشده دوست عزیز

درود.

شما از کجا فهمیدی باید روی اون کندل وارد شی و به چه دلیل

من الان روی چارت بکتست گرفت همش ضرر شد

شما مگه میدونی قرار شدوش بلند بشه

الان این اوپن لندنه

با توجه به اینکه ساعت قبلش یک سل تمام بدنه بود.

دوست عزیز روی هر کندلی که نمیشه گرفت. بعضی کندلها شدوی بلندی دارند روی اونها ضرر خواهید کرد. شما باید کندلی رو پیدا کنی که شدو کوتاه داره.

یکیشون کندل فول بدنه هست که کندل بعدیشون شدوی کوتاه داره.

دوم تایم بازار. فقط سشن لندن و نیویورک.

سوم چون شدو کوچک هست پس با دیدن اولین کندلهای نزولی در شدو وارد شدم.

عرض کردم نکاتی جا مونده راجب ورود و پیش بینی. کامل نگفتم همه چیزش رو. کسی با تجربه یکسال و بیشتر متوجه این پست میشه خودش

@Abolfazl_SZ09

ببنید کار ما پیدا کردن کندلی با شدوی کوچیک هست اونم با دقت ۴۰. که کافیه. پیش بینی بلند بودن شدو غیرممکنه.

برای مثال خودتون رو نگاه کنید ساعت قبلش قوی صعودی بوده درست؟

پس شروع لندن شما باید منتظر بای باشید. حالا ساعت ۱۱.۳۶ دقیقه نقطه ورود ما هست و ساعت ۱۱.۳۴ استاپ ما. که سه برابر رو داده بهتون. هرچند ساعتش صعودی قوی ای هم نشده…

چرا من متوجه نشدم خب

2 لایک کرده

ببین یکاری کن. فقط کندلهای ساعتی که فول بدنه هستند رو پیدا کن و کندل بعدی اونهارو ترید کن برا بکتستت. خب؟ اونا شدوی کوتاه دارن معمولا.

حالا وقتی وارد یک دقیقه شدی برای تریدت، صبر میکنی شدو رو بسازه در چنددقیقه ابتدایی ساعت، با دیدن یکی دو کندل موافق جهت پیش بینیت وارد شو و استاپ بالای همون یکی دو کندل هست. تارگت سه بگیر ببین میده یانه.

از سه ترید یک یا دو تا موفق میشه.

1 لایک کرده

درود وقتتون بخیر

دوستانی دیدم که علاقه مند بودند

در جهت کمک بیشتر میتونید یه ویدیو تهیه کنید و داخل ویدیو به دوستان توضیح بدین تا بهتر متوجه بشن

1 لایک کرده

ممنون بابت اطلاعات مفیدت..ولی اینجوری ک توضیح دادی اکثرا گیج میشن..نتیجه ام نداره..اگه بتونی یه کانالی بزنی و یه ویدیو ازش بزاری و نکاتش رو بگی حجت رو تمام کردی واسه همه

فقط در حد پیشنهاد بود همین..ممنون

2 لایک کرده

الان این تصویر اولی که قرار دادی بنظرم اول استاپت خورده بعد تی پی بهت داده …بگذریم.

ما یک کندل سبز با بدنه قوی داریم و تصور به اینکه روند صعودیه کلوز میشه و کندل جدید در یک ساعته باز میشه و جهتش پایینه و بدون شدوقرمز میکنه بدنش و شما منظورت اینکه چون ما شدو از بالا نداریم این بدنه ای که قرمز شده در واقع همون شدو میشه و ما در یک دقیقه نشونه برگشت و یک بای بگیریم ؟

راستش اهل اینکارا نیستم ولی یه کانال توی بله دارم که ژورنال روزانمه و دوسه تا دوستام توشن برای تطبیق دادن تریدهاشون بامن. فقط روی یورو میگیرم و بیست تا مثالی حدقل توش هست هرکس ببینه کامل میفهمه چی بچیه. اسمشم easy_trader

1 لایک کرده

چرا استاپ شده باشه اول؟ :slight_smile:

آره درسته. دقت بالایی نداره ولی درطول سالها ثابت کرده که نیازیم نداره به دقت بالا. ژورنال روزانمو نگاه کن توی بله گذاشتم و هرهفته با مستندات کمتر از هشت درصد سود نمیگیرم هیچوقت. اسم کانالم easy_trader هست. برای اعضا گرفتن نذاشتم خودمم با دوستای نزدیکم. یسر بزنی درجا روشن میشه همه چیش😘

چرا نداره عزیزدل؟

استراتژی ساده مثل این. همه کندلا شدو دارن. سعی کن توی شدوی کندل ساعتی وارد شی و تمام بدنه رو سود کنی. بهمین راحتی

سلام بنظرم اگه شدو کندل قبل هانت کنه نتیجه بهتری داره

مثلا شدو کندل جدید شدو کندل قبل هانت کنه بعد از اوپن خودش رد بشه

1 لایک کرده