نزدک و نزدکیان!

اگر نزدک میزنید گاهی اینجا سر بزنید

13 لایک کرده

نزدک نمیزنم ولی اومدم بگم خیلی با اسم تاپیکت حال کردم

خلاقانه بود :clap:

8 لایک کرده

قربان شما لطف داری

1 لایک کرده

نزدک امروز از اوپنش داره رنج میزنه و ورودهای فیک میده شااید منتظر اخبار امشب آمریکاست

6 لایک کرده

در اینگونه موارد باهاش ترید نکنید، در این حالات نزدک میاد پایین خالی می‌کنه می‌ره بالا.

1 لایک کرده

همیشه اوپن نزدک معامله میزنم اگر ورود بده

هنوز هم نزدک به نظرم منتظر یه کاتالیزور برای حرکت اصلیش در این هفته هست. اومد زیر اوپن هفتگی و برگشته در محدوده اوپن هفتگی می چرخه

امروز اوپن نزدک یک دقیقه من سل گرفتم مثل همیشه در یک به یک نصف حجم رو بستم و ریسک فری کردم ریسک فریم رو زد.

استراتژیم به درستی اجرا شد فقط سر نداشتن امکان سئیو سود در رابین سود و عقب یودن کندلاش از چارت فراز نگا میکنم در رابین سود معامله میزنم هر پراپ یا بروکر ملی که معامله میزنید فراز رو حتما داشته باشید البته برای من این طوری روی دو تا چارت بودن در تایم یک دقیقه حساب و کتاب ریسک به ریواردم و تنظیمش مشکل میشه در لحظه ولی به هر حال لااقل در فضای ترید می مونم

3 لایک کرده

اس ام تی دو طرفه نزدک و اس اند پی در ساعت ۲۰،۴۰

آقا وضعیت ریسکی بازار رو امروز (چهارشنبه) چطور ارزیابی میکنید؟ مارکت ریسک گریز هست یا ریسک پذیر؟

1 لایک کرده

من استراتژیم این طوریه که کلا بایاس روزانه رو اصلا نگا نمی کنم یعنی چارت رو میبینم ولی بایاس روزانه رو کاری ندارم و حتی در تایم فریم معاملاتیم هم خودم دنبال جهت مارکت نیستم راحت شدم.

سر ساعت خاص در جای خاصی از چارت، در حالت آ بای می زنم در حالت ب سل میزنم اگر هیچ کدوم رو نداد معامله نمی کنم

2 لایک کرده

امروز چارت یک دقیقه نزدک من رو یاد یه حرف مایکل انداخت که میگفت معاملاتی هستند که میرن به تارگت میرسن ولی سرمایه ذهنی شما رو خراب میکنن یعنی خیلی کند حرکت میکنن این حرف مایکل رو تا مدتی قبل قبول داشتم ولی به نظرم رسید که اگر آمادگی روانی قبل از تریدمون درست باشه زیاد هم لازم نیست برای تحمل چنین معاملاتی سرمایه ذهنی مصرف کنیم.

این معامله طبق معمول یک به دو و در حقیقت یک به یک و نیم هر روزه من در امروز چهارشنبه در نماد نزدک هست.

روزایی که نکته ای به نظرم برسه در مورد معامله. اون روز چارت تریدم رو میذارم اینجا.

2 لایک کرده

در دو هفته گذشته اوپن نزدک با مومنتوم کمتری همراه بوده و در عوض در ساعت بعد از اوپن با صعود مداوم و نسبتا آهسته ادامه داده. برخی ها معتقدن که این یک اصلاح برای ریزش بیشتره و بعضی ها هم برعکس معتقدن که میره تا سقف قبلیش رو تست کنه

3 لایک کرده

نزدک سقفهای تاریخیش رو دباره زد.

در این حالتها یعنی وقتی یک نماد سقف تاریخی می زنه به توصیه مایکل که به نظرم این توصیه ش درست هست اگر وارد معامله میشید باید استاپتون بزرگ باشه و ضمنا تا در تایم فریم بالاتر برگشت روند کاملا ثابت نشده باید بنا رو بر حرکت قبلی یعنی در اینجا صعود نزدک بذارید.

2 لایک کرده

عالی و بینظیر مرسی

2 لایک کرده

ممنون لطف داری.

1 لایک کرده

امروز در پلتفرم رابین سود هر کار کردم نتونستم عدد بستن نصف حجمم در یک به یک رو درست وارد کنم در نهایت با زدن تیک کل معامله م در یک به یک بسته شد.

هفته گذشته نزدک برای استراتژی من یکی از بدترین هفته ها در چند ماه اخیر رو داشت اما امروز در روز اول هفته سر به راه بود. البته این عکس رو از چارت فراز گرفتم چون من به چارت فراز نگا میکنم و در رابین سود معامله میگیرم. این رو هم بگم منظر شروع مسابقه پراپکو روی نت ملی هستم که ببینم کیفیت پراپکو روی نت ملی چطوره از لحاظ قوانین که پراپکو از رابین سود راحتتره

2 لایک کرده

هفته پیش که کلا صعودی بود ، ینی تو اگه اشتباهی بای میگرفتی میرفتی ،بازم سود میکردی :joy:

بله هنوز ناشی ام

2 لایک کرده

معامله امروز من در رابین سود

تاخیر کندلای رابین سود نسبت به فراز به یک تا دوثانیه رسیده ولی صفحه گاهی نیاز به ریفرش داره تا شکل کندلها کامل بشه در قرمز و سبز کندلای دوجی یک دقیقه هم رابین سود با فراز بعضی جاها تفاوت داشت.

این روی یک دقیقه نزدک هست که میگیرم مثل همیشه یکی به یک بستن نصف حجم و تارکت در یک به دو.

ابزارم در پلتفرم رابین سود جور نیست وگرنه در ادامه تریلینگ می کردم. عکس البته روی چارت فراز هست

1 لایک کرده

پلتفرم رابین سود امروز تاخیر کندل نداشت ولی در یک دقیقه نیاز بود که با هر یکی دو کندل جدید برای نمایش دادن کامل کندلهای جدید رفرش کنم که چندین ثانیه طول میشکید امیدوارم زودتر این ایارد و ایرادهای دیگه رو رفع کنن.

امروز هم به همون روش یک به دو و بستن نصف حجم در یک به یک و ریسک فری عمل کردم معامله م درست اجرا شد البته هنوز به عنوان اسکلپر برا یمحاسبه ی دقیق حجم ورودم با پلتفرمهای ملی مسئله دارم ولی خب خودم خواستم که از محیط ترید فعلا دو رنمونم و با همین وضعیت ادامه میدم. پراپهای بیشتری دارن میان روی نت ملی البته. عکس از چارت فراز هست روی فراز نگا میکنم روی رابین سود ترید میزنم!

1 لایک کرده