یه توضیح در مورد ستاپ 3pd array fail :
از اسمش هم پیداست که منظورمون اینه 3 تا آرایه ی پریمیوم/دیسکانت در جهت روند اصلی فیل یا در خلاف جهت ساخته بشن درمجموع،
مثلا وقتی روند اصلی نزولی هست : یه fvg نزولی تبدیل به IFVG بشه، یدونه Cisd تشکیل بشه، و یه fvg صعودی تشکیل بشه. یا امثال اینها.
درمجموع سه تا آرایه رو بتونیم تشخیص بدیم که درناحیه ی مدنظر ما ایجاد شده باشند.
چه نوکی زده قیمت به ناحیه ی 4-3.5 و واکنش قوی داده است.
پس از برخورد و واکنش، sdp آخرمون وظیفه شو انجام داده ، پس دیگه کاری باهاش نداریم.
درعوض یک لگ استاپ هانت جدید تشکیل شده، که نقدینگی موجود زیر کف های تقریبا برابر رو مصرف کرده.
یک sdp جدید رسم میکنیم و تارگت هامون در ابتدا لول 1.5-1 که روی تصویر مشخص کردم هست، برای لول های بالاتر بایستی ببینیم ناحیه ی سرراه شکسته خواهد شد یا خیر.
نکته ای که باید بگم: ممکنه قیمت به ناحیه ی 1.5-1 نرسه و ریورس بشه، چرا؟ به دلیل smt با شاخص دلار
که این مورد رو توو پیام آینده بررسی میکنم.
سلام وقتتون بخیر به به چقدر دلم تنگ شده بود برای چارت و آموزش های عالی استاد ذاکر عزیز دلم خیلی تنگ شده برای گروه بچه ها ادمین های عزیز امیدوارم شرایط زودتر خوب بشه و بتونیم با همدیگه ادامه بدیم مسیر رو و خیلی خیلی از شما دوست عزیز ممنونم که این مسیر رو اینجا طی میکنید استفاده میکنیم خیلی خوشحال شدم واقعا
درود و مهر
خیلی خوش اومدید، بله همینطوره واقعا قطعی نت عذابمون داد!
ان شاالله که تحلیلا مفید باشه براتون ![]()
بسیار ممنون از محبتتون دسترسی به چارت و ترید کردن که متاسفانه فعلا نداریم ولی باز هم همینکه چشممون ببینه خالی از لطف نیست واقعا ممنون از شما محبت دارید
تااینجا قیمت بدون اینکه برسه به اولین ناحیه ی مدنظرمون ، با روند تایم بزرگتر همسو شده،
دلیلشو من smt با شاخص دلار احتمال میدادم، یعنی شاخص دلار برسه به ناحیه متناظر و ریورس بشه ولی یورو تا نزدیکی ناحیه بره و ریورس بشه، که این اتفاق نیفتاد.
درنتیجه به دنبال علت توو چارت 4ساعته گشتم و طبق تصویر زیر:
در چارت 4ساعته نقدینگی کف گرفته شده و پولبک اصلاحی داشتیم، این پولبک تا لول 0.5 از دیلینگ رنج خودشو رسونده ، پس میتونه به روند نزولیش برگرده و لول های sdp تایم فریم 15 دقیقه رو نبینه.
نکته ای که به چشمم میاد : کندل های نزولی تایم فریم 15 دقیقه کم جون زده شدن، قدرت لازم رو ندارن و این کارو خراب میکنه. البته چون کیلزون آسیا تموم و کیلزون لندن به تازگی شروع شده میشه گفت نقدینگی لازم وجود نداره توو مارکت.
درکل: این فقط یه تحلیله، احتمال صددرصدی نداریم توو مارکت!
چرا قیمت به اون ناحیه نرسید؟
چرا به fvg بالاتر نرسید؟
در ۲۴ آوریل mss بیست و سوم آوریل زده شد و بعد ریزش قیمت داشتیم.چرا با واکنش به نقدینگی کف چهار ساعت افزایش قیمت بیشتری نداشتیم؟یا به آرایه دیگری واکنش نداد و بعد صعودی نشد؟
عرض کنم خدمتتون که تایم فریم بالاتر(در تحلیلای من چهارساعته) بر تایم فریم پایین تر(15 دقیقه) ارجحیت داره.
وقتی من دیلینگ رنج چهارساعته رو دارم ، لول 0.5 از این دیلینگ رنج برای اتمام اصلاح کافیه، اگه قیمت به نواحی sdp تایم فریم 15 دقیقه نرسه هم نرسیده، مهم نیست، در تایم فریم ورودم به دنبال ستاپ های ورودم میگردم.
بقیه چراهایی که شما گفتی مدنظر من نیست!
اگر در یک روند صعودی قوی باشیم و قیمت توجهی به نواحی دیسکانت و پریمیوم نداشته باشد در چنین شرایطی کدام نواحی را بعنوان اتمام اصلاح در نظر میگیرید؟
این را هم مد نظر داشته باشید که ما از قبل نمیدانیم قیمت با واکنش به کدام نواحی اصلاح خواهد کرد
من چیزی که از حرفتون متوجه شدم، روند صعودی قوی داریم، قیمت شروع به اصلاح میکنه،
خب اولین لولی که مدنظر دارم، لول 0.5 از کل این لگ قوی صعودی هست.
اما ممکنه به لول 0.5 نرسه، و مجدد صعودی بشه. تا اینجا من از معاملات جا موندم.
اما باز ممکنه حتی تا لول 0.79 اصلاح کنه، ستاپ های ورودم ستاپ 2022 و کمتر Cisd هست.
اگه منظورتونو کامل متوجه میشدم میتونستم واضحتر بگم
درست متوجه شدید.پس سبک ict کاملا واکنش محوره.صرفا با واکنش به ارایه ها سناریو هم تغییر خواهد کرد مگر انکه بعد از اون خلافش ثابت بشه.چرا به ناحیه 1-1.5 نرسید چون به fvg ناحیه 0.5 رسید و واکنش داشت.چرا به fvg های بالاتر نرسید؟نمیدانیم چون در ict سناریوها باتوجه به واکنش قیمت توجیه پذیر میشوند.
میتوان به دیدگاهی فراتر از این دست یافت؟شاید!
آهان الان فهمیدم ماجرا چیه!! داداش متاسفانه شما بد برداشت کردی!
من سبک کاریم این هست، یعنی تونستم یک هزارم از ict رو یاد بگیرم و این شیوه ی تحلیل رو پیش بگیرم که یعالمه جای یادگیری بیشتر داره!
دیگه دلیلی برا جواب دادن به سوالاتون ندارم!
هدفم گیج کردن شما یا زیرسوال بردن شما نیست.خودم ضعف های زیادی دارم و البته که هیچکدام از ما قادر به درک تمام حرکات قیمت نیستیم.
ولی سوال پرسیدن هم خوبه.باعث میشه بریم دنبال اون سوالات
و از طرفی وقتی من نقطه ضعف های دیدگاه و تحلیل هام رو بدونم بیشتر مواظبم که تو شرایطی خودمو قرار ندم که ندونم دارم چکار میکنم.همگام با قیمت پیش میرم و سخت گیرم نسبت به دیدگاهی که دارم چرا که اگر برام واضح نباشه که دارم چکار میکنم یعنی خودم رو در شرایطی قرار دارم که انگار دارم قمار میکنم
فعلا درحد خودم راضیم از دیدگاه و روش کارم، به مرور زمان بیشتر هم یاد میگیرم و ضعفامو برطرف میکنم.
ممنون از توصیه تون
سلام دوستان تعطیلاتتون بخیر
یه نگاهی به چارت بندازیم ببینیم چی شده
از فلش آبی بالایی ریزش رو پیش بینی کرده بودیم، در ادامه طبق تصویر زیر با برخورد به fvg هفتگی اصلاح صعودی شکل گرفت.
این اصلاح صعودی تا کجا میتونه ادامه داشته باشه؟
در تایم فریم چهارساعته ، با تشخیص دیلینگ رنج ، ناحیه ote بهترین ناحیه برای اتمام اصلاح صعودی میتواند باشد.
یه نکته کنکوری: چرا دیلینگ رنج رو اینجوری گرفتیم؟ چون یه 5موج الیوتی رو تکمیل کردیم. طبق تصویر زیر:
واکنش از ناحیه ی ote رو میبینیم که نقدینگی های خوبی مصرف شده و CISD چهارساعته هم شکل گرفته است.
هفته ی پیش رو یورودلار میتواند مجدد به روند نزولی خود ادامه دهد تا ناحیه ی 2.5-2 از sdp چهارساعته را تاچ کند.
نامعتبر شدن تحلیل : چون من سقف اصلی رو طبق تصویر زیر درنظر گرفتم، اگر این سقف زده بشه تحلیلم نامعتبر میشه.
اصلاح صعودی بیشتری مدنظر ندارم، درصورت اصلاح بیشتر، از قدرت روند نزولی کاسته میشه و تحلیل روو به نامعتبر شدن میره.
نحوه ی ورود گرفتن با برخورد قیمت به fvg هفتگی:
باتوجه به همراستایی تایم فریم ها، نیاز است تا در تایم فریم 4ساعته CISD تشکیل شود. طبق تصویر زیر:
به محض تشکیل cisd چهارساعته، وارد تایم فریم 15 دقیقه بعنوان تایم فریم تریگر میشویم.
دراین تایم فریم منتظر برگشت قیمت به OB چهارساعته خواهیم بود.
در فلش آبی رنگ CISD چهارساعته تایید شده است.
تریگر ما پولبک به این ناحیه و ورود ما در فلش قرمزرنگ صورت گرفته، با استاپ لاس پشت سویینگ لو.
ریوارد 2 ، ریوارد مطمئنی است که میتوان بازهم به تایم پایین تر مراجعه کرد یعنی یا 3 دقیقه یا 2 دقیقه، جهت بهینه کردن نقطه ورود و استاپ لاس.
توو تصویر زیر میخوایم با روند اصلی ورود بگیریم،
توو تایم 4ساعته CISD نزولی ما تشکیل یافته، وارد تایم فریم 15 دقیقه میشیم و با پولبک قیمت به این OB نزولی، تریگر میگیریم.
باتوجه به نقطه ورود 15 دقیقه، 59 پیپ استاپ لاس برای یورو عدد بزرگیه، پس 50درصد اردربلاک 4ساعته رو مشخص میکنیم(خط قرمز) جهت ریوارد بهینه. اما احتمال اینم هست که قیمت به 50درصد نرسه.
باتوجه به تصویر بالا یدونه بریکربلاک تایم 15 دقیقه هم داریم، که از نظر من بهینه ترین نقطه ورود میتونه باشه.
اگر طبق تحلیل ما مارکت پیش بره، یه همچین ورودی میتونیم داشته باشیم برای روز دوشنبه!
توجه: سیگنال درنظر نگیرید، درهرصورت احتمال فعال شدن استاپ لاس هست!
امروز یعنی دوشنبه 4 می 2026 ، قیمت به خوبی درجهت تحلیل ما حرکت کرد،
خودشو به لول 50درصد اردربلاک چهارساعته رسوند، اما یه اشتباهی که مرتکب شدم اینه که من بریکربلاک 15 دقیقه رو درنظر داشتم برای ورود بهینه، طبق تصویر زیر از بریکربلاک 5 دقیقه ریکشن رو شاهد بودیم:
تارگت بعدی قیمت یعنی ناحیه ی 2.5-2 از sdp چهارساعته همچنان فعال هست: