تحلیل eurusd به سبک sdp

برای روز چهارشنبه:

بازهم استفاده از آخرین لگ استاپ هانت در روز سه شنبه و بدست آوردن ناحیه ی جدید برای روز چهارشنبه.

برای روز پنجشنبه:

استفاده میکنیم از لگ فیلور سویینگ و نواحی sdp رو زیرنظر میگیریم. اما قیمت قبل از رسیدن به ناحیه ی 4-3.5 ریورس میشه. چرا؟ توجه شمارو جلب میکنم به چارت DXY.

توو چارت DXY با استفاده از sdp در لگ متناظر (فیلور سویینگ) قیمت رسیده به ناحیه 4-3.5 .
و این باعث شده که یه SMT در واکنش به ناحیه بوجود بیاد.

در نهایت برای روز جمعه:

بااستفاده از آخرین لگ استاپ هانت در روز 5شنبه، مشاهده میکنیم قیمت خودشو به ناحیه ی 2.5-2 رسونده ، از طرفی به 50 درصد دیلینگ رنج 4ساعته هم رسیدیم.

برای هفته ی پیش رو:

یه ناحیه داریم که همپوشانی های 4ساعته و 15دقیقه رو داره.
احتمالش هست از اون ناحیه ریورس بشه و ممکنه هم بهش نرسه. ناحیه ی پرقدرتی میبینمش.

سناریوی اول بلندمدتی اجرا گردید. البته قیمت یه مقدار کارای دفتری داشت، کف جدید ساخت و باعث آپدیت شدن کف دیلینگ رنج شد.
اما در نهایت طبق تحلیل پیش رفت.

خودشو به 50 درصد دیلینگ رنج 4ساعته رسوند و با خبر nfp در روز جمعه پر قدرت به مسیر نزولی خود برگشت.

همونطور که پیش بینی کرده بودم، یه لگ استاپ هانت 4ساعته جدید ساخته شد،
لول های SDP این لگ رو رسم کردم، یه ناحیه 4-3.5 از لگ قبلی هنوز تاچ نشده که مطابق تصویر همپوشانی داره با ناحیه ی 2.5-2 از لگ جدید که میتونه یه ناحیه ی قوی برای اصلاح قیمت باشه.

نکته ی بسیار مهم برای عزیزان معامله گر در روی یورو:
یورو شدیدن به ناحیه ی 50درصد دیلینگ 4ساعته احترام میزاره، پس تشخیص درست دیلینگ رنج 4ساعته در وین ریت معاملاتتون بسیار تاثیرگذاره.

1 لایک کرده

قدرت ناحیه ی همپوشان 4ساعته:

75 پیپ پرتاب قیمت به سمت بالا

یه تحلیل داشته باشیم از چارت یورو و شاخص دلار:

روی یورو قیمت خودشو رسوند به ناحیه ی همپوشان و یه حرکت اصلاحی صعودی داشت.
در طرف دیگر روی شاخص هم یه ناحیه ی کوچیک همپوشان داشتیم که با رسیدن قیمت به آن ، باعث تشکیل SMT (استاپ هانت روی شاخص و فیلور سویینگ روی یورو) شده است.
اگه روی شاخص ریز بشیم میبینیم که CISD به همراه FVG صعودی تشکیل یافته، از طرف دیگه یه IFVG هم داریم، پس سه تا آرایه مون تکمیل شدن برای ریورس قیمت.
من احتمال میدم این یه TRAP هست تا سوخت و نقدینگی لازم برای رسیدن قیمت به ناحیه ی پایین تر جمع آوری بشه. طبق تصویر زیر:

ناحیه ی مدنظرم روی یورو هست که انتظار ریورس ازش رو دارم.
اما اینکه قیمت روی شاخص بخواد چه رفتاری بکنه ، نمیتونم دقیق پیش بینی کنم.

ریورس شدن از هرکدام از این نواحی باعث بوجود آمدن عدم تقارن در مقدار پیپ حرکتی روی شاخص دلار و چارت یورو خواهد شد. یعنی یکی از این چارت ها مقدار پیپ بیشتری نسبت به دیگری حرکت خواهد کرد!

قیمت روی یورو به ناحیه ی مدنظرمون رسید.
اما روی شاخص دلار:

فعلا مابین دو ناحیه از دو لگ مجزا که با فلش های آبی و قرمز مشخص کردم درحال نوسان هست.

یکم تصمیم گیری رو برام سخت کرده.