سلام دوستان
سبک SDP (Standard Deviation Projection ) که زیرمجموعه ی سبک ICT مایکل بزرگ (معنای تحت اللفظی : پیش بینی با انحراف معیار) که نشان از الگوریتمیک بودن حرکت قیمتی یورودلار داره هست.
این سبک توسط جناب میلاد ذاکر تدریس شده و ویدئوهای دوره به رایگان در سایت فراچارت موجوده.
بنده فقط تحلیل های خودمو روی جفت ارز یورودلار انجام میدم و با دوستان دیگه به اشتراک میزارم.
دلیل این کارم هم فقط و فقط علاقه م به تحلیل چارت هست، نه دنبال جذب فالوورم و نه چیز دیگه.
اصلا هم سودده نیستم و با عزیزی بحث سر چیزی ندارم. درحدتوانم هم ترید میزنم چه سود بشه چه ضرر، سعی میکنم مشکلات تکنیکالی یا روانشناسی خودمو رفع کنم . امیدوارم مفید واقع شه.
در تایم فریم هفتگی میبینیم ک قیمت پس از بستن زیر یک ITL ، شروع به اصلاح قیمت تا ناحیه OTE از آخرین دیلینگ رنج هفتگی کرده است.
در تایم فریم روزانه نقدینگی هارو مشاهده میکنیم که به صورت failure swing ایجاد شده بودن.
کندل روز جمعه این نقدینگی هارو مصرف کرده و در زیر کندل روز پنجشنبه کلوز قیمتی داده است.
تایم فریم 4 ساعته رو میبینیم که پس از mss نزولی در روز جمعه، امروز یعنی دوشنبه 20 آپریل پولبک خودشو به ناحیه ی 0.5 از آخرین دیلینگ رنج معاملاتی تکمیل کرده. در ادامه میتونیم انتظار داشته باشیم تا لول 618 الی 79 هم خودشو برسونه. پس از اون در تایم فریم 15 دقیقه به دنبال تایید ادامه ی نزول و در تایم های پایین تر به دنبال ورود خواهیم بود.
نمونه ای از استفاده از ابزار sdp رو در شکل زیر میبینید:
همون ابزار فیبوناچی هست که تغییراتی توش ایجاد شده و لول های -1 الی -1.5 و -2 الی -2.5 و در نهایت -3.5 الی -4 بهش افزوده شده.
از آخرین لگی که باعث استاپ هانت شده و نقدینگی هارو مصرف کرده، استفاده میکنیم. به این نحو که لول صفر ابزار فیبو در شروع این لگ استاپ هانت و لول یک ابزار فیبو در انتهای لگ مذکور لحاظ میشن.
لول های قیمتی که بدست میان بعنوان ناحیه هایی برای ما هستند که انتظار واکنش قیمت رو داریم.
باتوجه به تصویر بالا قیمت با رسیدن به ناحیه ی -1 الی -1.5 یک اصلاح قیمتی داشته. این ناحیه ناحیه ای است که ما تنها انتظار اصلاح یا استراحت قیمت رو داریم و سپس ادامه ی روند رو شاهد خواهیم بود.
ناحیه ی -2 الی -2.5 اولین ناحیه ای است که ما ازش انتظار چرخش روند رو داریم. در این ناحیه ما انتظار یا اصلاح قیمتی یا چرخش قیمتی خواهیم داشت.
درنهایت با رسیدن قیمت به ناحیه ی -3.5 الی -4 ما انتظار چرخش قیمت رو داریم.
بطور کلی تحلیلام اینطوری هستن. کلا با sdp روی یورو کار میکنم. از واگرایی شاخص دلار با یورو در ورودهام کمک میگیرم حتما.
ستاپ های ورودم اغلب با هانت کیلزون آسیا در تایم کیلزون لندن و هانت کیلزون لندن در تایم نیویورک هست.
یه ستاپ دیگه هم هست به اسم 15-15 ازونم استفاده میکنم که دوستان هم سبک با این ستاپ آشنا هستن .
این روش رو من بلدم و با وجود کلی نقص که توش داشتم یبار باهاش پراپ پاس کردم . مثلا من زیاد با dxyواگراییش یا رسیدن زودتر به ناحیه رو بررسی نمیکردم .بنظرم خیلی ساده و خوبه روشش
میشه یکم بیشتر توضیح بدین🌹
باید دوره رو ببینید با بعضی اصطلاحات و نحوه شناختش آشنا بشین . اینجوری نمیشه زیاد شرح داد.
خواستم pdfبفرستم تو گوشیم هست اما برا فرستادن پیداش نکردم .![]()
باسلام خوشحالم که از دوستان هم سبک اینجا میبینم، ازوقتی تلگرام قطعه، دسترسی به گروه و دیگر دوستان نداریم.
بله درسته چک کردن واگرایی یا SMT یورو با شاخص دلار یکی از اصلی ترین کارای منم هست.
توو ورودهام خیلی ازش کمک میگیرم.
توضیحش مفصله، ولی لُب مطلب اینه که وقتی ما یه ناحیه رو بعنوان نقدینگی داریم، حالا یا سقف و کف روز و هفته ی قبل، یا سقف و کف سشن ، یا یه سقف و کف قدیمی، قیمت وقتی به اون ناحیه میرسه و نقدینگیشو سوییپ میکنه، از آخرین لگی که باعث مصرف اون نقدینگی شده استفاده میکنیم و با رسم ابزار sdp که توضیحاتشو چندتا پست بالاتر گفتم، نواحی ای رو بدست میاریم که قیمت احتمالا به اون ناحیه ها واکنش میده، یا در حد اصلاح و سپس ادامه ی روند ، یا چرخش قیمت. که برای چرخش ما بایستی تاییدیه بگیریم.
تاییدیه ها هم به سبک ICT هستن و با استفاده از mss در ITL/H و سپس پولبک تا نواحی پریمیوم/دیسکانت و یا با استفاده از 3pd Array Fail .
البته به این آسونی که میگم نیستن، هرچیزی تمرین میخواد درکل.
بله منم دلم تنگ شده برای گروه و تمرینا و تحلیلای بقیه .خیلی مفید بود😞
برای امروز یعنی سه شنبه 21 آپریل 2026 :
با شروع کیلزون لندن که از ساعت 2 صبح نیویورک تا 5 صبح نیویورک درنظر داریم، یورو تونسته کف کیلزون آسیا که از ساعت 20 الی 00:00 به تایم نیویورک هست رو هانت کنه، اما شاخص دلار فعلا نتونسته.
یکی از ستاپ هایی که دارم بک تست میگیرم ازش، همین هانت کیلزون آسیا و بوجود اومدن واگرایی هست، یعنی یکیشون میتونه هانت کنه و اون یکی نمیتونه.
باتوجه به چارت اگر توو تایم 5 دقیقه یورو CISD بده، یا توو تایم 3 دقیقه True orderblock تشکیل بشه، میشه ریسک کرد و بای گرفت تا سقف کیلزون آسیا بعنوان هدف اول.
توجه: من چارت شاخص دلار رو برعکس کردم برای راحتی استفاده و تشخیص واگرایی ها.
حدود یک ساعت و نیم قیمت توو نقطه ورود ما رنج زد، درنهایت شاخص دلار هم کف آسیا رو مصرف کرد و ستاپ نامعتبر گردید. ماهدفمون توو این ستاپ فقط مصرف نقدینگی آسیا توسط یکی از دو این دارایی هست. یعنی همون smt .
درصورت هرگونه ورودی هم یدونه استاپ نوش جان کردیم.
باسلام. توو ستاپ 15-15 اصولا بایستی کندل چهارم به گپ برگرده، ولی این مورد رعایت نشده اینجا. قبل از این ورودی ک شما گرفتین یه ورود دیگه داده ولی استاپ شده. اینطور نیست؟
باتوجه به آخرین لگ استاپ هانت 4 ساعته، فعلا دو ناحیه ی پیش رو بعنوان تارگت های قیمت هستند.
باتوجه به اینکه تا پایان هفته محرک خبری نداریم، بجز خبر PMI یورو در روز 5شنبه، این مسیر قطعا با نوسانات همراه خواهد بود.
باید draw on liq درست پیدا کنی
اون برای وقتی هست که orderflow به شدت قدرتمند باشه
توو ورودی که داشتی، میشه تاییدیه های ورودت رو بگی؟ یعنی اصلا باچی وارد شدی؟
در تایم فریم 4ساعته که روند ما نزولی هست، و الان در اصلاح صعودی هستیم و قیمت درحال تشکیل یه ناحیه ی تریدینگ رنج هست.
همونطور که مشاهده میکنیم در تایم فریم 15 دقیقه چندین سقف بعنوان فیلور سویینگ و نقدینگی پشت سر هم داریم، اما احتمال اینکه همه ی این نقدینگی ها مصرف شه خیلی پایینه.
یه fvg صعودی پونزده دقیقه هم داریم که فعلا داره از قیمت حمایت میکنه.
بنظرم دوتا سقف نزدیک به قیمت حال حاضر میتونن مصرف بشن و با رسیدن قیمت به ote چهارساعته میتونیم انتظار ریورس قیمت در سشن نیویورک رو داشته باشیم.
تاییدیه ی ریورس هم همون دیسپلیسمنت نزولی یا حتی تشکیل fvg نزولی یا تبدیل fvg صعودی به نزولی (تشکیل Ifvg) میتونه باشه.