فقط تحلیل یورو دلار و پوند دلار / EURUSD, GBPUSD Only

در ادامه تاپیک قبلی

وقت بخیر دوستان, امیدوارم روز خوبی داشته باشین
در این تاپیک صرفا در رابطه با جفت ارز های یورو دلار و پوند دلار گفتگو کنید. تحلیل ها رو همراه با چارت, تارگت و توضیحات کافی ارسال کنید

تحلیل هاتون رو از لایو بازار بفرستید (گذشته بازار رو که همه بلدن تحلیل کنن), نتیجه تحلیل ها مهم نیست, اینجا برای یادگیریه و نه اثبات فردی.
نتیجه اردر هاتون تنها درصورتی به بقیه کمک میکنه که از قبل از TP/SL شدن, تحلیلش رو اینجا فرستاده باشین در غیر این صورت با تحلیل گذشته بازار, فرق زیادی نمیکنه.

لطفا به تحلیل و سطح دانش همدیگه احترام بزارید, اگر با تحلیل کسی مخالفید با تحلیل خودتون جواب بدید.

-

”به آنانی که «راه» را از من پرسیده اند، چنین پاسخ داده ام: «این _ اکنون راهِ من است. راهِ شما کدام است؟» زیرا راهِ مطلق در کار نیست.” (فردریش نیچه)

-

موفق و سربلند باشید.

7 لایک کرده

تحلیل کامل در پست زیر

3 لایک کرده

کف زده میشه

2 لایک کرده

چنتا سوال دارم

سبک معامله ت در یورو چیه ؟

با وپن پولی متا تریدر باز کردی ؟

با چ مقدار سرمایه ای معامله می‌کنی با حجم ۰/۱ ؟

چه تایمی از روز بیشتر معامله می‌کنی ؟

1 لایک کرده

اگر طبق تحلیلم پیش بره (کندل ۱ ساعته زیر کف کلوز بده )فعلا سلرم

4 لایک کرده

من؟ یا دوستمون….

2 لایک کرده

اکانت 10کا پراپ.0.1 در سشن های متفاوت.هر سشن سیگنال داره.1به 2 یا 1به 3

2 لایک کرده

وقت بخیر
در تایم فریم روزانه بازار به PDA های پریمیوم واکنش خوبی نشون داده و و تا الان که پشتبانی اردر فلو از ریزش یورو رو شاهد بودیم. تارگت های سقوط یورو برای من در تایم فریم روزانه لیکویدیتی (LQ) های مشخص شده هستن

در تایم فریم 4h به دلیل سعودی بودن ساختار سوئینگ, PDA های دیسکانت میتونن برای ریزش یورو مشکل ساز بشن ولی ازشون انتظار دارم که به خاطر تایم فریم روزانه صرفا به عنوان نقاطی برای پولبک عمل کنند (مثل OB که باعث برگشت قیمت به لیکویدیتی 1.17646 شد)

در مقایسه یورو با جفت ارز پوند دلار و شاخص دلار در تایم فریم 4h به وضوح شاهد واگرایی هستیم که نشون دهنده ادامه ریزش و ضعف یورو درمقابل پوند هست. از همین جهت میتونه موقعیت خوبی برای سوئینگ ترید کراس یورو پوند هم باشه

هفته خوبی داشته باشید

1 لایک کرده

شما آقای منوچهری ..

1 لایک کرده

بنظرم سلر تا ناحیه پایینی (Supply) ولی بعد از اون قطعا صعودیه با توجه به ساختار ، به خصوص اگه یه HH بزنه بالاتر از LH (1.17850)

ناحیه قرمز بالایی هم Demand محتمل برای اصلاح موقت

تحلیل من اینه ببینیم فردا چی میشه

2 لایک کرده

در سشن های متفاوت.هر سشن سیگنال داره.۱به ۲ یا ۱به ۳

1 لایک کرده

1 لایک کرده

2 لایک کرده

کف رو میزنه

2 لایک کرده

تا اینجا که تحلیل امروز اشتباه بوده ولی همچنان بنظرم لیکویدیتی لندن تارگت میشه

باید بگم که تحلیل کلی سقوط یورو هست این تحلیل صرفا یه تحلیل میان روزی محسوب میشه و برخلاف جهت تایم فریم بالاتر هست

1 لایک کرده

زده میشن

2 لایک کرده

با توجه به ادامه روند نزولی امروز (دوشنبه 4 may) ، بنظر میرسه با توجه به اینکه LL های جدید ثبت شده و یه Choch میبینیم ، قیمت به سمت بهترین عرضه (ناحیه قرمز پایین) بره و بعدش اصلاح انجام بده

2 لایک کرده

تا قیمتی که با خط‌چین مشکی نشون دادم میتونیم سل بگیریم.

2 لایک کرده

شاخص دلار رو نزولی میبینم و به ناحیه نقدینگی مهمی رسیده و سوویچ میکنم روی یورو به دلار و نسبت به ناحیه ۱ ساعته وارد معامله میشم.

2 لایک کرده

پوند قوی تره من روی پوند بای دارم

1 لایک کرده