انتظارم از قیمت مصرف نقدینگی های سقف بود، اما نتونست.
با تبدیل fvg صعودی به IFVG ریزش قیمت رو داشتیم، smt واضح در برگشت به IFVG و ریزش بامومنتوم.
نقدینگی کف روز قبل یعنی چهارشنبه مصرف شده، اگه کف جدیدی که تشکیل شده حفظ بشه، قیمت میتونه تا لول 0.5 از دیلینگ رنج 4 ساعته اصلاح صعودی داشته باشه.
خیلی عالی ادامه بدین
ممنون. حتما و پرقدرت ![]()
باتوجه به پیام ریپلای شده، مشاهده میکنیم که:
ناحیه ی اول چهارساعته وظیفه شو تا اینجا انجام داده و استراحت صعودی انجام گرفته است.
پایان اصلاح و همسو شدن با روند تایم فریم بزرگتر به سمت ناحیه ی 2.5-2 چهارساعته رو در تایم فریم 15 دقیقه طبق تحلیل زیر بررسی میکنیم.
درتایم فریم 15 دقیقه طبق چارت زیر یک ستاپ AMD تشکیل شده:
انتهای اصلاح رو میتونیم با ابزار SDP که از لگ منیپولیشن رسم میکنیم بدست بیاریم:
اگر قیمت به ناحیه ی 4-3.5 برسه بنظر من به ناحیه ی اشباع خرید و خیلی گران رسیده است و بهترین ناحیه برای سل زدن هست.
اما همین الانش هم با رسیدن قیمت به ناحیه ی 2.5-2 میتونیم با تاییدیه گرفتن پوزیشن سل بگیریم.
یه نکته خارج از تحلیل:
دستشون درد نکنه، برا اکانت فراز من یه ماه هدیه تعلق گرفت.
حامد جان sdp سبک نیست
یک ابزار تحلیلی هست برای ict
سلام تحلیل
بله، درست میفرمایین، چون بصورت اختصاصی با این ابزار کار میکنیم دیگه اینطوری گفته میشه!
باتوجه به پیام ریپلای شده و چارت در تایم فریم 15 دقیقه، قیمت با رسیدن به ناحیه ی 4-3.5 به زیبایی واکنش داده است.
قدرت ابزار sdp همینه، فقط کافی بوده تاییدیه بگیریم و وارد پوزیشن سل بشیم.
ستاپ ورود:
موفق ترین نوع ورود ، ورود با mss ای است که یک ITL رو شکسته باشه، مشاهده میکنیم که دوبار تلاش کرده ولی هربار سوییپ کف صورت گرفته، درنهایت با باز شدن کیلزون نیویورک نقدینگی سقف لندن مصرف شده و با تشکیل یک میتیگیشن بلاک و mss معتبر ، در پولبک به میتیگیشن پوزیشن سل فعال میگردید.
نکته ی قابل توجهی که یکی از دوستان درمورد تایمینگ و تزریق نقدینگی در یکی از تاپیک ها گفته بودن:
اغلب ریورس ها نیاز به نقدینگی دارند، و من اینو بارها دیدم روو چارت یورو که ریورس های اصلی در تایم نیویورک صورت میگیرند.
اگر تحلیلم بخواد درست از آب دربیاد، از همین جا میتونیم 100 پیپ روی یورو تا ناحیه ی 2.5-2 چهارساعته ریزش داشته باشیم. البته مسیر طولانیه و نوسان زیاد خواهیم داشت. فقط تحلیله و هیچ اعتماد صددرصدی بهش نیست.
وین ریت این سبک چقدره؟
بقول یکی از دوستان، سبک نیست، sdp ابزاره.
سوالی که پرسیدین من هیچ جوابی براش ندارم و اگر تازه کارین تنها میتونم بگم باید خیلی تمرین کنین ، واقعا برا خود منم بعد از یکسال کار کردن روو این ابزار، تازه تازه دارم راه میفتم.
منم دوره ایشون رو دیدم و واقعا بیان عالی همراه با مثال های زیادی دارن. ولی شخصا نتونستم با sdp نتیجه مستمری بگیرم چون بنظرم چیزی که خیلی مهمه همراهش درست تشخیص داده بشه ، دیلینگ رنج هست. درواقع در حالت کلی اول باید دیلینگ رنج صحیح تشخیص داده بشه تا بشه گفت sdp ای که رو چارت استفاده میشه ، ارزش داره.
ولی کلا کاری که خودم میکنم اینه. از SMT استفاده میکنم. درواقع در تایم های مهم که کیل زون ها باشن ، بدنبال دیدن SMT در حرکتی هستم که نقدینگی هانت کرده باشه یا به سمت fvg ها حرکت کرده باشه. بعد تو تایم فریم های 5 به پایین دنبال اسکلپشون هستم. فعلا تونستم از ضرر به سربه سر برسم. حدود 6 ماهی میشه که سر به سر موندم.
درود بر شما
حرفتون کاملا متین، واقعا اینطوری نیست که یدونه ابزار sdp بندازی و بگی خب بسم الله از این ناحیه مثلا سل/بای بزنیم.
روش کاری من اینه که اول تایم 4ساعته رو بالا پایین میکنم و با استفاده از sdp ناحیه هامو بدست میارم،
وقتی مسیر احتمالی Htf رو تونستم تشخیص بدم، وارد تایم فریم 15 دقیقه میشم و کار اصلیم اینجا تازه شروع میشه. توجه به smt با شاخص دلار، توجه به دیلینگ رنج htf ، و مواردی از این قبیل رو باهم ترکیب میکنم و درنهایت وارد پوزیشن میشم.
ستاپ 15-15 هم هستش که خود جناب ذاکر آموزش دادنش و مخصوص فست اسکلپ هست، و واقعا در روزهایی که ترید خاصی به چشمت نمیاد، درحد یه ریوارد 2 گرفتن خیلی جوابگوعه
همچنین درود بر شما
خود مایکل هم میگه که صحبت هاش در سطح Phd عه و پکیجیه که باید اطلاعاتشو در کنار هم استفاده کرد.
ستاپ 15 15 هم متاسفانه برای من خوب جواب نداد ، البته من توضیحاتی که اقای ذاکر بعدا در تکمیل اموزششون گفته بودن رو چون نمیدونستم و رعایت نمیکردم ، وین ریتم کم بود. مثل گرفته شدن نقدینگی قبل از حرکت یا اس ام تی که اتفاق میفته . دیگه ام سراغش نرفتم. ستاپ 2022 بنظرم برای ورود عالیه ولی امکانش هست مارکت اصلاح نده به لگی که mss میکنه. او تی ای هم همینطوره و امکان جا موندن هست ولی کلا این دو ، روش هایی هستن که باید با پایبندی بهشون ، نظم در ورود رو ایجاد کرد.
کلا تحلیل از تایم بالا باید شروع بشه. دقیقا من هم از 4 ساعت نگاه میکنم . چارت اصلی رو میذارم 1 ساعت . برای ورود 5 به پایین رو همزمان نگاه میکنم. بنظرم الان ICT روی نزدک و اس اند پی خیلی بهتر نشون میده خودشو. تقریبا هر روز یه حرکت قشنگی دارن ولی یورو دلار اذیت میکنه منو.
ستاپ 15-15 رو یکی از ادمین های گروه جناب ذاکر به نام آقامهدی، سیر تا پیازشو بک تست گرفتن و تمام نکات ریز و درشتشو توو ویدئوهاشون گفته بودن. اگر اشتباه نکنم 10 تا ویدئو که میشد 10 هفته بک تست از چارت یورودلار و نزدک و یوروین رو ضبط کرده بودن و رایگان در اختیار دوستان دیگه گذاشتن.
حتی توو تلگرام یه ربات رایگان هم ساخته بودن که تشکیل fvg هارو اطلاع میداد، دراین حد یعنی.
ستاپ2022 هم که پایه و اساس ورودهامون هست، بعد از اون مدل 3pd Array Fail رو داریم که عملکرد خوب و قابل قبولی داره در ورودهامون.
خلاصه که واقعا یه آموزش جامع و کامل رو از خودشون به یادگار گذاشتن جناب ذاکر.
بعد از ریورسی که در ناحیه ی اعلامی صورت گرفت، چون سقف کیلزون لندن در روز دوشنبه توسط یک لگ واضح 15 دقیقه ای استاپ هانت گردید، میتونیم از ابتدا و انتهای اون لگ sdp جدید رسم کنیم و لول هایی ک میتونن برا ما بعنوان اسکلپ صعودی باشن رو بدست بیاریم.
اما چون روند کلی نزولی هست، این اسکلپ های صعودی بعنوان معاملات خلاف روند هستند و ریوارد و وین ریت پایین تری دارند.
ناحیه ی 2.5-2 و 4-3.5 نواحی ای هستند که میتونیم در تایم فریم های پایین تر از 15 دقیقه، نظیر 5 یا 3 ، به دنبال اسکلپ های صعودی باشیم.
تاییدیه هامون هم تشکیل ستاپ 2022 و یا 3pd array fail میتونه باشه.