ببینید طیف زیادی اموزش ازش نیست توی اینترنت هرچی هست شبحه اطلاعاته یعنی بیسیک ها موجوده یا این که فقط خوده اون سیستمه چطوری کار میکنس هیچ جایی به عنوان استفاده مولتی اموزشی نداره در فضای عمومی هستن افرادی در خارج کشور که کلاس های انلاین برگزار میکنن زبان اصلی به صورت محدود .من خودم حقیقتش اموزش هامو اینجوری به دست اوردم
میشه بگید سطوح مهم رو که قیمت بهش واکنش میده رو چطور بدست میارین از تو دیتا هایی که گفتین هم میشه این سطوح رو بدست آورد ؟!
بستگی به تجمیع نقدینگی ها نوع ریکشن نشون دادن قیمت به اون ناحیه باعث میشه متوجه بشیم اون ناحیه درسته یا نه
ستاپ من همون تبلت فقط ![]()
اگه این اتاق خودته خیلی خفنه در حد بنز باید پول دربیاری ،![]()
میشه درمورد اینکه چطور توی سشن های لندن و نیویورک مطالبی رو اپلود کنید یا معرفی کنین که از چه منابعی استفاده کنم تا بفهمم چطور توی این سشن ها ترید کنم
یه سوال مطرح میشه
مسلما بانک های بزرگ معاملاتشون توی بروکر ها ثبت نمیشه ، و این بوک مپ اگه اشتباه نکنم صرفا اردر های بروکر های بزرگ و یا چندین بروکر رو یکجا نشون میده ، این که میشه همون اندیکاتور
فکر نکنم مثلا بشه فهمید کدوم سنترال کجا اردر داره صرفا اردر های اقلیت مارکت رو میشه دید
نظرتون راجب این چیه
برای فارکس کلا فکر دیتا لول 3 و هیت مپ رو از ذهنتون خارج کنید، الکیه
شاید بین تمام سبک ها راحترین سبک برای رد کردن همین وولیوم محور ها باشه
چرا؟
چون شما هیچ چارت واحدی در فارکس نمیتونید پیدا کنید
یعنی چی؟
یعنی تمام چارت ها با هم حرکت میکنن یعنی چی؟
اگر برای مثال XAUUSD باز کنی نقاط سفارشی میبینی که اگر در کنارش
XAUEUR
XAUJPY
XAUGBP
همراهش باز کنی شما رو بر میگردونه به قدم اول
یعنی شما داخل همین چارت ها تداخل میبینی اگه بخواهی با حجم و اوردر جهت رو بسنجی
حالا شما فکر کن بیش از 40 چارت همزمان خودشون رو به هم دیگه تحمیل میکنند و این نشون میده هیچ دیتا خاصی وجود نداره که به شما بگه الان وقت خرید طلاست یا فروش دلار، بالا رفتن یک چارت نه حاصل حرکت چارت دیگر و نه بالعکس
بلکه یک جریان پول واحد به آرومی بین تمام چارت ها در حرکته و مطمئنا کسی به این جریان پول دسترسی نداره و حتی اگر داشته باشه هم تصمیم خاصی برای سود گرفتن از اون نمیشه اتخاذ کرد
شاید خارج از فارکس، مثلا در بازار سهام همچین چیزی بتونه کارساز باشه چون دو سمت نماد محصور شده هست از تاثیر
اشکالی نداره داداشم ایشاللله شما هم سود میکنی و میتونی تجهیزاتاتتو بیشتر کنی
چاکرتم خدارو شکر داداشم سود هنگفتی وجود نداره ولی با اطمینان سود مسنمر رو داری
بله حتما دارم یهسری مطالب رو اماده میکنم برای همین کار انشالله حتما اپلود میکنم براتون یا خودم توضیح میدم بهتون
ببیند خیر اینجوری نیست که ما نبینیم چون بانک ها و موسسات مالی بر اساس قوانین بانکی و پرواقتصادی اون کشور ترید میکنن. تها موردی که ممکنه شما نبینی اون ice berg ها اصتلاحا هستن که فقط زمان ورودشون شما میبینینشون .که اینا هم طبق قواعد خاص در زمان های خاص در روز استفاده میکنن.در کل این سیستم ها اگر از جای درست تهیه بشه کاملا دقیق هستن
ببینید یکم به نظر من گاردمون نسبت به اطلاعات جدیدی باید بیاریم پایین .فرمودین XAUusd .ببینید همین اسم چارت شما چارت اسپاته.در دیتا های لول 2 و 3 شما چارت های قراردادی رو استفاده میکنیند یعنی چارت شما تاریخ انقضا داره.و بازار فیوچرز فارکس که شامل شاخص ها فلزات و جفت ارز ها میشن همشون دارای نقدینگی و حجم های دقیق هستن و اگر تریدر بتونه از این ابزار به درستی استفاده کنه میتونه به سود مسمر برسه.این که ما فکر کنیم با ترند لاین یا فیبو ناچی یا اوردر بلاک یه هرچیز دیگه با دیتا لول دو یا سه قاطی کنیم به سود میرسیم کاملا اشتباهه.ببینید ایسن سیستم ها شما رو از ترید کردنم با اشکال هندسی به واقعیت اعداد مشخص میکنه و واقعیت اعداد باعث میشه دید شما نسبت به بازار فرق کنه
به نظر من فارکس یا هر بازار دیگه کاملا به این سیستم ها وابسته است و چون در سیستم های اموزشی چه ایرانی چه اینگلیسی منابع معتبری وجود نداره برای این مساعل. دیتا های رایگانی وجود داره که وصل میشن اما متاسفانه همشون تاخیر دارن شما با خرید اکانت های رسمی میتونید اطلاعات دقیق رو بدست بیارین
اره متوجه هستم
کلا از cfd جداست
دیتا ها رو هم اکثرا باید خرید و پولیه
گفتم که شاید برای شاخص ها و سهام ها بد نباشه
اما در بازار های مربوط به فارکس جواب نمیده
حالا جای بحث زیاده
داخل کامیونتی تاپیک RTM اونجا یک پیام دادم اگه بخونی متوجه میشی
برای شاخص ها و تمامی دارایی ها این اطلاعات موجوده و سبک های پراپ دسک ها کاملان رو محور اطلاعات جلو میره. ببینید کلا چارت های لول یک یا همون چارت های عادی صرفا قیمت رو بر اسا زمان شما مشاهده میکنی و با استفاده با استراتزی های ریتیل گزشته بازار رو میخونیم.این زمانی مشکل ساز میشه که قیمت بر اسا زمان حرکت نمیکنه در لایه های عمیق تر بازار بلکه داره با سفارشتا یا استلاحا orderflow ها حرکت میدن خیلی مهمه بتونیم به این درک برسیم
خیلی طولانی میشه پاسخش
اونجور که شما میگی اصلا بازار نمیتونه باشه
نه اینکه بگم نمیشه ترید زد یا نمیشه دید یا دیتاش نیست یا سود حاصل نمیشه
بلکه بازار از بیخ اینطوری نیست، یخورده منطقی از ابتدا به بازار نگاه کنی و تک نمادی بیرون بیایی
میتونی چندتا سوال اساسی از خودت بپرسی
مثلا شما گلد مینی میزنی همون لحظه کانترکت یورو رو ببینی متوجه میشی حرکت دلار در این دو خلاف همدیگره، حالا شما شاید فیوچرز طلا ترید زدی و درست بود واقعا یا اشتباه اما سوال پیش میاد که چرا اینبار جواب داد یا اینبار نداد، خب به این مرحله که برسی متوجه میشی تنها تفاوت شما با بقیه تریدر ها اطلاعات بیشتره، یعنی باز هیچ کمکی نمیکنه شما صرفا دلیل بیشتری میتونی بیاری که چرا ترید کار کرد یا چرا ترید کار نکرد
اما خب اگر استراتژی خوبی داشته باشه نسبت بهش و ریسک و ریوارد بهتر و وین ریت مناسب طبیعتا میتونه شما رو به سود برسونه، اما سود شما ربط خاصی به لول 3 نداره و حاصل دیدگاه و خوانش خودته
بازم میگم شما بعنوان تریدر نیاز نیست بدونی مارکت چطور حرکت میکنه یا در چه لولی سیر میکنی بلکه اجرا ترید ملاکه و به نظر من برای فارکس همچین شلوغکاری هایی میتونه ضرر ده باشه بیشتر
حالا شما چندتا نکته در ادامه بگو شاید برای همه مفید بود، اما من مطمئنم مارکت زیاد تحت تاثیر این چیزا نیست چون اگر بود ابهامات بیشتری بوجود می آورد تا جواب
و اینکه فیوچرز و CFD جداست اما در حال با هم دیگه مجبورند کمی نظم داشته باشند پس آنچنان هم دور از هم نیست دیتا ها
الان کدوم بروکر فیوچرز به ایرانیا خدمات میده؟ وصل شدنش راحته؟
بسیار دیدگاه درست وسوال درستی رو پرسیدید.اجازه بدید منطقم رو بهتون توضیح بدم.ببینید هر چارتی چه از سهام چه از طلا نزدک و جفت ارز ها دو چارت براشون موجوده.ببینید این که ما بخواهیم چارت هارو باهم مقایسه کینم در لحظه و بخوایم دلیل واگرایی یا همگرایی بودنشون در نظر بگیریم این کار کاملا اشتباهیه.هر چارتی اطلاعات مخصوص به خودشو داره و دلیل حرکت خودشو داره . ممکنه دلار داره مییره بالا طلا هم بره بالا یورو هم بره بالا .خب بله اینجا از پایه اشتباه چون تیکه های پازل اشتباهی داریم نگاه میکنیم هر چارتی حرکت و منطق حرکت خودشو داره تو اون روز بله شبیهم میتونن باشن.من دیدگاهم اصلا این نیست که دیتا های lvl2 و lvl3 به شما سود کامل یا دید کامل میده شما با استفاده و درک منطق های عددی میتونید سیستمی که دارید رو به سود مستمر برسوندید .همه اینا پله بعدی یادگیری تریده.من به شخصه افرادی رو دیدم و خودمم جز همون افارد هستم که با سبک های پراپ دسک تونستیم به سود های مستمر دست پیدا کنیم.بر خلاف نظر شما به نظر من شما باید دلیل حرکت چارت رو درک کنید و بدونید دلیل اصلی تکون خوردن قیمت چیه؟تا مادامی که کلاسیک گونه وار و به قول استادید پایبند بودن به یک سیستم کلاسیک شما نمیتونید دلیل اصلی انتخاب سقف یا کف درست اوردربلاک درست یا شکست درست یا هر سبکی که چرا اون اوردربلاک کار کرد اما اون یکی نه ؟جوابی براش وجود نداره شما میتونی پاسخ بدی به سوالی که مارکت برای شما پیش میاره بعد استاپ.بدونید که اطلاعات زیاد خوب نیست امام اطلاعات کمم خوب نیست .بازار فارکس از نظر من توی 30 سال پیش این تجهیزات نبوده کندلی نبوده تردینگ ویو نبودی چطوری ترید میکردن؟چطوری اوردربلاک پیدا میکردن؟رو چه چیزی شکل شمایل یا اندیکاتور باز میکردن ؟فقط تیکه ای کاغذ و یک تلفن بوده که از اعداد و حجم bid و ask استفاده میکردن .اون زمان استراتژی کجاست ؟ببینید الان کسی که داره طلا قراردادری چند صد کیلو استراتژی کجاست ؟اینا بر اساس خط الگو یا اوردر بلاک یا هرچیز دیگه ای ترید نمیکنن .بازار یک موجود زنده و هوشمنده ما نمیتونیم با پایبند بودن به استراتژی خردمون به سود مستمر این خیلی مهمه سود مستمر نه اینکه بگیم سود شد یا ضرر شد همه در نهایت تو ضرر هستن این حرف من یا کس دیگه ای نیست شما یه سرچ ریز بزنی یه سری اطلاعات هست که بروکر های هر ساله اراعه میدن ببینید چند درصد سود کردن.بعضی از بروکر ها ضرر های 100% دارن یعنی همه تریدر ها توی اون سال اونجا ضرر کردن.خب چرا؟شاید اینا به سیستم هاشون پایبند بودن؟شاید همشون روانشناسی تا تهشه بلدن چرا استاپ میخورن ؟دلیلش واضح چون همه نمیدونن دلیل اصلی تکون خوردن چیه؟ ما باید این مسعله درک کنم خیلی مهمه.ببخشید طولانی شد امید وارم تونسته باشم نظرم بگم داداشم