«اعترافات یک تریدر 6 ساله: چارت لخت (Naked Chart) تله‌ی مارکت‌میکره!

خیر اینا هم جزی از اون بحثه ریتیل تریدره دقیقا زمانی که جوابی برای استاپ وجود نداره با مباحث روانشناسی بحث رو پوشش میدن یا مدیریت سرمایه

اینجا صبر از نظر من خیلی مهمه چون توی اکثر سبک یک فرد وقتی میبینم دو تا کندل جا به جا شدم از ترسش پوزیشن باز می‌کنه که جا نمونه حالا اینجا اگر خلاصه وار بگم دو مرحله هست که خوشبینانه اینه مارکت میکر با اون همراه بشه و خودش رو به خواب بزنه و با هم حرکت بکنن که خیلی کمه و خوراک پکیج فروش هاست و به خاطر همین جواب گوی نیاز ما نیست و یکی همه اینه اونو استاپ بزنه و حرکت بکنه که اینجا شدو خیلی مهمه که آیا بالاتر یا پایین تر را جارو زده یا نه میمونه نسبیت که اونم باید با فیلتر کردن ورود دقیق انجام داد

ببینید صبر هم میتونه دوستت باشه هم میتونه دشمنت باشه من دقیقا تو همین گودال بودم صبر زیاد برای تاییده دقیق

تعادل مهمه خیلی مهمه

روانشناسی و خودشناسی آن طور نیست تنها مورد اینه که خودتان را بشناسید بعد بازار را بشناسید نه اینکه با ضرر کردن این چرخه را معیوب بکنید ولی اگر همینو بکنید خیلی از کار های بیخود که میگن نشه تریدر نمیشی مرخص میشه چون اون فردی که میگه معمولا لیکویید شده

بنظر شما پرایس اکشن رو به عنوان ستون استراتژی خودم قرار بدم و بقیه سبک ها مثل ترید براساس حجم و همچنین براساس دیتا هارو کم کم بهش اضافه کنم ؟

توصیه من اینه چارت هر نمادی رو که بهش علاقه مند هستید را باز کنید و به آن عمیق نگاه کنید نه سطحی فرض کنید شما مارکت میکر هستید ببینید کجا می‌توانید مرا لیکویید یا استاپ من را فعال کنید همین خیلی گره ها را باز می‌کنه چون صرفا یک سبک خشک چندان نمیتونه کمک کنه و اینکه هر چیزی باید ساده باشه و گفته بشه

یک سوال این اوردر هایی که توی دیتای لول دو نمایش داده میشه همون ربات های معامله گر و کامپیوتر ها هستن ؟!

ببینید پرایس اکشن یه استراتزی بسار پایه شما فقط به عنوان چارت خوانی میتونی استفاده کنی .شما باید پرایس اکشن رو یاد داشته باشید تا بتونین چارت رو بخونین.بعد ازون با یاد گیری سبک های معاملاتی خرد شما به یک سطح مبتدی میرسی بعد اون شما با سبک های معاملاتی پیشرفته پرایس اکشن که شمال دلیل رفتار هاست شما به سبک حرفه ای میرسی بعد اون با یاد گیری دیتا لول 2.3 میتونید یه پراپ دسک تریدر حرفه ای بشید ببیند این کلمه پرایس اکشن پیشرفته رو من بهش میگم چون از یسری از مباحث پرایس اکشن کلاسیم هم توش هست برای درک درست تر رفتار بازار

در دیتا لول 3 میبینیم ما دیتا لول دو داستانش جداس

این کار توی معاملات لایو برای من سخته واقعا و از یک ساعتی به بعد اصلا تمرکزم رو از دست میدم و نمی تونم تشخیص بدم که الان بازار تو چه فازیه که ایا داره رنج میشه یا داره روند پیدا میکنه
بیشتر هم تو سشن لندن و نیویورک این اتفاق برام میوفته
مثلا ساعت ۹ میشینم پای چارت حرکت رو خوب تخیص میدم بعد اول بازار لندن هم موقعیتی ببینم ترید میکنم
ولی بعد این ساعت هرچی جلو تر میره دیدم تار تر میشه

ببخشد نامه که نوشتم :sweat_smile:

منبعی برای پرایس اکشن پیشرفته معرفی میکنید

میشه بگید غیر از اون دیتای حجم چند نوع کلا دیتا داریم ؟

ترید کردن در تایم های آسیا و لندن اشتباه بزرگی محسوب می‌شود اگر با سشن آشنایی ندارید مگر اینکه مشغله خاصی داشته باشید ولی باید قبل از ورود جدی به این حوزه سشن تایم فریم سبک معاملاتی تحمل چند ضرر پشت هم و یک سری جواب سوالات را بدید بعد.

از این دید که بالا گفتم نگاه نکنید آنگاه چشم بسته در حال ترید کردن هستید ولی اگر منابعی هم میخواهید اصلا سراغ منابع فارسی نروید حتی ترجمه شده هم می‌تونه عقب بندازه یک فرد را

ببینید سشن های مختلف رفتار های مختلف دارن رفتار های پلی اقتصادی خاص خودشونو نشون میدن و این دقیقا در زمان گویاس روی چارت بصری ما باید بتونیم رفتار های هر کدوم از سشن های مختلف رو درک کرده باشیم البته که این مطالب برای تریدر های زیر 24 ساعته .که خب به نظر من خیلی جذابه شما راحت تو یک روز میتونی 50 الی 100 دلار نوسان طلا یا 200 تا 500 پیپ یورو رو بگرید

پس اشتباه داشتم میزدم :joy:

ممنون میشم راهنمایی کنید که تو چه سشنی بهتر معامله کنم البته میدونم که بهترین ها همون سشن لندن و نیویورک چون حجم معاملات بالاست ولی توی این ساعت ها اونم روی طلا برام سخته که حرکت هارو تشخیص بدم

و منابع خارجی رو از کجا میتونم گیر بیارم انگلیسیم بد نیست

میشه درمورد رفتار قیمت توی این سشن ها مطلب معرفی کنید

مثلا من میبنم توی سشن لندن با هر دردسری و زوری قیمت صعودی میشه

ولی توی نیویورک یهو تق نزولی میشه :sweat_smile:

بله.ما کلا 3 نوع دیتا داریم . دیتا lvl1 یا همون چارتی که میبینیم دیتای lvl2 همون bid ask ha delta ha

بله طبعیه این موضوع چون ممکنه توی اون روز الگوی رفتاری بازار نسبت به سیستم اقتصادی و تصمیماتی و معاملات آتی تغیر کنه باید یادمون باشه فقط تریدر های بانکی یا خرد نیستن افرادی هم هستن در این بازار که به صورت فزیکی و قرار دادی باهم ترید میکنن