احسنت، بلاخره یک تریدر درست و حسابی تو این کامیونیتی دیدم، خوشحالم.
بله درسته شما اگر نقدینگی رو نتونی تشخیص بدین خودتون نقدینگی هستین
متوجه نشدم یعنی چی همش تو بازاره
به غیر از نقدینگی و سطوح مقاومت و ساپورتی که ایجاد میشه دیگه چی وجود داره
خواهش میکنم. همه افراد کارشون درسته اما خب اساتیدی وجود داشتن که از بیسیک به اشتباه به افراد مطالبی رو یاد دادن.انشالله بتونم کمکی کنم به جامعه تریدمون
هیچی وجود ندارد تنها چیزی که بعد از نقدینگی مهمه FVG هست که میشه از آن ستاپ های جالبی ساخت و اینکه تشخیص بدهید لیکویدیتی کجاست اینجا
Ict
Rtm
PA classic
مرخص میشه
میمونه اسمارت مانی اونم نه اون اسمارت مانی ob بلکه نقدینگی پشت شدو ……….بقیه را کمی مطالعه کنید
بله تقریبا از این موارد آگاهی داشتنم و تقریبا بصورت ناقص دلیل بالا و پایین رفتن قیمت رو بهش تا حدودی آشنایی دارم.
من با fvg موافقم چون دلیل منتطقی داره بقیه مباحث خیر.بازار پویا تره باید باز تر نگاه کنیم
نباید به عرضه و تقاضی خلاصش کنین .
مهرداد جان حجم معاملاتی و ارتباطش با قیمت و ارتباط درستش با قیمت مهم هستش، گاهی از وقتها حجم با قیمت نمیخونه و مواردی از این قبیل.
شما درست میفرمایید ولی پرایس اکشن با supply and demand یا order block یا عرضه تقاضا حمایت مقاومت یکی هستن فقط پکیج فروش میاد داستان طراحی میکنه ولی این مهمه که مارکت میکر میاد پول های خرد را مصرف و سوخت جهت بعدی بکنه
خیلی مثال جالبی زدین من همیجا اینو یه توضیح ریزی بدم : زمان های که این اتفاق میفوته اصتلاحا توی دیتا لول 2 بهش میگن واگرایی comolotivdelta و یکی از بهتریین سیگنال هایت خودمم ازش استفاده میکنم
احسنت برای این که ما بتونیم نقدینگی رو تشخیص بدیم نیاز داره بدونم همه کجا هستن و اینجاست که موضوع پیچیده میشه
چیزی که من به عنوان ی تازه کار فهمیدم اکثر سبک ها مقاومت و ساپورت یا بریک اوت براش یک اسمی گذاشتن
حالا توی ict ی اسمی داره و توی اسمارت مانی ی اسم دیگه
اما برای اینکه احتمال بردمون رو توی اون پوزیشن بالا ببریم به این دیتا ها نیازداریم
بدون این دیتا ها احتمال بردمون توی اون پوزیشن کمتره
این نظر منه تازه کاره شما استادی و حتما خاک بیشتری خوردی ممنون میشم نظر شما رو بشنوم
فقط اینها نیست بحث رد گم کردن هم مهمه در برخی از موارد حجم ورودی چه خرید و چه فروش با کندل قیمت شکل گرفته همخوانی ندارد و در اینجا باید به قیمت و حجم مشکوک باید شد.
درمورد معاملات با حجم هم شنیدم ولی حقیقتا مطالبش منو بیشتر به ته چاه میبره ![]()
خواهش میکنم ببین داداشم من واقعیت بهت میگم من خودم تمام این سبک ها بک تست دارم همشونو ربات کردم بک تست های سالیانه دارم دستی و ربات ببین همه اینا خرد هستن و امکان سود دهی برای این سیستم ها به صورت مداوم تکرار میکنم مداوم وجود نداره.شما میتونی ریسک سییتم خودتو با یادگیری دیتا های لول دو و سه بیاری پایین اما اینا خودشونم یه ریسکی دارن ببین الان شما ممکنه کندل احساسات شمارو تو بازار بالا پایین کنه حالا فرض کن قرارره عدد ببینی. باید به این درک برسیم که این سیستم فراتر از یه الگو کندلیه
چون در موردش کسی بلد نیست و تمام مطالب خارجی هستن
دقیقا من هم با اصطلاح تزلزل ازش یاد میکنم و بعد از رخدادش احساس میکنم بازار ساز وارد شده تا هم شرایط بازار رو تغییر بده و هم خیلی ها در این جریان قربانی می شوند.
باز برگشتیم به روانشناسی و خود شناسی ![]()
بله همه این پاسخ ها در دیتا لول 3 موجوده