برای طلا سراغ چارت فیوچرز اون برو حجم های معاملاتیش بهتر از چارت اسپات هستش، یا بهتره بگم دقیقتری.
روی تمامی دارای های فیوچرز دارن موجوده
هرچی من میپرسم جواب نمیده الکی وقت نزارین پس
بله حرف شما کاملا درسته
ببینید من بر اساس الگوریتم های بازار که در سشن های مشخصی در طول روزه نقاطی رو مشخص میکنم بعدش با اسفاده از دیتا های لول دو و سه اعتبار نواحی بدست اومدمو مشخص میکنم توی معامله هم برای کنترل معاملم ازش استفاده میکنم
بله درست میفرمایدد چارت فیوچرز بهترین چارت و قیت اصلی
بازار هیچ چیزی نیست جز نقدینگی.الگوریتم.مفهوم
اوردر بلاک
متیگیشن بلاک
بریکر بلاک
Bms
Mss
بیس
Fvg
فلگ لیمیت
سبک های rtm
سبک های پرایس اکشن
S&D
AMD
PO3
VOLOUMTRADE
وهزاران سبک دیگر همگی تله مارکت میکر
جسارت منو ببخشید من سعی میکنم پاسخ بدم اما اصل استراتژیم هم نگم بلاخره استراتژی هر تریدری مثل شناسنامش میمونه
حرفت اینکه اگه دیتای لول ۲ رو داشته باشم همه چی حله و تا اخر عمرم تو سودم ؟!
بله اینا همه سبک های خرد هستن
خب با این دیتا ها هم این نواحی بهتر شناخته میشن
خیر ممکنه شمارو تو ضرر بیشتر هم ببره اگر نتونیم درست اسفاده کنیم بازم میگم اینا جزی از یک پازله ما نمیتونیم با پیدا کردن یه قطعه پازل پازل حل کنیم باید قطعات دیگه هم کنارش بزاری تا بتونیم به تصویر اصلی برسیم
بنظرم مارکت میکر انقد بیکار نیس که برامون تله بزاره ![]()
من دنبال استراتژی نیستم دنبال راهنمایی هستم میگم باید چی دید از بین این همه دیتا و بعد باید چیکار کرد و اگه گیج شدیم چیکار کنیم حس کردم نمیخوای بگی ولی نگران نباش من بیشتر دنبال یادگیری تا کپی چون همه چیز تو با من فرق داره از روحیات تا میزان تحمل استرس پس استراتژی تو فکر نکنم برای من جواب بده به هر حال خوشحال شدم به امید اولین میلیون دلار و شب خوش
کدوم نواحی؟ نواحی که فقط دارن رو یک یا چند کندل نمایش داده میشه؟ اینا توهمه بازاره
ببینید اگر بخوام کلی بازم بگم شما نیاز داری یک سبک معاملاتی ترجیحا پراپ دسک ها یا سیستم های معاملاتی که بر اساس حجم نقدینگیه یاد بگیرید بعدش با استفاده از دیتا های لول دو او نواحی در جهت چک کردن نقدینگی های روزانه یا فوت پرینت یا دلتا ها چک کنی بعدش توی دیتا لول سه با استفاده از heatmap یا superdom بتونی تصمیم به ورود رو نواحیتون بگیری
خیر برای ما نیست برای سیستمه
متاسفانه دوستان ما در یک بازار بشدت غیر رقابتی و نا برابر قرار داریم، درصدی که به جریان سفارشات و ابزارهای اون دسترسی دارند و خبرهای تاپ لول رو زودتر از بقیه در دسترس دارند، و ماهایی که هیچی جز حجم ناقص معاملاتی و حرکت قیمت نداریم و از خرده سودهای خودمون هم مغرور میشویم.
صندوق های پوشش ریسک که با هج کردن قیمت، ریسک کارشون رو به صفر می رسانند و ما که با اطمینان از حرکت قیمت در نقطه ای به صرف تحلیل تکنیکال، حرف میزنیم.
سفته باز هایی که در بازار بورس هستند و به سرعت به جریان سفارشات بزرگ ورود کنند و به سرعت در جهت عکس به کارشناسان کارگزاری برمیگردانند.
ببینید درسته صحبتتون اما هج کردن در حال حاضر کار غیر قانونیه و جریمه های هنگفتی دارن اما هستن بات پیپتی که با چند پیپ سود سود سازی میکنن.سود گرفتن تو فارکس اصلا کار ساده ای نیست
همه سبک ها سرکاری هستن و مارکت میکر به ندرت از آنها استفاده میکنه کل بازار بر اساس نقدینگی میچرخه مارکت میکر در فارکس یا نهنگ در کریپتو تله میسازد و ستاپ طراحی میکند اگر دل رحم باشه با من همراه میشود در غیر این صورت استاپ لاس را میزند و حرکت میکند.
یک جمله طلایی اینه هر کجا بقیه استاپ میخورن وارد شوید و تمام