سوال اصلیم را جواب بده در مورد ICT و چی باید ببینیم با سبک تو و باید چیکار کنیم
ببینید اینا سری از اطلاعاتی هست که با پلتفرم های مختلف در دسترس هست
سبک های موجود در بازار های اموزش همگی سبک های ریتیل هستن و سبک های ریتیل یک پازل کوچیک هستن تو سیستم مارکت میکر ها از سبک های کلاسیک و لول یک استفاده نمیکنن چون معنی نداره ارزش یک دارای برای اینده رو کندل رنگی با یک سبک از خوانش بازار تایین کنه
ببخشید من دیتای لول ۲ شنیدم که یک جدولیه و در لحظه تعداد خریدار ها و فروشنده هارو توی اون قیمت نشون میده
دیتای لول ۳ چی هست ؟
و ی اینکه این دیتا ها توی بروکر های معول مخصوصا برورکر هایی که ما ایرانی ها توش کار میکنیم ارائه نمیدن درسته؟
میدونم یکیش نینجاست اینایی که اسکرینشو گذاشتن اسم برنامشو میخوام.
بله درسته دیتا لول 2 با استفاده سیستم های نگارشی یا اعدادی نسبت bid و ask و volum poroو poc های قیمتی و delta ها , comoloti delta ها نمایش میدن البته super dip of market هم جزوشون هست. دیتای لول 3 باز عمیق تره
اره ارائه نمیدن. این داده ها هم برای بازار فیوچرز و به تنهایی نمیشه استفاده کرد بهتره یه سبک معاملاتی هم بلد باشین.
نمونه ای از اسکرین شات داری بفرستی و بگو همه اینها در کنار هم سیگنال میدن یا مثل ماها هر کسی یا یه اولش کار میکنه و میگی کلا ماها شانسی ترید میکنیم ؟خوبه گفتم ساده بگو
چند سال پیش توی یوتیوب ی ایرانی رو دیدیم که تو اکریکا بود و دیتای لول ۲ داشت
سبکشم پرایس اکشن و بر اساس الگو ها ترید میکرد
مثلا اگه الگوی پرچم میدید اگه کندلی مثلا در جهت بالا تشکیل میشد و میخواست از اون طرف پرچم رو بشکنه
از اینکه در این کامیونیتی دوستانی رو می بینم که در سطح حرفه ای ها هستند خوشحالم.
بله ما خرده تریدر ها به جریان سفارشات در بازارها دسترسی آزاد نداریم اما دوستان با معرفی لول ۲ و لول ۳ باعث خوشحالی شخص من میشوند، البته بازار سازها در اوردر گذاری با مهارت و هماهنگی با کارگزاری عمل می کنند تا رد حضور خودشون رو به نوعی پاک کنند البته نه برای همه، صد در صد سفته باز ها این جریان سفارشات رو می شناسند و جریان خرید و فروش رو شکار می کنند و اینگونه میشه که قیمت بالا و پایین میشه.
برای من دیدن دوستان حرفه ای بسیار عالی هستش، چون میتوانند راهنماییهای عالی برای تریدر خردی مثل من که جریان سفارشات رو نهایتا از روی حجم معاملات در چارت فیوچر تشخیص ناقص میدم، داشته باشند.
ببینید بحث شانسی نیست بحث بازی 49%برد و 51% باخته.شما وقتی از سبک های کلاسیک بازار استفاده کنید میتونید سود رو به دست بیارید اما سود مداوم برای هیچ سبکی وجود نداره در یک نقطه میریسه که حساب توی درادون هست. البته اساتیدی وجود دارند که برای پوشش دادن به این باگ اصلی که حتی خودشونم نمیدونن باگه! از کلمه مدیریت سرمایه استفاده میکنم یا با نوسان های کوچیک و حجم های بزرگ سود رو نشون میدن اما در نهایت همه تو ضرر این اماره! 98% بازندن. چرا؟
همش تهش میرسه به احتمال و ما میبینیم طبق آموزش هامون و تجربه و چیزی که تو بازار دیدیم و بازار همون لحظه نشون میده احتمال به کدوم طرفه موج را پیدا میکنیم و سوارش میشیم من و خیلی ها چون کار نکردیم و بلد نیستیم بیشتر باعث گیج شدنمون میشه در هر صورت alexfxg هم پرایس اکشن کار میکنه بدون این چیز ها و سود کرده
خواهش میکنم بلاخره تو این مدتی که اوضاع یکم پیچیده شده میتونیم مقداری راه رو برای هم روشن کنیم
قبول دارم یه وقتایی میوفته تو سرازیری حالا بگو چرا و چیکار باید کرد بنظرمن حجم باید کم بشه و ترید خطلی کم و فقط A+باید بگیریم تا شرایط برگرده بعد چند وقت
مطابق نوع نگرش و استراتژی ما بشه
قبلاً Level 2 رو می شناختم و میدونم برای سهام بیشتر کاربرد داره.
اتفاقا اون شخصی که تو یوتیوب فیلم هاشو میزاشت هم بیشتر روی سهام اپل و تسلا و چندتای دیگه کار میکرد
پس بیشتر به درد سهام میخوره و برای طلا کمتره
خیر در اصل دیتا لول دو بزار فیوچرزه.اصل بازار در فیوچرز حرکت میکنه .تاحالا به این موضوع فکر کردی افرادی که به صورت قرار دادی خرید میکنم مثل طلا مثل نفت افراد حقوقی که واسه شرکت ها خرید میکنن اینا کالا رو در اینده تحویل میکیرن و نوسان این قیمت از زمان خرید تا زمان تحویل ممکنه 1 ماه طول بکشه. این وسط نوسان قیمت چه تاثیری میزاره رو قیمت تحویل کالا ؟ همه اینا در بازار فیوچرز و سیستم ها لگوریتمی حل میشه
دوست گرامی سوال منو جواب بدید لطفا تو این سبک شما باید چی ببینیم و دنبال چی بگردیم و بعد چیکار کنیم و چطور پاسخ یا ترید کنیم؟
فععک نکنمم ![]()