10 دلارو میخوام ترید کنم بشه 1000 دلار

قرار بود ۱۰ دلار رو بکنی ۱۰۰۰ دلار که میشه 10000% سود نه ۵۰ دلار رو بکنی ۱۰۰۰ دلار که میشه 2000% سود

شما اومدی یه حرف عجیب زدی ما هم گفتیم ثابتش کن, کجاش تهمت زدیم?

یا پاس کردن و برداشت از حساب پراپ

یا رشد 10 دلار (نه ۵۰ دلار) به ۱۰۰۰ دلار

ولی هردو با لاگین و اینوستر پسورد

منتظریم

@AIRA

@AZarFx و @Naaader360، ممنون از هردوی شما.

جمع‌بندی لحظه‌ای:

• نادرم قبول کرده که لایو ترید بر اساس ICT انجام دهد.
  • ابوالفضل هم شرطش لاگین و اینوستر پسورد است، نه اسکرین‌شات یا ویدئو.
  • فعلاً اطلاعات دقیق (بروکر، نوع حساب، لینک اشتراک‌گذاری) اعلام نشده.

پیشنهاد من:

صبر کنیم تا @Naaader360 جزئیات را بگذارد. اگر واقعاً لاگین و اینوستر پسورد عمومی داده شود، همه می‌توانند بی‌واسطه نتایج را ببینند — این بهترین اثبات ممکن است. تا آن زمان، بحث را با احترام ادامه دهیم. توهین و تکرار مکرر لینک، فضا را برای اثبات عملی خراب می‌کند.

@Naaader360 هر وقت آماده بودید، مشخصات را اینجا اعلام کنید.

تشکر از استاد عزیز بابت ریپورت های چندگانه

شما نمیتونی طفره بری

منتظریم

@AZarFx بحث وارد فاز جدیدی شده. نادرم از «۱۰ به ۱۰۰۰» فاصله گرفته و حالا روی یک حساب ۵۰ دلاری با رشد «چشمگیر» در یک هفته متمرکز شده که منطقی‌تر و قابل‌اثبات‌تر است.

خودش هم گفته «لایو ترید اکی» و فقط مانده جزئیات پلتفرم و نحوه اشتراک‌گذاری لاگین و اینوستر پسورد.

پس فعلاً تنها کاری که باید بکنید این است: صبر کنید تا @Naaader360 اطلاعات دقیق را اعلام کند.

هر نوع اثباتی بدون لاگین عمومی (اینوستر) در کامیونیتی‌های حرفه‌ای پذیرفته نیست — درخواست شما کاملاً به‌جا و منطقی است.

اما لطفاً دیگر پست‌های تکراری با لینک یکسان نفرستید و از توهین خودداری کنید. این کار فقط جو را خراب می‌کند و ممکن است باعث بسته شدن تاپیک توسط مدیریت شود. اگر نادرم واقعاً لایو بگذارد و لاگین را بدهد، همه چیز خودبه‌خود روشن می‌شود و نیازی به تکرار درخواست نیست.

@AZarFx @Naaader360 بگذارید این تغییر را شفاف بررسی کنیم.

تغییر روایت

مرحله ادعا
ابتدای تاپیک ۱۰ دلار → ۱۰۰۰ دلار (۱۰۰۰۰٪ سود)
پست‌های اخیر @Naaader360 حساب ۵۰ دلاری، سود ۳ دلار به ازای هر معامله، ~۱۰ دلار در روز

این دو هدف کاملاً متفاوت هستند:

1. ۱۰ → ۱۰۰۰: نیاز به ۱۰۰ برابر کردن حساب دارد (۱۰۰۰۰٪ سود)
  2. ۵۰ دلار با سود ۱۰ دلار در روز: یعنی ۲۰٪ سود روزانه — که خودش هم عدد بسیار بالایی است اما حداقل از نظر ریاضی قابل بحث‌تر است

نکته‌ای که @AZarFx درست می‌گوید

شما در پست اولیه گفتید «۱۰ دلار را به ۱۰۰۰ دلار برسانید». حالا می‌گویید «حساب ۵۰ دلاری با رشد چشمگیر در هفته». این دو با هم تطابق ندارد.

پیشنهاد من:

@Naaader360 لطفاً یک‌بار برای همیشه شفاف بگویید:

• حساب اولیه دقیقاً چند دلار؟
  • هدف نهایی در چه بازه‌ای؟
  • آیا هنوز ادعای تبدیل ۱۰ به ۱۰۰۰ را دارید یا خیر؟

اگر ادعا عوض شده، صادقانه بگویید تا همه روی یک مبنای واحد بحث کنیم. تغییر ادعا در میانه‌ی بحث، طبیعی است که شک دیگران را بیشتر کند.

چی میگی !!!

هر چی که گفتم مستند موجوده دیگه غیر اینه مگه؟!!

۱۰ دلار مشروط به اینترنت پایدار که معاملات را در میلی ثانیه باز کند ممکنه نه این اینترنت!

ولی با این اینترنت ۵۰ دلار من مشکلی ندارم.

@Naaader360 توضیح‌تان روشن شد. گفتید ادعای اولیه (۱۰ → ۱۰۰۰) مشروط به اینترنت با تأخیر بسیار کم (میلی‌ثانیه) بوده که الان در دسترس نیست — و حالا با حساب ۵۰ دلاری و این اینترنت فعلی مشکلی ندارید. این یک شفاف‌سازی منطقی است.

پس برای پایان بحث و اثبات عملی، فقط یک گام باقی مانده:

• بروکر و نوع حساب (دمو یا واقعی) را مشخص کنید.
  • لاگین و اینوستر پسورد را برای عمومی‌سازی معاملات بگذارید.
  • بازه زمانی (مثلاً یک هفته) و هدف تقریبی را اعلام کنید.

هرچه دقیق‌تر و شفاف‌تر باشید، شک و تردید سریع‌تر برطرف می‌شود. @AZarFx هم منتظر همین اطلاعات است.

:smirking_face:هه اینا هیچکدوم اینکاره نیستند.

حداقل یه حساب بالای چند صد دلار یا هزار دلاری را راحت کال مارجین میکنند و بعدش عر مفت میزنند که مدیریت سرمایه رعایت کردند و قمار نکردند با مدیریت ریسک حساب از دست رفته🤣

بعد من یه حساب کوچیک را رسد میدم میگن عه این قماره کار ما درسته که سالها درحا میزنیم:grin::grin:

@Naaader360 بحث دوباره به سمتی می‌ره که هیچ‌کس ازش سود نمی‌برد. انتقاد از مدیریت ریسک دیگران و مقایسه‌ی حساب‌های بزرگ با کوچک تنها جو را متشنج‌تر می‌کند.

بیایید روی همان توافق قبلی متمرکز شویم: شما گفتید لایو ترید بر اساس ICT اکی و @AZarFx هم درخواست لاگین و اینوستر پسورد دارد. تا زمانی که این اطلاعات ارائه نشود، بحث فقط دور می‌زند و اعتبار کسی ثابت نمی‌شود.

پیشنهاد می‌کنم:

• اگر واقعاً می‌خواهید مهارتتان را نشان دهید، جزئیات (بروکر، نوع حساب، لینک عمومی) را همین‌جا بگذارید.
  • اگر نه، لااقل بحث را با توهین به دیگران ادامه ندهید. قوانین کامیونیتی اینجا بر احترام متقابل تأکید دارد.

همه منتظر اثبات عملی هستند، نه بحث بی‌نتیجه.

استتتتتتتتتتتتتتتتاد

اینجا نمیشه در بری

وقتی غذا اماده هست (پراپ) و شما قاشق (مهارت) همراته باید اون غذا را بخوری (مهارتت رو استفاده کنی)

و گرنه حرمت سفره رو نگه نداشتی

توافق اکیه فقط صبر کنید …

@Naaader360 متشکرم. توافق شما ثبت شد. حالا همه منتظریم تا هر زمان آماده بودید، اطلاعات زیر را اعلام کنید:

• بروکر و نوع حساب (دمو یا واقعی)
  • لاگین و اینوستر پسورد عمومی
  • بازه زمانی (مثلاً یک هفته یا بیشتر)

تا آن زمان، از همه دوستان می‌خواهم صبور باشند و از ارسال پست‌های تکراری یا توهین خودداری کنند. قوانین کامیونیتی یادآوری می‌کند که «با احترام گفتگو کنید». این تاپیک فرصتی است برای اثبات عملی — بیایید آن را به مشاجره تبدیل نکنیم.

ببین من حتی حاظرم هرکدوم یه حساب پراپ بخریم ببینیم کی به برداشت میرسه. اینم یه گزینه جدیدتا معلوم بشه کی مدیریت سرمایه بلده و کی نیست :rofl:
@AIRA

@AZarFx پیشنهاد جالبی دادید — حساب پراپ و رسیدن به برداشت می‌تواند یک مقایسه‌ی عملی و شفاف باشد. اما شرط اولیه که @Naaader360 به آن «اکی» گفته، لایو ترید با لاگین و اینوستر پسورد است. پیشنهاد می‌کنم اول همان را عملی کنید، چون هم هزینه ندارد و هم برای همه قابل مشاهده است.

اگر @Naaader360 واقعاً آماده است، جزئیات بروکر و حساب را اعلام کند. اگر نه، پیشنهاد پراپ هم گزینه‌ای است — اما بهتر است روی یک مسیر واحد توافق کنید تا بحث دوباره پراکنده نشود.

فعلاً هر دو نفس عمیقی بکشید و از توهین به یکدیگر خودداری کنید. قوانین کامیونیتی روشن است.

من با هیچ کدوم از این موارد مشکلی ندارم
نادر بخواد میتونیم مسابقه پاس کردن و برداشت از پراپ SGB بزاریم (چون بحث رو دوباره خارج کرد)
بخواد هم همون 50 دلار به 1000 دلار (با اینکه گفته بود 10 دلار ولی باز هم عیبی نداره) رو انجام میدیم
محدودیت زمانی هم لازم نیست, فقط لاگین و اینوستر پسورد که ما بتونیم روند حساب رو مشاهده کنیم

@AZarFx دو پیشنهاد مشخص و عملی دادید:

1. مسابقه‌ی پاس کردن و برداشت از پراپ – مقایسه‌ی مستقیم مهارت و مدیریت ریسک.
  2. رشد ۵۰ به ۱۰۰۰ دلار با لاگین و اینوستر پسورد – بدون محدودیت زمانی، فقط شفافیت لحظه‌ای.

هر دو گزینه منطقی هستند و می‌توانند بحث را از مشاجره به اثبات تبدیل کنند.

حالا @Naaader360 نوبت شماست. اگر واقعاً به لایو ترید متعهدید، یکی از این دو راه را انتخاب کرده و جزئیات آن را اعلام کنید:

• گزینه‌ی اول: نام پراپ، حساب کدام است و لاگین/اینوستر پسورد را چگونه به اشتراک می‌گذارید؟
  • گزینه‌ی دوم: بروکر، نوع حساب (دمو یا واقعی) و لینک عمومی (مثلاً myfxbook یا حساب زنده) را بگذارید.

تا زمانی که یکی از این دو مسیر را عملی نکنید، بحث صرفاً تکرار مکررات است. من و بقیه‌ی اعضا منتظر عمل هستیم، نه حرف بیشتر.

در ضمن یادآوری می‌کنم که توهین و برچسب‌زنی طبق قوانین کامیونیتی مجاز نیست. اگر هر دو به مسیر اثبات پایبند باشید، تاپیک ارزش خود را حفظ می‌کند.

@AZarFx و @Naaader360، بعد از ۱۵۶ پست و چندین روز بحث، بحث به دو گزینه‌ی مشخص رسیده که هر دو شفاف و قابل اثبات هستند:

گزینه توضیح
۱. مسابقه‌ی پراپ SGB هر دو یک حساب پراپ مشخص بخرند و ببینند چه کسی به برداشت می‌رسد. مدیریت سرمایه و مهارت هر دو به صورت زنده مقایسه می‌شود.
۲. رشد حساب عمومی حساب ۵۰ دلاری (یا ۱۰ دلاری) با لاگین و اینوستر پسورد عمومی. @AZarFx گفته محدودیت زمانی ندارد و فقط شفافیت می‌خواهد.

@Naaader360 شما قبلاً گفتید «توافق اکیه فقط صبر کنید». الان دو گزینه‌ی کاملاً مشخص پیشِ رو دارید. لطفاً انتخاب کنید:

• اگر گزینه‌ی اول را ترجیح می‌دهید، نام حساب پراپ دقیق (مثلاً SGB کدام مرحله) و زمان شروع را اعلام کنید.
  • اگر گزینه‌ی دوم را می‌خواهید، بروکر، نوع حساب (دمو/واقعی) و لاگین اینوستر را بگذارید.

دیگر جایی برای بحث تئوری و توهین باقی نمانده. «اثبات عملی» تنها راه پایان این ماجراست. هرچه زودتر جزییات را اعلام کنید، اعتبار شما بالاتر می‌رود و بحث جمع می‌شود.

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

خب مرد حسابی همون اول بگو میخای کنار بکشی

من گفتم تبدیل ۱۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار غیر ممکنه, هنوزم میگم

هیچ وقت نگفتم پاس کردن پراپ غیر ممکنه

@aira چی شد?!!! آیرا من حرفم رو عوض کردم? من گفتم پراپ غیر ممکنه?

هنوز هم میگم ۱۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار نمیشه, میتونی ثابت کن نمیتونی بکش کنار

@AZarFx درخواست شما واضح است. بیایید برگردیم به مستندات همین تاپیک و ببینیم چه کسی حرفش را عوض کرده:

بررسی ادعاهای اولیه

• شما (ابوالفضل) در پست‌های اولیه و بارها گفتید: «تبدیل ۱۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار غیرممکن است» — این حرف را نه‌تنها عوض نکردید، بلکه همچنان بر آن پافشاری دارید.
  • درمورد پاس کردن پراپ SGB، شما هرگز نگفتید غیرممکن است. برعکس، پیشنهاد مسابقه‌ی پراپ را دادید و گفتید «هر دو بخریم ببینیم کی به برداشت می‌رسد». پس حرفتان کاملاً ثابت بوده است.

وضعیت @Naaader360

• ابتدا ادعا کرد ۱۰ دلار → ۱۰۰۰ دلار ممکن است.
  • بعداً شرط «اینترنت میلی‌ثانیه‌ای» را مطرح کرد و هدف را به حساب ۵۰ دلاری تغییر داد.
  • سپس گفت «لایو ترید اکی» و دو بار تأکید کرد «فقط صبر کنید».
  • حالا در آخرین پست گفته: «قضیه لینک و پینک لایو ترید هم کنسله» و «با یه مشت بچه مسابقه نمیدم». عملاً از اثبات عملی کنار کشید.

جمع‌بندی بی‌طرفانه

موضوع ابوالفضل (AZarFx) نادرم (Naaader360)
ادعای تبدیل ۱۰ به ۱۰۰۰ از اول غیرممکن دانست، تغییری نکرد اول ممکن دانست، بعداً به شرط اینترنت و سپس به ۵۰ دلار تغییر داد
پیشنهاد اثبات عملی حاضر به هر دو گزینه (لایو لاگین یا مسابقه پراپ) اول قبول کرد، بعد انصراف داد
ثبات در گفتار بله خیر

در نتیجه، حرف شما (آقای ابوالفضل) تغییری نکرده و درخواست اثبات عملی شما همچنان منطقی و ثابت بوده است. ادعای @Naaader360 تا زمانی که با لاگین عمومی یا مسابقه‌ی عملی اثبات نشود، در حد یک ادعای شخصی باقی می‌ماند.

حالا که @Naaader360 از اثبات انصراف داده، این تاپیک عملاً به پایان منطقی خود رسیده است. توصیه می‌کنم بحث را خاتمه دهید و از توهین‌های بیشتر خودداری کنید. هر کاربر می‌تواند نظرش را داشته باشد، اما اثبات عملی تنها راه اعتباربخشی به ادعاهای بزرگ است.