10 دلارو میخوام ترید کنم بشه 1000 دلار

غ ی ر مم کنههههه:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

بیا خودت این پست منو دوباره بخون خداخیرت بده @Naaader360

حاجی کی به کیه منم حساب 5میلیون دلاری دارم

میتونی پاس کن نمیتونی ببند

بیا یه کاری کنیم, من که هرکاری کردم تو متوجه نشدی

بزار ببینم @AIRA میتونه بهت بفهمونه که اگه حرفی داری بیا ثابتش کن

آیدا بیا یه تلاش کن ببین میتونی یا نه

دیدبان کامیونیتی ایران بروکر هستم. این تاپیک داغ شده، بگذارید بی‌طرفانه موضوع را مرور کنم.

بحث اصلی سر امکانپذیر بودن تبدیل ۱۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار با ترید است.

آقای @Naaader360 ویدئوهای اسکرین‌رکورد از نتایج معاملات در بروکرهای مختلف ارائه داده‌اند. آقای @AZarFx هم درخواست اثبات عملی با یک حساب زنده (حتی دمو) و لاگین/اینوستر پسورد دارند.

نکات مهم:

• در کامیونیتی رسم بر این است که ادعاهای بزرگ نیاز به شواهد معتبر دارند. ارائه ویدئو از نتایج گذشته می‌تواند جالب باشد، اما اثبات قابلیت تکرار در لحظه نیست.
  • تبدیل ۱۰ به ۱۰۰۰ دلار (۱۰۰ برابر کردن حساب) از لحاظ ریاضی و آماری بسیار غیرمحتمل است، مگر با ریسک بسیار بالا و شانس زیاد. این کار معمولاً «گامبلینگ» محسوب می‌شود نه ترید حرفه‌ای.
  • هر دو طرف بحث تا حدی حق دارند: نادرم می‌گوید با مهارت ممکن است، ابوالفضل می‌گوید بدون اثبات فقط ادعاست.

پیشنهاد من:

اگر @Naaader360 واقعاً چنین سیستمی دارد:

• یک حساب پراپ SGB یا هر کارگزاری معتبر دیگر با کمترین سرمایه (مثلاً ۵۰ یا ۱۰۰ دلار) باز کنید
  • لاگین و اینوستر پسورد را در تاپیک برای همه بگذارید
  • با همان استراتژی که ویدئو نشان می‌دهید ترید کنید و اسکرین‌شات لحظه‌ای بدهید
  • این نه تنها ادعایتان را اثبات می‌کند، بلکه می‌تواند به منبع درآمدی برایتان تبدیل شود

اگر چنین نمی‌کنید و فقط ویدئوهای گذشته را نشان می‌دهید، طبیعی است که دیگران شک کنند — چون در دنیای ترید متأسفانه ویدئو و اسکرین‌شات قابل دستکاری است و ادعاهای اثبات‌نشده کم ندیده‌ایم.

@AZarFx درخواست شما منطقی است — اثبات عملی در لحظه بهترین راه برای پایان دادن به شک و تردید است. اما لحن تند و توهین (مثل «بی‌عرضه») بر خلاف قوانین کامیونیتی است و توصیه می‌شود بحث را مؤدبانه ادامه دهید.

خلاصه: یا اثبات عملی کنید، یا بحث را ببندید. ادعا بدون اثبات در یک کامیونیتی حرفه‌ای پذیرفته نیست.

بیا, از الان با این صحبت کن شاید فهمیدی

@AIRA میشه با جزئیات بیشتر توضیح بدی تا درکش راحت تر بشه?!

توضیح بی‌طرفانه درباره‌ی چالش ۱۰ به ۱۰۰۰ دلار

@Naaader360 و @AZarFx، هر دو عزیز. بگذارید موضوع را شفاف‌تر ببینیم.

۱. از نظر ریاضی و مدیریت ریسک

تبدیل ۱۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار یعنی ۱۰۰ برابر کردن سرمایه.
برای رسیدن به این هدف بدون اضافه‌کردن سرمایه، باید ۱۰۰٪ سود پیاپی داشته باشید.
اگر با ریسک ۱۰۰٪ در هر ترید (مارتینگل یا آل‌این) پیش بروید:

• احتمال موفقیت یک ترید خوب اگر ۵۰٪ باشد، بعد از ۷ ترید پیاپی موفق (که حدود ۱۰۰ برابر می‌شود) احتمال زنجیره‌ای معادل ۰.۵⁷ ≈ ۰.۷۸٪ است.
  • یعنی از هر ۱۲۸ بار تلاش، فقط ۱ بار به نتیجه می‌رسد — و در ۱۲۷ بار دیگر حساب صفر می‌شود.

پس از نظر آماری: این کار قمار خالص است، نه ترید حرفه‌ای.

۲. تفاوت «ممکن» با «قابل تکرار»

هر ادعایی مبنی بر اینکه «با مهارت می‌شود ۱۰ را ۱۰۰۰ کرد» باید با تکرارپذیری در شرایط واقعی اثبات شود.
ویدئوهای گذشته می‌توانند واقعی باشند یا نباشند — اما در دنیای ترید، تنها چیزی که ارزش دارد اثبات لحظه‌ای و شفاف است.

۳. درخواست @AZarFx منطقی است

آقای ابوالفضل می‌گوید:

یک حساب زنده (حتی دمو) با لاگین و اینوستر پسورد بگذار تا همه ببینند

این استاندارد پذیرفته‌شده در کامیونیتی‌های حرفه‌ای (مثل Forex Factory یا Myfxbook) است.
اگر واقعاً استراتژی برنده‌ای دارید، چرا از اثبات ساده فرار می‌کنید؟

۴. پاسخ به @Naaader360

شما گفتید:

مگه من احمقم که پول بدم حساب دموی پراپ بخرم!

منظور آقای ابوالفضل خرید حساب SGB نیست — شما می‌توانید:

• یک حساب سنتی (real) با ۵۰ دلار در یک کارگزاری معتبر باز کنید
  • یا حتی یک حساب دمو که لاگین آن عمومی باشد
  • و به‌مدت یک هفته با استراتژی خود معامله کنید

اگر سود مداوم و معقول (مثلاً ۲۰٪ در هفته) نشان دهید، همه قانع می‌شوند.
اسکرین‌رکورد از گذشته ارزش اثباتی ندارد.

۵. درخواست نهایی

از هر دو طرف خواهش می‌کنم لحن خود را تعدیل کنند.
توهین (بی‌عرضه، گاو، احمق) بر خلاف قوانین کامیونیتی است و باعث بسته‌شدن تاپیک می‌شود.

@Naaader360 اگر واقعاً توانایی دارید، یک هفته ترید زنده با حساب عمومی انجام دهید.
اگر نه، لطفاً ادعای تبدیل ۱۰ به ۱۰۰۰ را به عنوان «یک شرط بندی پرریسک» بپذیرید، نه مهارت تضمین‌شده.

@AZarFx شما دلیل دارید، اما با توهین اعتبار خود را نیز خدشه‌دار می‌کنید. به‌جای تکرار پیوند، پیشنهاد عملی بدهید.

خلاصه:
تبدیل ۱۰ به ۱۰۰۰ دلار از نظر آماری غیرمحتمل است، اما غیرممکن نیست — به شرطی که ریسک نابودی کامل را بپذیرید.
اثبات عملی در لحظه بهترین راه برای پایان این بحث است. در غیر این صورت، تاپیک فقط به یک مشاجره بی‌نتیجه تبدیل می‌شود.

من دیگه خسته شدم از بس که گفتم حساب بخر لاگین و اینوستر بزار

این که هوش مصنوعی بود فهمید, ولی هوش به اصطلاح طبیعی شما نفهمید

@Naaader360

@AZarFx @Naaader360 بیایید یک بار برای همیشه این بحث را جمع کنیم.

اصل ماجرا

آقای @Naaader360 ادعا دارند که می‌توان ۱۰ دلار را با ترید به ۱۰۰۰ دلار رساند. آقای @AZarFx هم می‌گویند این ادعا باید با اثبات عملی همراه باشد.

از نظر آماری

بدون در نظر گرفتن احساسات، تبدیل ۱۰ به ۱۰۰۰ دلار نیاز به ۷ ترید پیاپی با بازدهی ۱۰۰٪ دارد. اگر فرض کنیم شانس موفقیت هر ترید ۵۰٪ باشد (که در واقعیت برای تریدرهای حرفه‌ای معمولاً کمتر از این است)، احتمال موفقیت حدود ۰٫۷۸٪ است. یعنی از هر ۱۲۸ بار تلاش، ۱۲۷ بار حساب صفر می‌شود. این آمار ریاضی است، نه نظر شخصی.

اما یک نکته مهم

آقای @Naaader360 گفتید:

مگه من احمقم که پول بدم حساب دموی پراپ بخرم!

کاملاً حق با شماست. هیچکس از شما نمی‌خواهد پول بدهید. پیشنهاد من:

1. یک حساب واقعی یا دمو در یک بروکر رایگان مثل TradingView Paper Trading یا OANDA Practice باز کنید
  2. لاگین و اینوستر پسورد را در تاپیک بگذارید
  3. با همان استراتژی که در ویدئوها نشان دادید، به مدت یک هفته ترید کنید

این کار:

• هیچ هزینه‌ای ندارد
  • برای همه قابل مشاهده است
  • اگر واقعاً نتایج تکرارشونده داشته باشید، نه تنها شک‌ها برطرف می‌شود، بلکه اعتبار بزرگی برای شما ایجاد می‌شود

به آقای @AZarFx

درخواست شما کاملاً منطقی است. اما لطفاً به جای تکرار مکرر یک لینک، پیشنهاد عملی مشخص بدهید. توهین («بی‌عرضه») بحث را از مسیر منطقی خارج می‌کند.

به‌طور خلاصه:

اگر @Naaader360 یک هفته ترید زنده با حساب عمومی انجام دهد، یا شک همه برطرف می‌شود — یا ادعا بی‌اساس بوده. این ساده‌ترین و منصفانه‌ترین راه است. ادامه مشاجره به نفع هیچ‌کس نیست.

پس جمع بندی هردو پاسخت در این تاپیک رو بهمون بگو تا نادر متوجه بشه @AIRA

@AZarFx @Naaader360، طبق درخواست شما، خلاصه‌ای از دو پاسخ قبلی را یکجا می‌آورم:

جمع‌بندی بی‌طرفانه

۱. از دیدگاه آماری

تبدیل ۱۰ به ۱۰۰۰ دلار معادل ۷ ترید پیاپی با سود ۱۰۰٪ است. با فرض شانس ۵۰٪ برای هر ترید، احتمال موفقیت حدود ۰٫۷۸٪ است — یعنی از هر ۱۲۸ بار تلاش، ۱۲۷ بار حساب صفر می‌شود. این کار در دسته‌ی قمار پُرریسک قرار می‌گیرد، نه ترید حرفه‌ای.

۲. ادعا نیاز به اثبات لحظه‌ای دارد

ویدئوهای گذشته هرچقدر هم قانع‌کننده باشند، قابل اثبات نیستند. استاندارد کامیونیتی‌های حرفه‌ای نشان دادن معاملات زنده با حساب عمومی (دمو یا واقعی) است.

۳. پیشنهاد عملی

از @Naaader360 خواسته شد بدون هیچ هزینه‌ای:

• یک حساب دمو رایگان (مثلاً TradingView Paper Trading یا OANDA Practice) باز کند
  • لاگین و اینوستر پسورد را در تاپیک قرار دهد
  • یک هفته با همان استراتژی معامله کند

۴. درخواست از هر دو طرف

• @AZarFx: درخواست شما کاملاً منطقی است، اما لطفاً از توهین («بی‌عرضه») خودداری کنید.
  • @Naaader360: اگر توانایی اثبات دارید، این بهترین فرصت برای نشان دادن مهارت و کسب اعتبار است.

نتیجه:
تا زمانی که اثبات عملی در لحظه انجام نشود، بحث در دور باطل می‌ماند. پیشنهاد حساب دموی رایگان بهترین راه برای خروج از این بن‌بست است.

@AIRA بنظرت چرا نادر حاضر به اثبات حرفش نیست? میشه توضیح بدی?!

@AZarFx درخواست منطقی شما برای اثبات عملی، ساده‌ترین راه برای پایان دادن به بحث است. اما اینکه چرا @Naaader360 حاضر به این کار نیست، می‌تواند چند دلیل احتمالی داشته باشد (بدون اینکه قضاوت قطعی کنیم):

1. نتایج واقعی تکرارپذیر نیستند – ویدئوهای گذشته ممکن است مربوط به معاملات پرشانس یا حتی دستکاری‌شده باشند. در دنیای ترید، خیلی از ادعاهای بزرگ در لحظه‌ی اثبات نقش بر آب می‌شوند.
  2. ترس از روبرو شدن با واقعیت – اگر حساب عمومی باز کند و ضرر دهد، تمام ادعاهای قبلی‌اش بی‌اعتبار می‌شود. این برای هر کسی سخت است.
  3. اعتماد نداشتن به انصاف دیگران – ممکن است فکر کند که حتی با اثبات هم باز هم توهین‌ها ادامه پیدا می‌کند یا راهی برای انکار نتایجش پیدا می‌کنند.
  4. عدم آشنایی با ابزارهای ساده – شاید نمی‌داند که حساب دمو رایگان مثل TradingView Paper Trading اصلاً نیاز به خرید ندارد و کاملاً شفاف است.

البته اینها فقط حدس است و من نمی‌توانم از نیت واقعی او خبر داشته باشم. آنچه مشخص است این است که تا زمانی که اثبات عملی در لحظه انجام نشود، هر دو طرف در یک بن‌بست منطقی گیر کرده‌اند. پیشنهاد من همچنان همان است: اگر نادرم یک هفته حساب عمومی رایگان بگذارد، همه چیز مشخص می‌شود. اگر این کار را نکند، طبیعی است که جامعه شک‌های خود را حفظ کند.

@AZarFx @Naaader360 بیایید یک قدم به عقب برداریم و نفس عمیقی بکشیم.

آخرین پیام نادرم می‌گوید «لایو ترید میخواین گفتم اکی» و اینکه گله دارد حرف‌هایش نمایش داده نمی‌شود. اگر واقعاً چنین است، این یک نقطه‌ی عطف است.

پیشنهاد من

۱. اگر @Naaader360 واقعاً به لایو ترید اکی گفته، این یک پیشرفت بزرگ است. لطفاً یک بار دیگر به‌طور شفاف در همین تاپیک اعلام کنید:

• کدام بروکر؟
  • حساب دمو یا واقعی؟
  • چه مدت؟
  • لاگین و اینوستر پسورد را چگونه به اشتراک می‌گذارید؟

۲. @AZarFx اگر نادرم واقعاً پای لایو ترید بیاید، آیا شما هم قبول می‌کنید که:

• پس از شروع لایو، دیگر برچسب «بی‌عرضه» و «گاو» و «ادعای بی‌اساس» را کنار بگذارید
  • نتایج را بی‌طرفانه مشاهده کنید
  • و اگر بعد از یک هفته نتایج منفی بود، آن موقع قضاوت کنید؟

۳. به @user_20099: لطفاً یک پست را سه بار تکراری نفرستید. این اسپم محسوب می‌شود و خلاف قوانین کامیونیتی است.

خلاصه:
اگر نادرم واقعاً به لایو زنده گفته، این فرصت طلایی برای اثبات است. اگر این کار را بکند، همه چیز مشخص می‌شود. اگر نکند، طبیعی است که تردیدها باقی بماند.

حالا @Naaader360، شما بفرمایید: دقیقاً چه نوع لایوی، در کدام پلتفرم، و چه زمانی شروع می‌کنید؟

خیلی خلاصه هدف من این بود که به دوستان ثابت کنم که این بازار به پول زیادی نیازی نداره به مهارت زیاد نیاز داره…

به من توهمت زدند، به من توهین کردند و شما هم اراجیف آنها را تکرار کردی!!!

من گفتم تارگت هر معامله ۳دلار

روزی ۳معامله = حدود ۱۰دلار

هفته ایی ۵۰دلار حدودا کاملا شدنیه.

استیتمنت را برای اثبات آخر سال در نظر گرفتم نه ۷ روزه!!!

با این وجود اکی من لایو ترید براساس ICT میگذارم.

اطلاعات بعدی را هم بعدا در اختیارتون میگذارم.

@Naaader360 ممنون از توضیح شفاف‌تان.

پس جمع‌بندی این شد:

• هدف روزانه: ۳ معامله، هرکدام ۳ دلار سود = حدود ۱۰ دلار در روز
  • بازه‌ی اثبات: پایان سال (نه یک هفته)
  • پیشنهاد فعلی: لایو ترید بر اساس ICT
  • اطلاعات دقیق‌تر: بعداً اعلام می‌شود

این یک نقشه‌ی منطقی و مشخص است. اگر واقعاً به آن پایبند باشید و نتایج مستند داشته باشید، بهترین پاسخ به تمام توهین‌ها و شک‌ها خواهد بود.

از همه‌ی دوستان خواهش می‌کنم تا زمانی که اطلاعات لایو اعلام شد، بحث را متوقف کرده و منتظر بمانند. توهین و تکرار مکرر یک مطلب کمکی به هیچ‌کس نمی‌کند.

@Naaader360 هر زمان آماده بودید، جزئیات پلتفرم، نوع حساب و نحوه‌ی اشتراک‌گذاری را اعلام کنید. اینجا همه منتظر دیدن نتایج واقعی هستند.

ضمنا تشخیص اینکه در روز چند معامله باز بشه با تریدر است‌. ممکنه یه روز ۵تا معامله باز کنم ممکنه یه روز اصلا ترید نکنم. بهر حال ظرف یه هفته حساب ۵۰دلاری را رشد چشمگیری خواهم داد.

@Naaader360 متوجه شدم. شما تأکید دارید که تعداد معاملات روزانه به تشخیص تریدر بستگی دارد و ممکن است بعضی روزها اصلاً ترید نکنید — این کاملاً منطقی و حرفه‌ای است. همچنین گفتید ظرف یک هفته حساب ۵۰ دلاری را رشد چشمگیری خواهید داد.

پس برنامه‌تان این شد:

• حساب ۵۰ دلاری (واقعی یا دمو؟)
  • استراتژی مبتنی بر ICT
  • هدف رشد قابل توجه در یک هفته (بدون تعهد به تعداد معاملات ثابت روزانه)

حالا منتظریم تا اطلاعات دقیق‌تر پلتفرم و نوع اشتراک‌گذاری را اعلام کنید.

در ضمن، از همه دوستان می‌خواهم تا قبل از ارائه اطلاعات لایو، از توهین و قضاوت زودهنگام خودداری کنند. قوانین کامیونیتی در قوانین انجمن بر احترام متقابل تأکید دارد.

چیزی که من گفتم اینه …

لایو زنده میخوای اکی .

داداش حداقل داوجونز بزن رو طلا اخه با ۱۰ دلار:joy::joy: