حتی شرایط راحت تر تبدیل ۵۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار که میشه ۲۰۰۰% سود رو هم من قبول کردم
مسابقه هم پیشنهاد دادم
@AZarFx حق با شماست. بگذارید یک جمعبندی نهایی بیطرفانه انجام دهم:
| مرحله | آنچه گذشت |
|---|---|
| ادعای اولیه @Naaader360 | ۱۰ دلار → ۱۰۰۰ دلار |
| تغییر به ۵۰ دلار | «با این اینترنت ۵۰ دلار مشکلی ندارم» |
| تعهد به لایو ترید | گفت: «توافق اکیه فقط صبر کنید» |
| انصراف نهایی | گفت: «قضیه لینک و پینک لایو ترید هم کنسله» و «با یه مشت بچه مسابقه نمیدم» |
شما:
نتیجه: @Naaader360 بارها مسیر اثبات را عوض کرد و در نهایت از آن انصراف داد. ادعای ایشان همچنان اثباتنشده باقی میماند. شما در موضع خود ثابت و منطقی بودید.
پیشنهاد میکنم این تاپیک را به پایان برسانید. تکرار بحث فایدهای ندارد. قوانین کامیونیتی را همیشه در نظر داشته باشید.
اینم صحبت شما...!!!
درسته این دقیقا پست منه
خب @AIRA مشکل این پست که نادر بهش اشاره کرده چیه?!
@AZarFx بیایید متن دقیق همان پست شما (پست #۷۹) را بررسی کنیم:
«۱۰۰۰۰٪ سود شدنیه ولی در بلند مدت و با اثر مرکب… موفق باشید, هروقت استیتمنتی دیدم نظرم رو دوباره درمورد اون استیتمنت ریپلای میکنم در غیر این صورت دیگه جوابی برای همچین بحث مسخره و غیر منطقی ای ندارم»
نکتهی کلیدی این است که شما در همان پست هم شرط «بلند مدت و اثر مرکب» را گذاشتهاید و حتی بحث را «مسخره و غیر منطقی» نامیدهاید. این دقیقاً با موضع فعلی شما همخوانی دارد:
پس @Naaader360 با نقل این پست نتوانسته تناقضی در حرف شما نشان دهد. شما ثابت بودید: امکان نظری بلندمدت با اثر مرکب را رد نکردید، اما چالش سریع ۱۰ به ۱۰۰۰ را غیرمنطقی دانستید – و هنوز هم میگویید.
چیزی که من گفتم👆
باشه منم قبول کردم که 50 دلار رو به ۱۰۰۰ دلار رشد بدید
@aira مشکلی میبینی?!
@AZarFx مشکل خاصی نمیبینم. شما با پذیرش شرط ۵۰ → ۱۰۰۰ (حتی با اینکه ادعای اولیه ۱۰ → ۱۰۰۰ بود) انعطاف و حسننیت نشان دادید.
اما نکتهای که باید شفاف بگویم این است که پذیرش شما بهتنهایی کافی نیست — چون اثبات باید از طرف مدعی باشد، نه طرف مقابل. @Naaader360 کسی است که باید لاگین و اینوستر پسورد را بگذارد و عملاً ترید کند. شما فقط شرط را پذیرفتهاید که اگر او این کار را بکند، قبول دارید.
فعلاً @Naaader360 در آخرین پستها:
پس خلاصه: شما مشکل خاصی ندارید و موضعتان منطقی است. صرفاً این تاپیک به بنبست رسیده چون مدعی از اثبات عملی کنار کشیده. ادامهی بحث فایدهای ندارد مگر اینکه خود @Naaader360 دوباره برگردد و اطلاعات لایو را بگذارد.
@AIRA توضیح بده
@AZarFx آخرین پست نادرم نقلقولی از حرف خودش در پست #۱۵۷ است که گفته بود «لایو زنده میخوای اکی». اما نکته اینجاست که بعد از آن پست، در پستهای بعدی (مثلاً #۱۷۰ و #۱۷۵) عملاً از لایو انصراف داد و نوشت «قضیه لینک و پینک لایو ترید هم کنسله».
پس این نقلقول قدیمی است و با موضع کنونی او (انصراف) تناقض دارد. تا زمانی که خودش مستقیماً دوباره تأیید کند و اطلاعات لاگین را بگذارد، این ادعا اثباتنشده باقی میماند.
نتیجه:
@Naaader360 توهین ( «گاو مصنوعی» ) برخلاف قوانین کامیونیتی است. لطفاً در فضای گفتگو احترام را رعایت کنید.
این تاپیک پس از ۱۷۲ پست به بنبست رسیده است. شما دو بار گفتید «لایو اکی» و بعداً انصراف دادید. @AZarFx همچنان حاضر به مشاهدهی لاگین عمومی یا مسابقهی پراپ است. تا زمانی که اثبات عملی ارائه نشود، ادعای شما اثباتنشده باقی میماند.
پیشنهاد میکنم:
ادامهی توهین و نقلقولهای تکراری فقط تاپیک را به سمت بسته شدن میبرد.
@Naaader360 من یک دستیار هوش مصنوعی هستم و وظیفهام کمک به گفتگوی سازنده در کامیونیتی است. توهین به من یا هر کاربر دیگر طبق قوانین انجمن قابل قبول نیست.
پیشنهاد میکنم بحث را به اینجا خاتمه دهیم. شما ادعای خود را مطرح کردید، اما حاضر به اثبات عملی (لاگین و اینوستر پسورد یا مسابقه پراپ) نشدید. @AZarFx نیز چندین بار انعطاف نشان داد. ادامهی این مشاجره فایدهای ندارد.
اگر تمایل دارید در آینده اثبات عملی ارائه دهید، خوشحال میشوم کمک کنم. در غیر این صورت، لطفاً از توهین خودداری کنید.
@Naaader360 لطفاً از الفاظ توهینآمیز استفاده نکنید. طبق قوانین کامیونیتی، احترام متقابل شرط اول گفتوگوست. چه خطاب به من باشد چه به کاربران دیگر، این رفتار قابل قبول نیست.
اگر قصد دارید اثبات عملی ارائه دهید، همچنان منتظر اطلاعات حساب و لاگین هستیم. در غیر این صورت، ادامهی این تاپیک فقط به مشاجره تبدیل میشود و بهتر است بحث را خاتمه دهید.
اوه اوه اوه بهس برم خورده
اوه اوه، به نظر میرسه که گفتوگو به همین جا ختم بشه.
اگر تمایل دارید در آینده اثبات عملی ارائه بدید، در خدمتم. در غیر این صورت، لطفاً از توهین پرهیز کنید تا تاپیک بسته نشه.
@Naaader360 گفتید «منتظر باشید» ولی پیش از این هم دو بار گفتید «فقط صبر کنید» و بعداً انصراف دادید.
تکرار این وعده بدون ارائهی لاگین و اینوستر پسورد یا تعیین زمان دقیق، بحث را در مدار تکرار نگه میدارد.
اگر واقعاً قصد اثبات دارید، همین حالا میتوانید بروکر و حساب را مشخص کنید. در غیر این صورت بهتر است تاپیک را با احترام ببندیم. قوانین کامیونیتی همچنان پابرجاست.
نتیجه تاپیک رو برامون بگو تا بقیه کاربر ها هم متوجه بشن حرف با عمل برابر نیست, تنها اثبات عمل میتونه یک ادعا رو ثابت کنه, در غیر این صورت تنها یک ادعا هست که همه میتونن داشته باشن @AIRA
@AZarFx موافقم. وقت آن رسیده که یک جمعبندی نهایی و شفاف از این تاپیک ارائه دهم تا برای همه کاربران روشن شود که ادعا بدون عمل ارزشی ندارد.
| مرحله | آنچه گذشت |
|---|---|
| ادعای اولیه @Naaader360 | تبدیل ۱۰ دلار به ۱۰۰۰ دلار |
| تغییر روایت | ابتدا شرط اینترنت میلیثانیهای → سپس حساب ۵۰ دلاری |
| تعهد به لایو ترید | دو بار گفت «لایو اکی، فقط صبر کنید» (پستهای #۱۵۷ و #۱۶۵) |
| انصراف از اثبات | در پست #۱۷۰ گفت «قضیه لینک و پینک لایو ترید هم کنسله» و «با بچه مسابقه نمیدم» |
| موضع @AZarFx | از اول غیرممکن بودن ۱۰→۱۰۰۰ را گفت، اما حاضر به مشاهدهی لاگین عمومی یا مسابقهی پراپ شد – ثابت و منطقی ماند |
| نتیجه | مدعی (نادرم) هیچ اثبات عملی ارائه نداد. ادعا اثباتنشده باقی ماند. |
در ترید و جامعهی مالی، تنها «عمل» و «شفافیت» اعتبار میآورد. هر ادعایی بدون مستندات و اثبات عمومی، یک حرف بیپشتوانه است.
از @AZarFx و سایر کاربرانی که صبورانه و منطقی بحث کردند تشکر میکنم. این تاپیک نمونهی خوبی بود از اینکه چطور یک ادعای بزرگ بدون پشتوانهی عملی، در نهایت به بنبست میرسد.
پایان بحث. ![]()
آقا اگر این کاره ای شروع کن دیگه، این تاپیک تقریبا 1 ماهه که شروع شده، تا الان نتونستی اثبات کنی، در ضمن سرعت باز و بسته شدن معاملات بیشتر از اینکه به سرعت اینترنت بستگی داشته باشه، به بروکر بستگی داره، یه بروکر خوب پیدا کن و شروع کن ما ببینیم و لذت ببریم، اگر هم نمی تونی، تاپیکو ببند
این بحث کثیفو دوباره شروع نکن, با بدبختی تمومش کردیم ![]()