میدونین مشکل همه چیه ؟ اینه که هر استادی هر چی گفته فکر کرن راه و روش همونه فقط و گفتن چشم.. کسی نمیاد مثلا تو یوتیوب بچرخه ببینه فلانی که تو خارج معروفه چرا معروفه ؟ مثلا فلانی فقط از fvg پول پارو میکنه نمیان زحمت بدن به خودشون تمرکرز کنن رو fvg. بعدش یکی هم میره پول برداشت میکنه همه مسخرش میکنن چرا ؟ چون چشم دیدن اینکه خودش نرفته تحقیق کنه یکی دیگه رفته رو نداره ببینه.
همه چند سال پیش استاد هر چی گفته رو انجام میدن هیشکی آپدیت نیست و قبول هم نمیکنن که آپدیت شن من 6 ماهه اومدم این کار 130 دلار تقریبا همون اول باختم و ناراحتم نشدم روزی که اولین 100 دلار رو لیکویید شدم خندیدم کیف کردم لذت بردم لیکویید شدن رو دیدم راست میگم بعدش یه 30 دلار رو باختم اونم به 140 رسونده بودم باختم اما ناراحت نشدم خندیدم. چون فهمیدم باید چیکار کنم و 6 ماه تمام شبو روز اکثرا بیدارم همش پیگیر هستم و الان به نتیجه ای رسیدم که میدونم روزی 3 هزار دلار رو راحت بر میدارم مهم هم نیست باور کنین یا نه . امروز یه حساب 2 هزار تایی رو رسوندم به 5 هزار تا . و این برای من خوشحال کنندست و این 10 دلار هم برسه بالا دیگه عالی میشه
ایرانیا رو
دوستان یه تاپیکی زده یه دوستی,اگه بهتون فشار اومد با دیدنش ردش کنید.اگر هم خواستید مشارکت کنید,یه نظری
تشویقی انتقادی بدید.با فحش دادنو ناسزا گفتن فقط شعورتونو میرسونید.
داداشمون یه چالش غیر ممکن رو میخواد انجام بده که شو عه قرار نیست به جایی برسه
اما شما هم[افراد تاکسیک کامیونیتی]تو سرش نزنید.
یعنی اینقد سخته؟
در هر معامله با بالانس ۱۰دلاری، اگر بتونی با حجم ۰.۰۱ ، سه دلار سود بگیری، و روزی تقریبا ۱۰دلار تارگتت باشه .هفته ایی حدود ۵۰ دلار، ماهی میشه حدودا۲۰۰دلار سود .
چیزی که مهمه اینه که بروکر معامله را در ظرف میلی ثانیه اجرا کنه نه ثانیه! اگه قرار باشه معامله با تاخیر اجرا بشه با ده دلار نمیشه (یا من نمی تونم).
ولی ۵۰ دلار اکیه . میتونم به بیشتر از ۱۰۰۰ دلار رشدش بدم ولی نه اینکه فکر کنید یه ماهه!!! یا با لات سایز سنگین!!!
چون هر چقدر هم که مهارت داشته باشی، بالاخره آدمی، ممکنه اشتباه کنی و قطعا میرسه اون روزی که اشتباه کنی. مثلا چشت یه vi را نبینه، تمومه دیگه هر چی سود کردی بودی پر . پس مجبوری با ریسک حساب شده و استاپ لاس پیش بری.
منم نگفتم شانسی یا چیزی, میگم استیتمنتش رو ببینم قبول میکنم
تا قبل از اون فقط یچیزی رو میدونم, و اونم درصد سوده
اینجوری که شما میگی روزی ۱۰ دلار رو حساب ۱۰ دلاری میشه روز اول 100% سود که برا من غیر ممکنه.
روز دوم میشه 50% سود, باز برای من غیر ممکنه
روز سوم میشه ۳۳% همچنان برای من غیر ممکنه
روز چهارم ۲۵%, برای من غیر ممکنه
روز پنجم ۲۰%
روز ششم ۱۶%
روز هفتم 14%
روز هشتم ۱۲%
روز نهم ۱۱%
روز دهم 10% که از اینجا من میتونم قبول کنم یه تریدر کشته کار و خفن ممکنه بتونه این رو در بیاره (نه من)
این بحث رو هم ادامه نمیدم چون بار ها داخل فروم دیدم که شما اهمیتی به سود یا زیان بر حسب درصد نمیدی, و مدام میگی لات سایز مهمه, به هر حال این نظر منه, شما هم هرجور دوست داری تصور کن
من فقط یه عدد میبینم و اونم 10000% سود غیر ممکنه, برام هم فرقی نداره که یه نفر بیا بگه من میخام 10 دلار رو تبدیل کنم به 1000 دلار, یا اینکه 1000 دلار رو تبدیل کنم به 100000 دلار, به این دلیل که رشد 10000% درصدیه من قبول نمیکنم مگر اینکه استیتمنتش رو بفرسته و ببینم مدیریت سرمایه و ریسک معقول (زیر ۵ درصد) رعایت شده.
10000% سود شدنیه ولی در بلند مدت و با اثر مرکب
موفق باشید, هروقت استیتمنتی دیدم نظرم رو دوباره درمورد اون استیتمنت ریپلای میکنم در غیر این صورت دیگه جوابی برای همچین بحث مسخره و غیر منطقی ای ندارم