بله درسته
دقیقا شما همون وین 84 درصد هستید
ولی همچنان صبر میکنیم
بله درسته
دقیقا شما همون وین 84 درصد هستید
ولی همچنان صبر میکنیم
بگو اصن 5 سال
دنبال سوزن تو انبار کاه داری میگردی نگرد ، سوزنه ارزش نداره
نه داداش. داخل انبار کاه سوزن ممکنه باشه ولی اینکار بیشتر مثل دنبال زیر بغل مار گشتنه ![]()
اگه تونستی لطفا روششو به ماهم بگو. یالاقل به من بگو. منتظرم.
این هم نظریه اما من تلاشمو میکنم
![]()
بالاخره میشه چون به نتایجی رسیدم
به محض اینکه نتیجه کامل شه و مطمین شم که درصد خطاش پایینه اشتراک میذارم
یه کپی تریدر هم بذاری دیگه عالی میشه
سلام. واقعیت اینه من خودم مدت زیادی نیست ترد رو شروع کردم کپی ترید رو نمیدونم چطوریه اما مطمئنم وقتی درصد سودم بالا باشه خیلیا میان سمت من
امروز طلا از نقطه 4 هزار کشید بالا 2 هزار دلار سود زدم البته متاسفانه حساب دمو ![]()
صبرر و همچنان منتظر نتایج میمونیم
وقتتو حروم نکن. آخرش معلومه چی میشه. یا کلاهبرداره یا هم هنوز اول راهه
میتونی کمکش کن اصول یادش بده وگرنه برا اون طرف که تازه کاره انرژی و هیجانش هست
تو سی ثانیه کلی معامله با حجم 0.02 باز کردی
استاپ نزاشتی
تی پی هم گزاشتی 2 دلار پایین تر
کلا همش تا الان خطا بوده
آفرین که قدرت تحلیلت این همه بالاست
ما همچنان موفقیم و از کسی هم آموزش نمیگیریم . 2 تا استاد معروف رفتم یه قرون ارزش نداشت آخرم از یوتیوب یاد گرفتم. خیلیا باورشون نمیشه خب حقم دارن همه فقط یاد گرفتن که نمیتونن اما یکی بخواد میتونه
قابل توجه دوستانی که دید منفی دارن به سبک کاری من یا پیام میدن کلاهبرداریه یا فلانه . آقا اینو همون اول بگم من نه قصد فروش پکیجی دارم نه میخوام پولی از کسی بگیرم. این همه شما ادعا دارین حالا یکی مثل من دوست داره متفاوت عمل کنه.. چرا به دید منفی نگاه میکنین . چرا همش فکر میکنین هیشکی نمیتونه … همه که نباید یک لول باشن.عزیز قرار نیست همه یه سبک ثابت کار کنن . حالا یا من میبازم یا برنده میشم جفتشم به ضرر و نفع خودمه..شما چرا ناراحتی؟مگه قراره از شما پولی بگیریم یا محصولی بفروشیم؟سرت تو کارو پیشرفت خودت باشه.. روزی که من گفتم پول پارو کردم شما ناراحت باش ضرر کردمم خوشحال باش شادی کن
حوصله بحث ندارم، اصلا نمی خوام وارد مسائل مدیریت سرمایه هم بشم، ولی در کل موفق باشی . خوشحال میشم تو کارت موفق شی
میدونی مشکل این سبک معاملات چیه سود تمام معاملات برابره با یک یا چند ضرر متوالی
بابا عصبانی نباش