AZarFx
(Abolfazl)
ژوئیه 19، 2026، 1:07ب.ظ
82
شما کل حجم ایکویتی رو گذاشتی در معرض ریسک, از نظر من این قمار محضه, شما اگه واقعا همچین توانایی ای داری که ۱۵۰% سود در یک روز بدست بیاری خب یه حساب 1000 دلاری باز کن با چند روز سود کردن به حساب میلیون دلاری برس.
به این نمیگن ترید
حجم حساب باید حداقل 1000دلار باشه که با ریسک منطقی به ازای هر اردر وارد بشی نه اینکه یه ۱۰ دلار بزاری فول مارجین وارد بشی آیا بشه آیا نشه
نظر من این بود, ممکنه ازنظر شما درست یا غلط باشه که برای من اهمیتی نداره. باز هم میگم فول مارجین وارد شدن ترید نیست قماره
۵ تا اردر هم استیتمنت نیست چون نه وین ریت معلوم میشه, نه پرافیت فاکتور, نه حداکثر درادون, ۱۰ دلار رو بکن 1000 دلار, بعد استیتمنتش رو بفرست که بگم قمار بوده یا ترید, این چیزی که فرستادی فقط یه روز خوب برا یه قمار باز بوده نه تریدر
AZarFx
(Abolfazl)
ژوئیه 19، 2026، 1:13ب.ظ
84
Abolfazl:
۵ تا اردر هم استیتمنت نیست چون نه وین ریت معلوم میشه, نه پرافیت فاکتور, نه حداکثر درادون, ۱۰ دلار رو بکن ۱۰۰۰ دلار, بعد استیتمنتش رو بفرست که بگم قمار بوده یا ترید, این چیزی که فرستادی فقط یه روز خوب برا یه قمار باز بوده نه تریدر
ویدیو دوم که فرستادی اول که برا یه حساب دیگه بود و دوم هم جوابم همون پیام قبلیه, دوباره میتونی بخونیش
AZarFx
(Abolfazl)
ژوئیه 19، 2026، 1:15ب.ظ
85
Abolfazl:
۵ تا اردر هم استیتمنت نیست چون نه وین ریت معلوم میشه, نه پرافیت فاکتور, نه حداکثر درادون, ۱۰ دلار رو بکن ۱۰۰۰ دلار, بعد استیتمنتش رو بفرست که بگم قمار بوده یا ترید, این چیزی که فرستادی فقط یه روز خوب برا یه قمار باز بوده نه تریدر
@Naaader360
@user_20099
فقط یه روز خوب برا یه قمار باز
میگم که چون در ذهنت نمیگنجه، هر چی هم رو کنم باز میگی غیر ممکنه…!
AZarFx
(Abolfazl)
ژوئیه 19، 2026، 1:19ب.ظ
87
Abolfazl:
اینو بفرست بخدا قسم من یه تاپیک میزنم اعتراف میکنم آقا نادر درست میگفتن من اشتباه میکردم
@Naaader360
استیتمنت درست تحویل من بده نه یه روز خوب برا یه قمار باز
AZarFx
(Abolfazl)
ژوئیه 19، 2026، 1:24ب.ظ
88
نادرم:
فول مارجین نبوده:grin:
ده درصد درادون داخل دومین اردر. اگه این ریسک ۱۰ درصدی رو ترید محسوب میکنید پس دیگه حرفی ندارم
نه دیگه اگه بخوای این کارو کنی ، افسردگی میگیری و دو روز بعدش اون طناب را بر میداریو…
نه نه وجدانم قبول نکرد این کار را نکن اصلا شما راست میگی محال آقا😁
حالا باورش همچین راحتم نیست میشه بهت حق داد ولی یکی بود به اسم ابری نامی، معاملات لایو منو هم باور نمیکرد میگفت دو تا معامله باز کردی تو حساب دمو
حالا بذار ببینم لینکشو میتونم پیدا کنم. همین پست اضافه میکنم.
شما ترید کن و من قمار میکنم ( از دید شما)
آخر سال شما استیتمنت ترید ها تو منتشر کن و من هم استیتمنت قمارها مو ، قبوله؟
AZarFx
(Abolfazl)
ژوئیه 19، 2026، 1:32ب.ظ
91
اصلا نمیخاد این کارو کنیم, یه حساب پراپ 1k از sgb بگیر, لاگین و اینوستر پسوردش هم بزار
مشخص میشه ترید میکنی یا قمار
من هیچ وقت داخل فروم ادعای تریدری نداشتم شما هستی که اومدی همچین ادعا های عجیبی میکنی نه من
آقا من قمار میکنم.
شرط را قبول داری یا نه؟
آخر سال استیتمنت تریدهاتو رو کن منم استیتمنت قمارها مو رو میکنم
AZarFx
(Abolfazl)
ژوئیه 19، 2026، 1:35ب.ظ
93
گفتم که نیاز به استیتمنت آخر سال نیست
همین الان یه حساب 1k بگیر لاگین و اینوستر پسورد رو بزار داخل یه تاپیک تا هم چیز مشخص بشه
AZarFx
(Abolfazl)
ژوئیه 19، 2026، 1:36ب.ظ
94
استیمنت یکساله هم معتبره مشکلی نیست ولی همین راهی ک گفتم دست به نقد تره
تاپیک, حساب 1k از sgb , لاگین و اینوستر پسورد
خلاص
AZarFx
(Abolfazl)
ژوئیه 19، 2026، 1:38ب.ظ
96
شما این تاپیک رو بساز, به همین روش قمار بازی پاسش کن, با ریسک های عجیب غریب, به برداشت برس
همونجا من میام اعتراف میکنم که من اشتباه کردم
@Naaader360
چون اگه واقعا با همین روش به برداشت برسی, خیلی کارت درسته و من اشتباه میکردم و باید عذرخواهی کنم
شما همین کار رو انجام بده, استیتمنت یه ساله رو نخواستیم
جون داداش اگه راضی باشم عذرخواهی کنی!
تاپیک هم نمیذارم دو روز بعدش افسردگی میگیری و طناب خوشگله را برمیداریو…
خب باورت نمیشه دیگه…
اقا ابلفضل یجوری از لحاظ روانی لیکوییدتون کرد که من جاتون بودم سه بار دیلیت اکانت میزدم از ایران بروکر
داداش گل
وقتتو تلف اینا نکن
حوصله داریا
AZarFx
(Abolfazl)
ژوئیه 19، 2026، 4:15ب.ظ
102
نه بابا من حوصلم سر میره میام کامیونیتی, مخصوصا امروز که بازار بستس کار هام رو هم انجام دادم بیکاره بیکارم
Abolfazl:
…ف بزنی, که اونو همه بلدن, ترید بلدی نشون بده یا ادعا های عجیب غریب نکنهروقت تاپیک ساختی منم تگ کن, در غیر این صورت لطفا این بحث رو ادامه نده (من یکی که دیگه ادامه نمیدم). نهایتا شما هم مثل یکی دیگه از این همه مدعی های دیگه ک داخل کامیونیتی دیدیمفقط حرف
ولی شما بلد نیستی، برو یاد بگیر
اقا نادر اگه 50 دلار اکیه,یه تاپیک بزن 50 دلارتو بکن 1001 دلار,ادعای سفیدو همه میتونن!