5 ماهه شبو روز دارم تحقیق میکنم آموزش میبینم باید یه راهی پیدا کنم که سود زیاد باشه راهشو پیدا کردما باید قلقشو پیدا کم که ثابت باشه
متاسفانه در ایران همه ترس از رد شدن از خطوط قرمز دارن همه فکر میکنن که این آخر خطه و کسی نمیتونه ابتکار جدیدی داشته باشه یادمه یه روز کلینیک کلاینتای خودم تموم شدن و انروز سرمون خیلی شلوغ شد کلاینت انقده زیاد شد برای مزو تراپی و پی آرپی دکتر گفت یه نفر کمکم باشه خون بگیره همه ترسیدن من گفتم من میتونم در حالی که من اصلا تا حالا خون نگرفته بودم فقط نگاه کرده بودم. یکی از دکترا بهم خندید همونو نشوندم ازش خون گرفتم تعجب کرده بود که سرنگ دقیقا تو رگ بود بدون درد . جایی که بترسی باختی و جایی که ریسک کنی چند قدم میری جلو حتی ضرر هم کنی بازم برنده ای چون تجربه کسب کردی برای بهتر ریسک کردن … همیشه شکستها شما رو قویتر و چند پله بالاتر میبرن.
درود بهنام جان وقتتون بخیر
من در ابتدای مسیر هستم و اول راه ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارمون بزارید و اینکه چجوری خودآموز جلو بریم ؟
پیشاپیش سپاس از وقتی که میزارید
درود، وقت شما هم بخیر ![]()
ممنون از لطف و محبتی که دارید. فقط این رو بگم که خود من هم هنوز در حال یادگیریام و فکر میکنم توی بازار هیچکس هیچوقت از یاد گرفتن بینیاز نمیشه. چیزی که مینویسم صرفا تجربهایه که تا امروز به دست آوردم و امیدوارم به دردتون بخوره.
به نظر من اول از همه اصول اولیه چارت رو یاد بگیر؛ مثل حمایت و مقاومت، کانالها، شکل کندلها و اندیکاتور ایچیموکو.
بعد از اون دیگه باید بیشتر وقتت رو روی خود چارت بذاری. شروع کن رفتار بازار رو تحلیل کردن. مثلاً به شکل کندلها، فاصله کندلها از کومو، حرکت تنکنسن و کیجونسن و هر چیزی که به چشمت میاد دقت کن. هر نکتهای هم که به نظرت جالبه برای خودت ثبت کن.
اینقدر چارت ببین تا کمکم این رفتارها توی ذهنت حک بشه. بعد از یه مدت خودت متوجه میشی که بازار چرا داره یه حرکت خاص رو انجام میده و کمکم میتونی تا حدی حرکت بعدیش رو پیشبینی کنی.
یه نکته مهم هم اینه که هر جا احساس کردی بازار رو نمیفهمی، نرو دوباره دنبال آموزش جدید. همون چیزهایی که بلدی رو مرور کن و دوباره بازار رو رصد کن. چون بازار زندهست و مدام در حال تغییره و این درک فقط با دیدن چارت به دست میاد، نه با دیدن صد تا دوره مختلف.
در مورد آموزش هم نظر شخصی من اینه که هیچ وقت صرفا چون یه نفر دوره پولی داره فکر نکن چیز خاصی اونجاست. اگر آموزشش رایگان بود ببین، چون معمولا بخش زیادی از نکات مهم رو توی دموها و محتوای رایگانش گفته. به نظر من خیلی از چیزهایی که داخل دورههای گرون اضافه میشه، بیشتر شاخه و برگ اضافهست تا اصل مطلب.
والا چی بگمممممم
امیدوار باش پسر ![]()
کاراگاه کامیونیتی, فقط منتظره یه اسکمر پست بزاره ![]()
![]()
خب اینوستر پسورد یا پروفایل myfxbook هم بزار
اینا رو دیگه بلد نیستم بابا من تازه واردما یکم در حد سطح 1 صحبت کنین . ![]()
چون میگی من تازه واردم اینو میگم,
تبدیل کردن 10دلار به 1000 دلار یعنی رشد 10000%, موفق ترین تریدر های دنیا که داخل مسابقه رابینز کاپ مقام میارن داخل یکسال طول مسابقه ای که هست متوسط 300% داخل یکسال در میارن, تازه اون ها بهترین تریدر های دنیا محسوب میشن. پس این ادعای شما, اول که غیر منطقیه و دوم اگر هم به نتیجه برسه ترید نبوده, قمار بوده یا اینکه کلا اسکمه
اینوستر پسورد هم یه راهی هست که بقیه بتونن خودشون به صورت لایو معاملات شما رو بررسی کنن, داخل اینترنت می تونید درمورد اینکه چطور استفاده میشه بیشتر سرچ کنید
حق با شماست اما من روشی رو امتحان یکنم که شاید به نفعم باشه چند ماهه روش دارم تحقیق میکنم . تا الان که نتیجه مثبت بوده به محض اینکه مطمِن بشم نتیجه رو ایجا به اشتراک میذارم. شاید باورتون نشه من نزدیک به 5 ماهه نخوابیدم درست و حسابی شاید روزی 3 ساعت. اما چون نتیجه مثبته دارم ادامه میدم. باخت هایی هم داشتم اما حتی اونم از روی کنجکاوی و عمدی بوده که ببینم نتیجش چی میشه.با کسی در رقابت نیستم که بخوام به رخ بکشم و این حرفها . نتیجه اوکی باشه و من صد در صد مطمین باشم به همه یاد میدم که همه سود ببرن
شاید باورتون نشه من اصلا استراتژی کسی رو دنبال نمیکنم خودم با توجه به چیزایی که یاد گرفتم دارم روشی رو پیدا میکنم که درصد سودش بالا باشه تا اینجا که اوکی بوده حیفم میاد بیخیالش بشم . از بیخوابی کم مونده مانیتورا و لب تاپ رو بکوبم به دیوار ![]()
من واقعیت قضیه رو تا اونجایی که اطلاعات خودم قد میداد گفتم.
درضمن با چند ماه تلاش کردن کسی تریدر نمیشه, ایشالا ک موفق باشی ولی اگر هم موفق نشدی چیز خاصی نیست ![]()
ممنونم . بحث این نیست که ادعام بشه من تریدر هستم چون سود کسب میکنم. اما اگر بتونم سود زیاد کسب کنم عالی میشه
نشه هم مهم نیست تلاشمونو کردیم اما لامصب شده ![]()
اگر دنبال سود زیاد هستید فقط سرابه خیالتون راحت
اونایی که میبیند توی معامله مثلا 5000 دلار سود میکنه سرمایه اولیه بالایی داره و شاید حتی زیر نیم درصد در هر معامله ریسک میکنه و گرنه با 1000 دلار ورودی نمیشه توی معامله 5000 دلار برداشت کرد
ولی اگر شما بتونی ما هم مرید شما میشیم برای کسب دانش
ممنونم از محبتتون و زمانی که گذاشتید برام و جواب داد.
شات میگیرم و در ادامه مسیرم نگاهی میندازم به حرفاتون
سپاس بیکران ![]()
انشالله که این روش نهایی میشه و هممون ازش استفاده میکنیم . الان نمودار تو فاز رنجه رسیده به سقف داره هی کله میزنه به سقف منم چشام خواب منتظرم سلشو بزنم 100 دلار البته شایدم بیشتر بگیره حساب دمو هستش چارت طلا تایم فریم یک دقیقه ![]()
انشا الله
نشد میریم پکیج میفروشیم ![]()
داداش میشه نا امید نباش . هنر نزد ایرانیان است و بس ![]()
اینجا حواسم به صحبت با شما بود دیر زدم سلشو اما بازم سوده