آره با اصل حرفت موافقم که آدم نباید صرفا چون یه روش قدیمیه بهش بچسبه و از تغییر بترسه تکنولوژی واقعا خیلی چیزها رو راحت تر کرده
ولی یه نکته هم هست به نظرم هر چیز جدیدی لزوما بهتر نیست و هر چیزی که زحمت کمتری داره هم لزوما نتیجه بیشتری نمیده خیلی از همین تکنولوژی ها اولش کار رو راحت میکنن ولی رقابت رو هم بیشتر میکنن
مثلا همون سایت زدن شاید فروش رو بیشتر کنه ولی خودش یادگیری و هزینه و دردسرهای جدید داره
به نظرم بهترین حالت اینه که آدم تجربه نسل قبل رو دور نریزه ولی کورکورانه هم ازش پیروی نکنه چیزهای خوبش رو برداره و با ابزارهای جدید ترکیبش کنه
در نهایت به روز بودن خیلی مهمه ولی مهم تر از اون اینه که بدونیم کدوم تغییر واقعا به درد خودمون میخوره نه اینکه فقط چون جدیده دنبالش بریم
ببینین هیچ کار راحتی نداریم تو دنیا . همون مولتی تیلیاردرشم مخش کار کرده یه جایی تا نتیجش این شده که امروز در این موقعیت باشه . مهم طرز تفکر و اجراش هست شما در ترید اگر نقطه ورود خوب پیدا کنی سود خوبمیگیری و اون کسی که هم پولدار شده دقیقا تو زندگیش نقطه ورود مطمین پیدا کرده وقت گذاشته به نتیجه رسونده. ما نمیتونیم بشینیم بگیم همه میگن ما رفتیم نشد پس نمیشه..ما نمیتونیم بشینیم نگاه کنیم چون همه فقیر شدن پس ما هم باید فقیر بمونیم .. این ذهن و تفکر آدماست که سرنوشت رو تغییر میده.من سر این ربات 6 ماه بیشتره سر کار نرفتم با اینکه دایرکت پیجم کلی پیام از مشتری هست اما تصمیم کلی گرفتم و باید این کار بشه و شده و باید نتیجه بده همین ![]()
ببین به عنوان کسی که تجربه زیادی دارم و هر روز با کلی مشتری جور با جور سرو کار داشتم
با بدبختش
با پولدارش
با شکست خوردش
با موفقش
بدر حین کار با همشون صحبت میکردم که چی شد پولدار شد چی شد شکست خورد و چی شد فقیر مونده
همه چی در تلاش خلاصه میشه
اولا همه چی یادگیری میخواد باید بری آموزش الان شما میگین زمان میبره . امروز بهونت این باشه یه چشم رو هم بذاری میبینی 2 سال گذشت پیش خودت میگی عجب اشتباهی کردم 2 سل گذشت من هیچی نشدم اگر میرفتم آموزش الان تموم شده بودم کسبو کارم راه افتاده بود پس امروز که تصمیم به کاری میگیری همون لحظه ایدشو پیاده کن
و قرار نیست همه چیزا رو آدم یاد بگیره نفرات دیگه هم هستن که آموزش دیدن و قسمتی از کار رو میتونین به اونها واگذار کنین
مشکل نسل قدیمی هم همینه همش میخوان پول خرج نکنن کسی نون نخوره که همش بره جیب خودش و همین باعث میشه به ظاهر فکر میکنه برندست اما بازنده اصلی خودشه
تو کسبو کار به کسی نون نرسونی به خودتم نونی نمیدن
شما با یه آدم فقیر مشورت کن میگه بازار خرابه هیشکی پول در نمیاره همه بدبختن همه دارن میمیرن از گشنگی
با آدم موفق در کسبو کار صحبت کن ذهنت باز میشه اصلا میبینی روش هایی برای پول دراوردن هست که تا به حال به گوشت نخورده اینه فرقشون و اینه فرق نسل جدید با نسل قدیم قصد توهین یا بی احترامی نداریم اما واقعیت رو نمیشه پنهان کرد
بله دقیقا حق با شماست
کلا باید ببینین به چی علاقه دارین صرفا هدف اصلی پول نباشه . درسته پول مهمه اما کارتو دوست نداشته باشی هر چقدرم پول در بیاری مثل خوره داغونت میکنه من تمام این تجربه ها رو داشتم قشنگ تجربشو داشتم اصلا درامدت کم باشه اما به کارت علاقه داشته باش همون پول کم یهو زیاد میشه پیشرفت میکنی .
اول باید ببینین به چی علاقه داری . من خودم کلاس طراحی سایت رفتم هزینشم پرداخت کردم بعد 3 جلسه خوشم نیومد بیخیال شدم . من طراح فوتوشاپ و ادیت و میکس فیلم حرفه ای هستم اما علاقه ای ندارم برا همین کار نمیکنم در اون زمینه
تهران برای صدا سیما من کلیپ کار کردم اما علاقه قلبی نداشتم
مجموعه نرم افزار های activex برای من بود در بازار ولیعصر
شرکت نرم افزاری loard کار میکردم
اما به کارای نرم افزاری و کامیوتر و اتوران سازی علاقه داشتم از اول الانم به ترید علاقه دارم
خلاصه علاقه مهمه و باید اونو پیدا کنی
و اینم بگم امروز در این عصر تکنولوژی و سرعت تغییر دنیا اگر تغییر نکنی باختی اینوو مطمین باش.
و یه چیزی هم بگم ربات جوری طرااحی شده که کلا هر چقدرم رفتار تغییر کنه این از همون روش پیروی میکنه نمودار بگه چپ برو چپ میره راس برو سمت راست میره کلا بچه خوبیه
یهدونه مشکل شدوی ناگهانیش بود اونم به زودی اوکی میشه من فقط تو اون شدو ضرر میکردم بقیش تو تستا سود بود امروز فیلتر بازار رنجم براش کار کردم حذف سیگنال فیک و حتی یکی از دوستان یه مطلبی رو گفت قانون HFT اونم براش در نظر گرفتیم با این که من میدونستم اما اسم اصلیشو نمیدوستم چیه اونم حتی اضافه کردیم … من فقط اینو میدونم که این ربات انقده پیشرفته میشه که دستو پا در میاره یه سیلی میخوابونه در گوشم میگه بسه دیگه
![]()
هیچ چیز راحتی تو دنیا وجود نداره مهم اینه آدم خودش رو نبازه و وقتی یه چیزی رو باور داره براش وقت بذاره و ادامه بده به نظرم همین طرز فکره که آخرش نتیجه رو میسازه
وقتی منطقش درست چیده شده باشه دیگه نمودار هرچی بگه همونو انجام میده و واسه خودش بچه خوبیه فقط اون شدوی ناگهانی یه کم اذیت کرد که اونم درست بشه دیگه خیالت راحت تره مخصوصا وقتی بقیه تستا سودده بودن و الانم فیلتر بازار رنج و حذف سیگنالای فیک و قانون HFT رو اضافه کردی دیگه واقعا داره کم کم تبدیل میشه به یه موجود خطرناک
فقط یه وقتایی واقعا همینجوری میشه که ربات انقدر پیشرفته میشه آخرش خودش برمیگرده میگه داداش دیگه بسه من خودم بلدم
دقیقا همینه . یعنی من با کلی تجربه ای که داشتم آخرش به این نتیجه رسیدم و انجام دادم موفق شدم
دیگه داداشمم صداش درومده میگه تمومش کن
![]()
سلام.
چی شد به کجا رسید چالش 10 دلار؟
موفق شد؟
سلام فعلا در گیر به باگیم تو ربات درایم اونو بر طرف میکنیم حل بشه حتما اسکرین میذارم
تا چند دلار بردی حالا؟
سلام. والا همش در گیر رباتم بیشتر سوده اما یه شدو مخالف کارو خراب میکنه دارم رو اون باگش کار میکنم .. تو سود دهیش اصلا شکی نیست مشکل کندل برگشتی ناگهانیه . اونم حل میشه
موفق میشی ![]()
یه توصیه از من هم به شما هم به همه ی جامعه تریدر ایران بعنوان یه دوست که خیلی کلنجار رفتم با چارت ها
تحلیل بازار درکی شهودیه و شادو بخش گریز ناپذیر معامله هست .
منظور از درک اینه که شما با نگاه به چارت در هر تایم فریمی که باشه باید بتونید تشخیص بدید در کجای بازار قرار دارید تقاضا یا عرضه
مقصود از شهود اینه که با نگاه به کلیات نمودار با هر روشی که دارید این نگاه هست که راهنماتونه و حد و مرزهای درست و نادرست رو براتون عیان میکنه .
با این ترتیب طبق تجربه من نمیشه از هیچ رباتی استفاده کرد چون هر لحظه امکان تغییر روند و جهت وجود داره که اینو نمیشه برای ربات تعریف کرد مثل همون شادوها و …
اما اینکه با تمام توان ذهن و جسم بدنبال فهم جزییات و کلیات هستید تحسین برانگیزه
و امیدوارم ختم به خیر و توفیق بشه براتون .
هیچ کاری نشد نداره اگر از طریق درستش بررسی و دنبال بشه .
ممنونم
تا الان نخوابیدم ![]()