10 دلارو میخوام ترید کنم بشه 1000 دلار

انشالله درست میشه . واقعیت هفته قبل هنوز ربات کامل نشده بود در حد حرفه ای نبود برای تست با امکانات کمش رو حساب دمو یه حساب 10 دلاری باز کردم ربات رو گذاشتم تست در حدود 45 دقیقه 10 دلار رسید به 67 دلار البته با یک پوزیشن 1 دلاری
من میدونم که میشه مطمینم حالا به حر دلیل هم نشه نهایت مشکل از ربات نیست از حجم کم سرمایست
.. خیلی بابت این ربات تلاش کردم که به اینجا برسه من همین الانشم از دیروز نخوابیدم بیدارم صبح میخواستم بخوابم که در واقع امروز آخرین مرحله پایانی ربات بود که یه سری امکانات جدید اضافه کرده بودم امروز دیگه تموم میشد . شانسی اومدم دیدم شما پیام گذاشتین ذهنم درگیر شد الانم دارم اونو حلش میکنم
فاصله هر پوزیشن میلی ثانیه های تصادفی و رفتار انسان گونه و خیلی رفتارتی دیگه اضافه کردم دارم روش کار میکنم انشالله تا شب ببینیم تموم میشه.. واقعا امروز روز خوبی بود با اومدن به سایت پیام شما رو دیدم کلا داستان عوض شد :joy:من عاشق آدمای خوبم مثل شما که یه قدم مثبت برای پیشرفت کسی بر میدارن نه اینکه بیان بریزن سر آدم با سنگ بکوبن که تو نمیتونی…حتی نتونمم مهم نیست تلاش صد در صدی که پشت این داستان بود خیلی لذت داشت و آخرشم نزدیکم به موقفیت :folded_hands:

سلام. آقا اصلا مهم نیست که بشه یا نشه . حالا من 2 تا ربات طراحی کردم برای خودم قصد فروشم ندارم که بگم میخوام تبلیغ کنم همه بیان پول بدن سود کنم و این حرفها .. حالا ربات کار کنه به سود برسونه به نفع خودمه و کار نکنه هم بازم به نفع یا ضرر خودمه ..زیاد حرف دیگران رو جدی نگیر… حالا من یه ایده داشتم و اومدم پیادش کردم تو تست های اولیه به نتیجه خوبی رسیده اومدم اینجا مطرحش کردم … قرار نیست بفروشم .. فقط اگر موفق بشم نتیجه های کار کردشو اینجا میذارم یه سریا ببینن که میشه نشدم که هیچ … اما شده :sweat_smile: :joy:

سلام. آقا اصلا مهم نیست که بشه یا نشه . حالا من ۲ تا ربات طراحی کردم برای خودم قصد فروشم ندارم که بگم میخوام تبلیغ کنم همه بیان پول بدن سود کنم و این حرفها .. حالا ربات کار کنه به سود برسونه به نفع خودمه و کار نکنه هم بازم به نفع یا ضرر خودمه ..زیاد حرف دیگران رو جدی نگیر… حالا من یه ایده داشتم و اومدم پیادش کردم تو تست های اولیه به نتیجه خوبی رسیده اومدم اینجا مطرحش کردم … قرار نیست بفروشم .. فقط اگر موفق بشم نتیجه های کار کردشو اینجا میذارم یه سریا ببینن که میشه نشدم که هیچ … اما شده :sweat_smile: :joy:

دقیقا شدنیه … من بار ها تست کردم . اما یکم درگیره ذهنم بابت ربات یکمم وسواسی دارم همه چیو باید بهترین شکل ممکن انجام بدم .شب یهو میبینی یه ایده جدید به ذهنم میرسه بلند میشم ربات رو کلا تغییر میدم . یعنی ربات شبیه کابین خلبان شده موقعی که میخوای راش بندازی باید موتور و بال چراغای هواپیما رو چک کنی :rofl:

اصلا مهم نباشه واست.. مهم خودتی که تونستی … دورو بر من مسخره میکردن الان افتادن دنبال من که ربات رو به اونا هم بدم . منم به هیشکی نمیدمش .. هر کسی نون زحمت خودشو بر میداره . من تلاش کردم شد اونا هم برن تلاش کنن

اصلا این مدل ترید کردن و من قبول ندارم وارن بافتی مگه

کلا الان دنیا خیلی به سمت ترید ربات ها رفته واقعا

پیر شدیم

بنویس این ربات لامذهبو

سلام .. خب باید همیشه پیشرفت کرد برای چی همش سنتی کار کنیم چون گذشتگان ما سیستم سنتی رو قبول داشتن صبح ساعت 6 میرفتن مغازه هنوزم که هنوزه تا شب سر کارن چون نمیتونه قبول کنه سیستم کاریشو به روز کنه مثلا سایت راه بندازه محصولاتش تو سایت فروش برن . اگه باهاشون مشورت کنی بازم همون ذهن فرسوده قدیمی رو دارن البته مثال زدم اما نسل جدید باهوشه حرکت جدید میزنه بدون زحمت زیاد اما پول بیشتر هم تایم بیشتری داره برای زندگی خودش هم نیاز نیست زحمت زیادی بکشه مثل نسل های گذشته که فرسوده میکردن خودشونو.. شما الان دلتنگ کسی نمیشه چون هر لحظه هر جای دنیا باشی میتونی با موبایل تصویری تماس بگیری ببینیش.همیشه باید به روز باشی .تکنولوژی منتظر نمیمونه همیشه باید با تکولوژی بروز باشی تو مسیرش حرکت کنی . وگرنه بشینی نصیحت و افکار نسل قدیم رو پیروی کنی همیشه باید تا اخر عمرت بشینی تو حسرت زندگی خوب

بله دنیا با تکنولوژی میره جلو و مشاغل رو هم وابسته خودش میکنه برای درامد بیشتر …یه زمانی رم 128 کامپیوتر اومد بعد مثلا 1 سال 256 اومد الان هر هفته نهایتا یک ماه رم قدرتمند میاد بازار 2 ترا منسوخ میشه 8 ترا میاد اون منسوخ میشه 16 میاد همینجوری ادامه میدن

بابا ربات تموم شده از بس تو ذهنم درگیرم همش دکمه به پنلش اضافه میکنم شده شبیه کابین خلبان هر سری یه ایده به ذهن میاد میبینم مهمه یهو جو میگیره ربات یه امکان جدید بهش اضافه میکنم همه اینا زمان میبره خودمم خسته شدم فقط چون جواب داده این همه پیگیرشم

وارن بافت :joy: :rofl:
جالب بود برام. من یه ایده بیفت تو کلم ولش نمیکنم الان ربات به مرحله نهایی رسیده یه مشکل کوچیک داره اگه این مشکلشو حل کنم رو دست این ربات تو دنیا نیستش تا اونجایی که من خیلی ربات ها رو تست کردم

آخه یه مسِله ای هم هست ربات رو اجراییش میکنم بعد میشینم پای سیستم تست. یه سری تنظیمات داره بعد 2 هفته کار کردن میبینی مثلا استاپ هوشمندش خوب عمل نمیکنه میای اونو درست میکنی میبینی فلان تنظیمش میتونه حرفه ای تر بشه وگرنه من انقده ذوقو شوق دارم زودتر تموم شه چون یعنی یه کار فوق العاده درومده
تبلیغش نمیکنما منظور فراتر از انتظارم شد هر سری یه ایده یه امکان ویژه اضافه شد یهو دیدم یه غولی شده حالا بیا جمش کن :sweat_smile: :joy:

من کلا همیشه دوست دارم متفاوت باشم متفاوت کار کنم باور کنین من تو کلینیک که کار میکردم تمام وسایل کارمو و لوازم مصرفیمو میگفتم از کانادا یا دبی برام میفرستادن با اینکه به دلار گرونتر در میومد . اما حس خوب اورجینال بودن محصول و کار کردن با اون که خیالت راحته مشلی پیش نمیومد همیشه رضایت مشتری رو داشتم. یعنی دیگه معروف بودم مشتری با خیال راحت میومد پیشم حرفی نمیزد میدنست کارم درسته و بیشتر از خود مشتری بهش اهمیت میدم

سلام، بسیااار تحسینت می‌کنم که داری برای یه کار متفاوت تلاش می‌کنی و تو دنیایی که آدما اصلا به خودشون باور ندارن، می‌خوای یه چیز متفاوت خلق کنی!

اما یه نکته‌ ای رو دوست داشتم بهت بگم!

چیزی به اسم ربات تریدر که سود مداوم و برآیند سودده مستمر داشته‌باشه، نمی‌شه داشت!

یعنی حتی اگر فرض کنیم که همه‌چیز رو هم درست داری انجام می‌دی و اصلا اولین ربات در دنیا رو می‌سازی که واقعا سود مستمر بتونه بده، نمی‌ذارن باهاش کار کنی!

شاید اگر زمانی Generation کلا تغییر کنه، همچین اتفاقی بیفته، ولی تا وقتی حرکات چارت برحسب روان انسان‌ها طراحی می‌شه، یا ربات سودده نمی‌شه ساخت، یا اگر شما بتونی اولین نفری باشی که می‌سازدش، متوقفت می‌کنن!

خواستم از الان بهت بگم…

با سلام

میتونین چیزی نگین اما ..کلینیک چی ؟:wink:

و یه چیزی بگم..؟

سلام ممنونم از شما . بله حق با شماست . بالاخره هر زمانی نسبت بهاون موقعیتش قدم بر میداریم و امروز این ربات جواب میده اون زمان هم امکانات دیگری ظهور میکنن… دنیا هر روز پیشرفت میکنه تکنولوژی هم با سرعت پیشرفت میکنه و همون تکنولوژِی رفتار و سبک زندگی آدما رو صد در صد تغییر میده . یه زمانی همه چای رو خونشون نوش جان میکردن الان با اینکه تو خونه چای هست اما آدما میرن چند برابر گرونتر پول میدن تو کافه چای بخورن این یعنی تغییر سبک و رفتار آدما و برای ربات هم همین اتفاق میفته زبان های برنامه نویسی پیشرفته تر میشن ربات های پیشرفته تر ساخته میشن همیشه باید به روز بود و از تکنولوژی روز استفاده کرد و آینده مهم نیست از نظر من چون معلوم نیست آینده من برسم یا نه . فعلا امروز یه ایده پردازی کردم تستاش موفق بوده حالا شانسی یا غیر شانسی امروز دارم نفس میکشم ازش استفاده میکنم سود بیشتر کسب میکنم معلوم نیست یک ماه دیگه من زنده باشم یا نباشم هنوز از الان به آینه فکر کنم. اما مطلبی که شما فرمودین رو قبول دارم :folded_hands:

:joy: سلام نه مشکلی نیست عرض میکنم خدمتتون من لاین زیبایی کار میکردم
میکرو اسکالپ و فیبروز ابرو برای خانمها و آقایان
مزوتراپی و prp

بفرمایین در خدمتم