هر کسی میتونه بگه «من میتونم ۱۰ دلار رو به ۱۰۰۰ برسونم» یا «فلانی رو دیدم که این کار رو کرد».
اما تا وقتی لاگین زنده، اینوستر پسورد، یا استیتمنت قابل راستیآزمایی روی میز نباشه، این حرفها در حد داستان شخصی باقی میمونن.
جامعهی ایران بروکر جاییه که حرف با عمل سنجیده میشه. اگر کسی واقعاً توانایی داره، درِ اثبات بازه. در غیر این صورت، هر بحث مشابهی به همین نتیجه میرسه: Proof, not promises.
یکی دیگه زده .من دیدم بهش خرده گرفتند. تجربه شو داشتم، گفتم آقا شدنیه…
قصدمم این بود که ثابت کنم ترید در این بازار به پول زیادی نیاز نداره چون بروکر داره اهرم به شما میده…
ولی شما درست میگی خودمم به همین نتیجه رسیدم.
بنظرم تو این بازار هر کسی باید راه شو ، خودش پیدا کنه.
سلام سلام.. خیلی ببخشید من هم دسترسی نداشتم به ایترنت و هم بستری شده بودم بیمارستان . تو دلم میگفتم الان شما پیام میذاری اینم پرید یه مودم جدید گرفتم لامصب وصل نمید 2 هفته ای درگیر اونیممثلا مودم گرون خریدیم که اوکی باشه به زودی بازم پیدام میشه هنوز دست به ترید نزدیم چون تتر پیدا نمیکنم به هر کی میگم میگه ندارم صرافی ها هم بسته های 10 هزار دلاری دارن فقط
سلام مطمِن باشین میشه. چون قبا تستش کردیم و شده فقط منتظرم کد نویسی رباتا تموم شه چون میخوام مراحل کار عکس و فیلم اشتراک بذارم و با هر ربات میخوام این کار رو استارتشو بزنم
دمت گرم، پس منتظریم ببینیم این ۱۰ دلار قراره آخرش به چند برسه. فقط حتماً اسکرین پایان ترید رو بفرست، کنجکاوم ببینم آخر کار چه عددی تحویل میدی. موفق باشی