فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

حق با شماست! بنده قدرت‌های ماوراء‌الطبیعه دارم و می‌تونم با حدس‌هایی که می‌زنم اسنایپری وارد شم! :joy:

خودتون خنده‌تون نمی‌گیره از حرفاتون؟!

واقعا نمی‌دونم دیگران و سبک‌هاشون چه تاثیری در زندگی شما دارن؟!!

یا تحلیل‌هاتون رو به اشتراک بذارید، یا از تحلیل‌ها استفاده کنید، یا هیچ‌کاری نکنید و به تریدتون بپردازید!!

به‌نظرم چارت حداقل قیمتی که باید ببینه 4584 هستش!

امین جان اینجا ارث پدری کسی نیست

ولی میشه مثل یه برادر کوچکتر ازتون خواهش کنم به تاپیکی که خودتون درست کردید برگردی

تا ما هم به قول خودت به تحیل دوستان بپردازیم و ازش استفاده و لذت ببریم

البته این یه درخواست دوستانه است نه چز دیگه

اگه دوستی هم خواست میتونه اونجا در خدمتت باشه

آفرین :star_struck:

اگر با من هستی شما.

که خوب، اینجور طرز حرف زدن درست نیست، اینجا هم ملک پدری شما نیست، اینجا هم همه حق نظر دادن دارند، کسی نمی تونه از نقد فرد دیگر ناراحت بشه و …… قباش بربخورده، اگر تحمل شنیدن نداری که نقد بشی، راه حل مشخصه……

ما که با هم دعوا نداریم دوست عزیز، من هم یک آدم هستم، مثل بقیه، ولی تعداد دعوا های شما در این کامیونیتی بالا داره میره، البته درست نیست و نشون میده تحمل نداری، البته شما یک میلیاردر هستی که با پول داری بازی می کنی، ما هستیم که اشتباه می‌کنیم. و آدمهای کوچک هستیم و شما را با قدرت‌های فوق‌العاده که داری تنها میزاریم.

دوستان این تاپیک درمورد تحلیل های طلا هست لطفا از بحث های بی جا خودداری کنید با تشکر

شما عزیزی کیان جان . باش ..

که از تحلیلها و تجربیاتت استفاده کنیم

هیچ ربطی به شما نداره و ارث پدری شما هم نیست و دوست دارم تحلیل‌هام رو اینجا هم بذارم و اگر دوستانی امثال شما و آقای طاهری به جای گفتن چرندیات، از تحلیل‌ها استفاده‌کنید، قطعا منفعت بیشتری براتون داره!!!

آخه اینجا فقط سوخت و سوز میدی . برا خودت میگم

دعواهای من بالا می‌ره چون چرندیات امثال شما زیاد می‌شه و منم صبرم یه حدی داری!

به کسی کاری ندارم و دارم تحلیلم رو می‌ذارم بقیه استفاده کنن هی میاید ریپلای می‌کنید و دری‌وری تایپ می‌کنید و اصلا متوجه نمی‌شم چرااااا؟!!!

اینکه نوشتی “سبک تو برپایه‌ی حدسیات هستش “ نقد محسوب می‌شه یا چرند؟!

بس کنید آقا جان!

سکوت کنید و به کسی کاری نداشته‌باشید.

آقا امین نه عصبانی شود و نه ناراحت، ناراحت هم شدی من ازت معذرت میخواهم، دلیل ندارد رو اعصاب هم بریم و روز خودتون رو خراب کنید

شما انقدرررر نسوز، خداشاهده من اوکی‌ام!

برای منم چیزی نگو دیگه؛ برای خودت بگو!

بیخیال شو برو به کارت برس عزیز، بیخیال.

خواهش می‌کنم و لطفا دیگه بنده رو منشن نکنید و ریپلای ندید!

من اصلا هیچی بلد نیستم؛ شما برید خود را باشید!

خداشاهده کلافه‌م کردید!

برای من ارزش ندارد با شما درگیر شم، برای چی؟ تحلیل؟ سبک معاملاتی؟ نیاز به درگیری نیست و حق با شماست.

من بی‌خیال بودم! شماها میاید ریپلای می‌دید و می‌پیچید به بنده و سبکم و تریدهام و تمسخر و کنایه و…

شعور داشته‌باشید و بس کنید!

آقای محترم،

بیخیال

زنده‌باد!

بنده هم دقیقا علت این رفتارهاتون رو درک نکردم هرگز!!!

شما هم بیا اینجا تحلیل بذار و بعدش هم تریدی که روی تحلیلت گرفتی رو به اشتراک بذار، خداشاهده بنده عشق می‌کنم و احسنت می‌گم!

اصلاح عمیق یعنی حداقل دیسکانت لگ رو ببینه؛

من صبر کردم به دیسکانت خوبی از سی‌دقیقه برسه و بعد برحسب ستاپم ورود مجدد کردم:

۴۷۰ پیپ روی ورود اسنایپری در اوج شدت مومنتوم ریزشی طلا :alien: