فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

برادرا…اینا چیه اینجا نوشتید

افزایش قیمت دلارو اینترنت داغونشون داره اثرات خودشو میزاره…

لطفا اگه باهم مشکلی هم دارید تو پیامهای خصوصی از خجالت هم در بیاید…هدف من از درست کردن این تاپیک فقط اشتراک گذاشتن دلایل معامله هامون هست که اگ اشتباه میکنیم خودمون بهمدیگه کمک کنیم و از سیکل اشتباه در بیایم…این ادبیات در شان هیچ کدوم از شماها وعزیزان دیگه ی این تاپیک نیس

ادامه ندید دیگه…ممنون

کاش دست‌کم یک‌دهم سن‌و‌سالت، ادب و احترام یاد می‌گرفتی!

برادرا…اینا چیه اینجا نوشتید

افزایش قیمت دلارو اینترنت داغونشون داره اثرات خودشو میزاره…

لطفا اگه باهم مشکلی هم دارید تو پیامهای خصوصی از خجالت هم در بیاید…هدف من از درست کردن این تاپیک فقط اشتراک گذاشتن دلایل معامله هامون هست که اگ اشتباه میکنیم خودمون بهمدیگه کمک کنیم و از سیکل اشتباه در بیایم…این ادبیات در شان هیچ کدوم از شماها وعزیزان دیگه ی این تاپیک نیس

ادامه ندید دیگه…….ممنون

شما کمی برو بالا و بررسی کن ببین بنده چی گذاشتم و دوستان چه ریپلای‌هایی دادن!! :neutral_face::neutral_face::neutral_face:

هرچی بود تموم دیگه…ادامه ندید

جناب آقای مقصودی جسارتا شما با این ادبیات در تاپیکهای دیگر هم جز کدورت چیزی بدست نیاوردید . گمان میکنید که مردم قدر شما و مهارتهایتان را نمیدانند و به هر روشی در صدد اثبات آن هستید . ما همه تازه کاریم و میخواهیم در جوی آرام از تجربیات دوستان استفاده کنیم . این تاپیک یکی از بهترین تاپیکهای ایران بروکر بوده و امیدوارم شما هم تجربیات خود را به اشتراک بگذارید و اجازه دهید دوستان از شما تعریف کنند نه خودتان .

عزیز من . گلم . بزرگم . تاج سرم ..

چند بار مثل برادر کوچیک و با کنایه بهت فهموندم اینجا جای فروش پکیج نیست..

که دامتو پهن کنی به امید روزی

من تا جایی که بشه نمیزارم افرادی مثل تو از سادگی مردم سود ببرن

پس خواهشا محترمانه در کمال ادب ادامه نده دوست بزرگوار من

من از تو عذر خواهی میکنم بخاطر حرفهایی که شاید حس میکنی برازنده شما نیست

اگر هم می خوای ادامه بدی

مثل باقی دوستان تحلیل و تجربه ت رو به اشتراک بزار

اگر هم نه خواهشا ادامه نده

ممنون که درک میکنید

من داشتم تحلیل‌هام رو به اشتراک می‌ذاشتم و شما اومدی مجددا بحثی رو پیش کشیدی که بابتش بیش از ۱۰۰۰تا پیام رد و بدل شده در تاپیک مربوط به خودش و هدفت هم صرفا متشنج‌کردن جو بود!

بنده هم از شما خواهش می‌کنم ازین فاز بسیار مزخرف مسیح و منجی بودن برای بشریت دست بکش و تحلیلت رو بذار صرفا!

ممنون که بحث همینجا تموم کردید ….

من از همه دوستان بابت اتفاقی که نباید می افتاد . و بحث رو به حاشیه برد

صمیمانه عذر خواهی میکنم :folded_hands:

فقط مواظب باشیم .. به قول دوستمون هر جا پول هست فساد وووو هم هست

به نظرتون اینجا برا سل خوبه؟؟ لطفا بحثو عوض کنید

به نظرتون ۴۵۲۰ رو میبینه؟؟

چالش:

البته بنده از صبح پای چارت نبودم : با فرض اینکه پای چارت میبودم قیمت از نزدیک TP من برگشته . چه نظری دارید؟ آیا بهتر بود از معامله خارج شم با تاییدیه بعدی ادامه حرکت را بگیرم یا بگم نه من به TP خود پایبندم؟؟؟

میخوام نظر دوستان را بدونم؟

قیمت 300 پیپ برگشته

من اینو گرفتم؛ استاپش ۱۰پیپ بود!

سطح قیمت 4544 اگر نشکست من وارد بای خواهم شد( البته معاملات بنده گاها کوتاه مدت و گاها بیش از یک روز باز میمانند)

البته اگر شکست با احتیاط سل میگیرم. روند نزول وارد رنج شده

من تازه ورود زدم توحید جان ..

تیپیم بالا تر بود

1/2 خورده ایی

ولی ظاهرا داره برمیگرده