فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

قطعا رنج خواهیم داشت! :check_mark:

چه سبکی کار میکنی ؟؟

معلومه که خیلی وقت گذاشتی روی این موضوع

مگه شما نقدینگی رو از ابزاری میبینی؟

البته ابزارهای خیلی خوبی داریم برای این کار

نمی‌تونم اسمی بگم برای ستاپم؛

آموزش سبک‌های عرف رو ندیدم؛

ولی قاعدتا نقدینگی‌محور هستش!

خیلی عالیه ..

امیدوارم با این سبک که مثل یه دستگاه پول چاپ کنی عمل میکنه

اینقدر پول دربیاری که دنبال پول خورد….. نباشی !

موفق باشی دوست گلم

سبک های نقدینگی با سبک من نمیخونه من پرایس اکشن کار میکنم که زیاد به نقدینگی توجه نمیکنه ولی برام جالب شد شاید برم روی سبک های نقدینگی محور هم کار کنم

پول خردها هم جمع می‌شه و بزرگ می‌شه!

ضمنا یادت باشه، من آدم کم‌هوشی نیستم و منظور تک‌تک کلماتت رو متوجه می‌شم؛ استاد کنایه‌زدن هم هستم؛ پس بس کن تا صبرم لبریز نشده برادر!

نقدینگی؟

از کجا؟، از کدوم ابزار؟ با قیمت خالی نمیشه حرکت نقدینگی رو دید یا حدس زد. این گفته من نیست، بزرگان این بازار هم بر اساس ابزار خودشون کار می‌کنند نه به صورت حدس و گمانه، بصورت مفهومی و با دلیل مشخص.

خیر، سمت والیوم و لایه ۲ نرفتم راستش!

نقدینگی‌ها رو روی چارت متوجه می‌شم تا حدود خوبی…

اقای مقصودی‌یعنی الان‌میگین‌دنبال بای باشیم؟

تمامی سبک‌های تکنیکال، پرایس‌اکشن هستن!

احتمالا منظورتون پرایس‌اکشن کلاسیک هستش، که پیشنهاد می‌کنم هرچه زودتر ترکش کنید! :slight_smile:

بالاخره اگر سه‌سال شبانه‌روز بشینی و فقط حرکات چارت رو رصد و ژورنال کنی، بالاخره یه‌چیزایی دستگیر آدم می‌شه! :wink:

ضمنا این بازار هیچ بزرگی نداره!

بزرگش چارت هست و شخص خود شما!

بنده هیچ‌وقت وسط راه سوار نمی‌شم!

پوزیشنی که اون پایین گرفتم رو ریسک‌فری کردم و فعلا توش می‌مونم!

اگر می‌خواید بای بگیرید، تا اصلاح قوی صبوری کنید، چون احتمالا استاپ‌تون هانت می‌شه!

ولی مادامی که روند در یک‌ساعته نزولی نشه، ترجیحا در پوزیشن‌های شورت شرکت نمی‌کنم.

اصلاح تا چه قیمتی حدودا

داریم از وجود مبارکتون استفاده میکنیم امین جان

چرا ناراحت میشی !؟

شما که از صبح توی یک ناحیه یک دقیقه ای که عقل استادهای دنیا هنگ کرده لمیت گذاشتی با 30 پیپ ضرر

قطعا باید خیلی صبور تر از این حرفها باشی ..

صبور باش امین جان اینجا همه دوستیم

اگر نتیجه‌ی خوبی دارید ازش می‌گیرید که عالی!

مهم نتیجه‌ست :check_mark:

کی این حرف رو زده؟! از صبح کلی پوزیشن گرفتم و سه‌تا استاپ هم خوردم! :slightly_smiling_face:

این نظر شماست، نه نظر بزرگان، بزرگان بازار رو میسازن تا شما سوار موج بشی،

سبک شما بیشتر حدسی هستش، دلایل حرکات قیمت مشخصه، و سبک والیوم، سبک بسیار محکمی هستش، البته هر کسی به سبک و راه خودش،

یکی ۵ سال وقت می‌زاره

یکی با ۳ تا ۴ سال اصل داستان رو میفهمه، و از حدس و گمانه درمیآد بیرون.و برای ورود و خروجی دلیل داره.