فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

با توجه به اتفاقاتی که افتاده، این ستاپ سل رو میشه از 4572 گرفت با تارگت 4525
ولی خب کلا روند بهم ریخته و ریسکش بالاس ولی خب حجم زیاد نمیزنم اصلا

به نظر من توی این شرایط که پایداری نیست معامله کردن کار اشتباهی هست چون ریسک بیشتری نسبت به قبل داره

مثل اینکه در تنگه درگیری و مشکلی ایجاد شده دوستان. سرهمین بهم ریخته باز
احتمال داره اتش بس نقض بشه

توضیح روند طلا در حال حاضر:

روند یک‌ساعته و چهارساعته کماکان صعودی است؛

اگر کندل یک‌ساعته یا چهارساعته زیر قیمت 4560 کلوز بدن، روند در این تایم‌فریم‌ها نزولی می‌شود!

بعد از ریزش اخیر، روند در ۱۵دقیقه و ۳۰دقیقه نزولی شد!

اگر کندل ۱۵ یا ۳۰دقیقه بالای قیمت 4584.30 کلوز بدهند، روند در این تایم‌فریم‌ها هم مجدد صعودی می‌شود.

فرمایشت درسته، ولی خب ریسکشو قبول کردم یجورایی. امیدوارم حالا رو سفید بشم اینبار :sweat_smile:

این محدوده در تایم یک ساعته که دوستان میگن سقف بالاتر زده پس روند صعودی شده در صورتی صحیح هست که توسط بادی کندل شکسته بشه نه شدو. پس روند همچنان نزولی هست. در ضمن اخبار و فاندامنتال فقط به عنوان کاتالیزور هستند و سرعت واکنش رو زیاد می‌کنند و به نظرم تاثیری در روند و تغییر روند ندارند.

اگه ریسک منطقی کرده باشی بهترین کار رو کردی من خودم دسترسی به حسابم ندارم ولی اگه دسترسی داشتم شاید نیم درصد ریسک میکردم روی این پوزیشن

خب، طبق تحلیل کندل یک‌ساعته بالای قیمت 4560 کلوز داد و روند در این تایم‌فریم کماکان صعودی باقی‌ماند.

امین جان شما نمیزاری حداقل کندل یه دقیقه ات بسته شه !!!؟

امین جان شما نمیزاری حداقل کندل یه دقیقه ات بسته شه !!!؟

خیر بزرگوار!!

روند در تایم‌فریم یک‌ساعته زمانی که سقفی که آخرین کف رو ساخته‌بود(محدوده‌ای که با خط‌چین مشخص کردم) یعنی 4608 شکسته‌شد، صعودی شد و بعد از اون هم، هیچ‌کدوم از کف‌هایی که آخرین سقف‌ها رو ساختن، شکسته‌نشده!

من پندینگ می‌ذارم براساس ستاپم برادر!

من احتمال میدم قیمت وارد یه تریدینگ رنج بشه با توجه به کندل های یک ساعته

برای من کمتر از نیم درصده حتی :sweat_smile:

عالی احسنت :heart_eyes:

خیلی هم عالی موفق باشی ..

چند تا از معاملاتت رو به اشتراک گذاشتی همشون از آخرین شدوی کندل برگشتی بوده .

لامصب بهش اجازه تنفس ندادی اصلا

واقعا استادانه است !:+1:

تحلیل بنده اینه که چارت می‌تونه این نقدینگی رو جمع کنه پیش از ریزش:

به حجم پروفایل ها دقت کنید متوجه میشوید که این نقطه،بسیار مهم بوده یعنی ۴۵۲۶ و ری تست حجم پروفایل ۳ یا ۴ روز پیش بود

کمال‌طلبی یه جاهایی هم به‌درد می‌خوره!:sweat_smile::man_facepalming:t2:

من چندسال عمرم رو گذاشتم سر اینکه اسنایپری وارد شم!

استاپ معاملات بنده معمولا ۳۵ پیپ هست و نهایتا ۴۵ پیپ!