ترید صبح RR 1 :20
از دید من طلا باید یکبار دیگه بین 630 و 631 رو تاچ کنه و بریزه اگر میخواد قبل از 510 صعودی بشه
عزیزان هیواگلد براتون کارمیکنه؟؟؟
آپدیت : الان قیمت وارد محدوده سقف حمایتی پیوتهای کف 4 ساعته 4572 تا 4557 شده ! همچنان فشار موج نزولی یکساعته و موج صعودی اول 4 ساعته روی قیمت فعالن
توی این مورد که هفته پیش اتفاق افتاد و بالاتر هم نوشتم فقط 40 پیپ مانده بود که سیکل اصلاحی کامل شود که قیمت برگشت و سقف قبلی را زد . و تا زمانی که این قیمت 4555-4553 زده نشود سیکل اصلاح نشده
خب اولین استاپ..
………………
دقیقا ، همینه که میگید ! ![]()
موج نزولی یکساعته خیلی بدی روی قیمت سوار شده ، ولی بنظرم از همین پیوتهای کف بتونه یک حرکتی شروع کنه چون یک موج صعودی 4 ساعته هم داره ساپورتش میکنه ولی معمولا این موج بلند مدتی در پیوتهای پایین تر اثر گذاری داره حدودای کف همین محدوده پیوتها که در تحلیل قرار دادم ،
کندل بعدی تایم چهار ساعته چه رنگیه قرمز یا سبز؟
۴ ساعته که از ۹,۳۰ شروع شده قرمز
خیلی سخته گفتنش ولی بنظرم با توجه به موج صعودی بلند مدتی که تثبیت داده سبز بشه تا 21 دقیقه دیگه مشخص میشه البته یکی از دلایلم هم اینه که به محدوده پیوتهای 4 ساعته قوی رسیده
بعدی چهار ساعته را عرض کردم
در یک مورد قرینگی شک دارم ولی به احتمال قوی کندل ۴ساعته ۹,۳۰–۱۳,۳۰ قرمز بسته میشه و شاید تا ۴۵۷۰ بیاد بعد بره بالا
ببیینم کی رقص طلا خانم تموم میشه .. فعلا که فقط به بای فکر میکنم
بعد از اتمام پریود زمانی یعنی از ۱۳,۳۰ مشخص میشه
4570 خیلی پیوت خوبیه البته یک پیوت کف 4 ساعته اخر هم در قیمت 4555 براش دارم
بین پیوتهای دیلی و هفتگی این واقعا خیلی رقاصی داره ، تنها جایی که گشت ارشاد میتونه جلوشو بگیره همین کفهای بلند مدتی هفتگی و دیلی هست ![]()
خیلی خوب بین پیوتهای حمایتی کف 4 ساعته نفوذ کرده ولی احتمالا اینجای کار دیگه بازیش تمامه هر چند کم ریسک تر اینه که صبر کنیم موج نزولی یکساعته که از جمعه اخر وقت روی قیمت سوار شده تغییر فاز بده به شرطی که مثل هفته قبل از پیوت حمایتی اسپایک نزنه