فقط معاملات و تحلیل xauusd

نه داداش شکسته نفسی نکن ! شماها هستید که کلاسیک و علمی کار میکنید منم که دارم شانسی کار میکنم :grin:

5 لایک کرده

دوست عزیز مدل ما برای دهه ۷۰کلاسیک نیست بلکه نوستالوژی و عتیقس

2 لایک کرده

یک سری آوار داره از بالا میریزه رو سر قیمت خخخخ بدجوری همه چیز نزولیه ! فعلا موج صعودی 4 ساعته داره مقاومت میکنه و پیوت اون کف حمایتی 4473 داره خودی نشون میده ، نمیدونم یعنی به سقف حمایتی دیلی 4678 میرسیم ؟! یک چیزایی هم دارم در 4410 تا 4376 میبینم که الان برای گفتنش زوده

4 لایک کرده

پیوتهای 4570 و 4557 خیلی قوی هستن شاید بتونند بیان کمک موج صعودی 4 ساعته ، فعلا موج نزولی یکساعته داره بهتر عمل میکنه ! پیوت 4613 یکساعته واقعا سد قدرتمندی در برابر صعود قیمت شده اگر بعد از حمایت قیمت در پیوتهای 4570 و 4557 بتونیم از محدوده 4610 تا 4616 عبور کنیم امیدی هست که به سقف پیوت دیلی در 4678 برسیم

4 لایک کرده

به به چه خوب ، عالی ، اگر این موج نزولی یکساعته کنار میرفت سریعتر میتونستیم بریم بالاتر

4 لایک کرده

باگ بوده چیزی نیست

2 لایک کرده

ببخشید چارتتون چیه؟

تریدینگ ویو؟

3 لایک کرده

احتمال برگشت از 4570 وجود داره .

4 لایک کرده

داخل رنج هستیم کف رنج بایر شدم ژورنال هم تو همین تصویر میدم بهتون دلیل ورود اینا معلوم شه

3 لایک کرده

2 لایک کرده

احتمال هر چیزی درون معامله هست یعنی استاپ شدن بس لطفا قمار نکنید

1 لایک کرده

آپدیت : قیمت داره تحت فشار موج نزولی یکساعته و موج صعودی 4 ساعته ، به محدوده حمایتی قوی نزدیک میشه ! اگر بخواد صعودی تا 4677 هم داشته باشه دوتا پیوت مقاومتی خیلی قوی 4612 و 4625 بر سر راهش هستند

5 لایک کرده

توی پراس میگن هر کف و سقف پایینتر از سقف و کف قبلی نشاندهنده رونده نزولی است

که اگر اشتباه نکنم نظریه داو است .

این نظریه درست است ولی حدودا یک سوم جواب است.

هر سقف و کفی پایینتر 2 حالت دارد

1- تکمیل شدن سیکل نزولی قبلی

2- زده شدن نصف سیکل صعودی

این دوحالت باعث میشود کف قبلی زده شود و توان زده شدن سقف قبلی از قیمت گرفته شود .

یک حالت دیگر که موارد بالا رو کاملا نقض میکنه از لحاظ قیمتی و زمانی (دستکاری در بازار) .که اکثر مواقع در تایم های کم حجم اتفاق می افتد.

سیکل اصلاحی که شروع شده کامل نمیشود .سقف قبلی بین 1 تا 500 پیپ زده میشود .

بعد از ان در تایم خبر قیمت اصلاح شارپ انجام میدهد و سیکل اصلاحی سقف قبلی را تا تارگت مورد نظر تکمیل میکند .

مثلا قرار است قیمت از 1000 اصلاح تا 700 داشته باشد .با دستکاری تا 1300 بالا میرود و بعد با اصلاح شارپ تا 700 اصلاح میکند.

6 لایک کرده

از صبح دوتا از بچه ها برام عکس معاملشونو فرستادن که استاپ شده…عزیزان وقتی نه حرکت خوبی داریم نه تاییدیه معتبری برای چی معامله میکنید…؟؟؟

بخدا منم از 8:30صبح پای چارتم ولی فقط نگاه میکنم…نزارین بازار خستتون بکنه و از بیکاری وارد معامله بشین

کار بازار همینه…

خود هیچکاری نکردن خودش ی هنره..ی معامله پر سوده

6 لایک کرده

خب اینجا چاک عطا فرمودند و بنده رو ترغیب به معامله

امیدوارم حقه نزنه جناب چارت . البته من پایینتر هم منتظرم اینجا با حجم کمتر وارد شدم

4 لایک کرده

خدا کنه برات بگیره ، ان شاءالله اون بالا 4611 رسیدی اولین مقاومت پیوت قوی هست

4 لایک کرده

مهندس ورود در ساحل آرامش پیوتهای دیلی و هفتگی خیلی بهتره از وسط امواج سهمگین دریای پیوتهای 4 ساعته هست ، همانطور که قبلا با اون چارت نشون داده بودی

4 لایک کرده

نگرفتم فدا سرت احسان جان ..

من در چنین شرایطی حجم روزانه رو به سه بخش تقسیم میکنم

اگه تا دوتاش اوکی بود که فبها اگر نه سومیش رو رو میکنم

اگه اونم نشد چارت رو میبوسم و فقط نگاه

4 لایک کرده

در برابر ریزش بیشتر الان دوتا حمایت درگیر کرده اگر اینها نتونند جلو ریزش بیشتر بگیرند، سومی و چهارمی در محدوده 4575 و 4570 احتمالا بتونند ! هر بالایی از این دوتا حمایت بزنه الان 4611.88 میتونه برگشتشون بده پایین

3 لایک کرده

شما کارتون درسته حرفه ای گری همینه

3 لایک کرده