فقط معاملات و تحلیل xauusd

اگر این کندل زیر کیجن کلوزه کنه احتمال داره تا خط کیجن در کندل بعد بالا بره و برای صعود نیاز داره بعدی بالای کیجن کلوزه کنه

4 لایک کرده

سلام و احترام،
این پوزیشن رو باز کردم دوستان و به نظرم تا 4615 توان یه یک بالا زدن رو داره. علتم بر اساس روند و کندل هایی که تشکیل داده و جمع اوری نقدینگی در زیر اردر بلاک هستش.

5 لایک کرده

آقا نیمای عزیز تارگت خوبه همون محدوده 4609 تا 4613 یک پیوت مقاومتی مهم داره

4 لایک کرده

بنظرم باید بمونیم تا بچه‌ها لندن بیان بینم چکار میکنن

5 لایک کرده

وقتی پای ایچی میاد وسط دیگه حرفی نمی مونه :clap:

5 لایک کرده

امروز بازار توکیو و لندن تعطیله .

5 لایک کرده

سلام احسان جان، مرسی بابت نکته ای که گفتی :rose:

3 لایک کرده

4 لایک کرده

آقا نیما یک مقاومت مزاحمی هم الان در 4594 ایجاد شده

4 لایک کرده

نفت داره آروم آروم میره بالا و هیچ خبر مثبتی از ج ن گ و تنگه نمیاد فشار ریزش هم خیلی زیاده بنظرم فروش کم ریسک تره

5 لایک کرده

اره آقای نصیری ، بنظرم دیگه باید فکر رسیدن به اون سقف دیلی بذاریم کنار تمرکز بذاریم روی اون کف هفتگی 44700

2 لایک کرده

اگر معامله باز کرده بودم در ۴۵۷۵ دستی میبستم همون مورد روانشناسی که آقای ابری فرمودند

4 لایک کرده

اپدیت : دیگه رسیدیم به وسط محدوده پیوتهای حمایتی 4 ساعته ! اگر قیمت تا پیوت دیلی بالا نره و نتونم از 4679 سل بگیرم ، حتما از 4475 بای میگیرم همچنان منتظر میمونم

4 لایک کرده

بعید بدونم مانع بشه. پای چارت نشستم قشنگ :sweat_smile:

4 لایک کرده

سلام و ارادت؛

اگر ۵۰ دلار سود توی این بازار می‌ره توی چشم کسی و دق می‌کنه که به‌نظرم بیخیال شه بازارو!

اما جخت اطلاع باید بگم بنده قبلش اینجا تحلیلم رو گذاشتم، و در تاپیک سیگنال خودم هم قیمت‌ها و زون‌های مهم طلا رو که مشخص کرده‌بودم، به‌اشتراک گذاشتم!

3 لایک کرده

آقا امین لطفا با این تاپیک کاری نداشته باشید و توی همون تاپیکهای دیگه که با دوستان بحث و جدل میکنید ادامه بدید . اگر تحلیل ارزشمند دارید مطرح کنید وگرنه محترمانه تحلیلها رو دنبال کنید و بحثهای حاشیه ای نداشته باشید . جسارتا حوصله این کارها رو نداریم .

7 لایک کرده

عاشق اون عزیزانی شدم که خندیدن به حرفم :joy:

3 لایک کرده

ای پیوتهای حمایتی پرتوان برسید به داد این ناتوان ، دوستان انگار داره یک حرکانی میزنه :joy: البته دوتا مقاومت 4595 و 4612 مثل کوه جلوش ایستادن احتمالا بشه یک سلی ازشون گرفت که کار من نیست ، سویینگی ها کوتاه مدتی باید نظر بدن

4 لایک کرده

7 لایک کرده

مردشور این بازارو ببرن با این نت مسخره…دهنم سرویس شد تا توی هیواگلد تونستم معامله بگیرم

4 لایک کرده