اگر این کندل زیر کیجن کلوزه کنه احتمال داره تا خط کیجن در کندل بعد بالا بره و برای صعود نیاز داره بعدی بالای کیجن کلوزه کنه
سلام و احترام،
این پوزیشن رو باز کردم دوستان و به نظرم تا 4615 توان یه یک بالا زدن رو داره. علتم بر اساس روند و کندل هایی که تشکیل داده و جمع اوری نقدینگی در زیر اردر بلاک هستش.
آقا نیمای عزیز تارگت خوبه همون محدوده 4609 تا 4613 یک پیوت مقاومتی مهم داره
بنظرم باید بمونیم تا بچهها لندن بیان بینم چکار میکنن
وقتی پای ایچی میاد وسط دیگه حرفی نمی مونه ![]()
امروز بازار توکیو و لندن تعطیله .
سلام احسان جان، مرسی بابت نکته ای که گفتی ![]()
آقا نیما یک مقاومت مزاحمی هم الان در 4594 ایجاد شده
نفت داره آروم آروم میره بالا و هیچ خبر مثبتی از ج ن گ و تنگه نمیاد فشار ریزش هم خیلی زیاده بنظرم فروش کم ریسک تره
اره آقای نصیری ، بنظرم دیگه باید فکر رسیدن به اون سقف دیلی بذاریم کنار تمرکز بذاریم روی اون کف هفتگی 44700
اگر معامله باز کرده بودم در ۴۵۷۵ دستی میبستم همون مورد روانشناسی که آقای ابری فرمودند
اپدیت : دیگه رسیدیم به وسط محدوده پیوتهای حمایتی 4 ساعته ! اگر قیمت تا پیوت دیلی بالا نره و نتونم از 4679 سل بگیرم ، حتما از 4475 بای میگیرم همچنان منتظر میمونم
بعید بدونم مانع بشه. پای چارت نشستم قشنگ ![]()
سلام و ارادت؛
اگر ۵۰ دلار سود توی این بازار میره توی چشم کسی و دق میکنه که بهنظرم بیخیال شه بازارو!
اما جخت اطلاع باید بگم بنده قبلش اینجا تحلیلم رو گذاشتم، و در تاپیک سیگنال خودم هم قیمتها و زونهای مهم طلا رو که مشخص کردهبودم، بهاشتراک گذاشتم!
آقا امین لطفا با این تاپیک کاری نداشته باشید و توی همون تاپیکهای دیگه که با دوستان بحث و جدل میکنید ادامه بدید . اگر تحلیل ارزشمند دارید مطرح کنید وگرنه محترمانه تحلیلها رو دنبال کنید و بحثهای حاشیه ای نداشته باشید . جسارتا حوصله این کارها رو نداریم .
عاشق اون عزیزانی شدم که خندیدن به حرفم ![]()
ای پیوتهای حمایتی پرتوان برسید به داد این ناتوان ، دوستان انگار داره یک حرکانی میزنه
البته دوتا مقاومت 4595 و 4612 مثل کوه جلوش ایستادن احتمالا بشه یک سلی ازشون گرفت که کار من نیست ، سویینگی ها کوتاه مدتی باید نظر بدن
مردشور این بازارو ببرن با این نت مسخره…دهنم سرویس شد تا توی هیواگلد تونستم معامله بگیرم