فقط معاملات و تحلیل xauusd

امین جان همیشه پر سود دل خوش باشی ..

ولی قرار نیست ما رو دق بدی و سودهاتو تو چشمون کنی :laughing:

یه جرعه هم از تجربیاتت رو به اشتراک بزار تا دوستان هم ازش استفاده کنن و شما هم لذتش رو ببری

هدف این تاپیک به اشتراک گذاری تجربیاته و نحوه و روش معاملات مختلف

3 لایک کرده

یک تحلیل کلی:

دو سطح بالا و دو سطح پایین قیمت علامت زدم. به نظر من با شکست معتبر هر سطح(نه سویپ آن) قیمت تا سطح بیرونتر میرود ولی با برگشت معتبر قیمت از هر سطح تا سطح داخلی ترید میگیرم. البته این نوع ترید شاید هفتگی یک ستاپ هم ندهد.

8 لایک کرده

درود توحید جان ..

پس معتقدی تا 4770 بالا میره ؟

3 لایک کرده

آپدیت : طبق پلن 1 داره پیش میره پس پلن 2 حذف کردم و ادامه ماجرا و پیوتهای فعال و نقاط ورود

5 لایک کرده

سلام چرا ۴۸۲۵رو باید ببینه؟

4 لایک کرده

آقا ساسان عزیز ، چون 4825 سقف مقاومتی پیوت هفتگیش هست و 4475 کف حمایتی پیوت هفتگیشه ، البته بایدی در کار نیست احتمالیه ، نظر شما چیه ؟

3 لایک کرده

محدوده 4620.49 تا 4625 میتونه محدوده سل خوبی باشه

4 لایک کرده

همچنان قیمت داره بین دوتا فشار نزولی یکساعته و صعودی 4 ساعته پرس میشه ، نزولی یکساعته تا 4591 پایینش آورد ولی صعودی 4 ساعته پرتش کرد بالا تا 4617 ! اگر این فشار نزولی یکساعته تغییر فاز بده تا سقف پیوت دیلی 4680 میتونه بالا ببرش ولی بعدش احتمالا ریزشش عظما را داریم :thinking: احتمالا

4 لایک کرده

چرا بعضی از پست ها نیاز به تایید مدیر دارن؟ الان 20 دقیقس که منتظر تاییده

5 لایک کرده

من عدد ۴۶۷۵.۸۹ رو برای سل دارم احسان جان خیلی خوبه که عددهامون نزدیک به هم هست

4 لایک کرده

ولی از یه جایی هم کندل 4 ساعته رو سویپ کرده و بیشتر تمایل به بالا داره

4 لایک کرده

چقدر جالب ! چون اکثرمون مثل هم فکر میکنیم روشها متفاوته ولی نتایج یکی هست :clap:

3 لایک کرده

کاملا درسته باید نیست چون ترید مثل خواستگاریه صد درصد شما ۵۰درصد قضیه است واصل ۵۰درصد دختر است که با یک نه یا بله تکلیف رو روشن می کنه

ولی تایم شما یک ساعته است و وقتی از رنج باکس مستطیل خارج میشه مگه به اون پول بک نمی زند و مجدد بیاد پایین؟

در ضمن در تایم چهار ساعته اگر دوم کیجنی زده شده که اگر تأیید بده حداقل تا کف قبل و حداکثر به اندازه لگ اول میاد پایین

5 لایک کرده

آقا ساسان عزیز من مثل شماها کلاسیک و تر و تمیز و اصولی کار نمیکنم ، تایم من دیلی و هفتگی هست ، یکساعته و 4 ساعته نیست مثلا نقطه ورود سلم 4678 و خروجم 4475 هست دوباره ورودم 4475 هست و خروجم 4823

3 لایک کرده

ای بابا چرا اینقدر رو مخه !؟!؟ محیط به این خوبی و قوانین اعصاب خراب کن

3 لایک کرده

بنده فکر کنم برای بالا رفتن اولا باید بالای ۴۶۷۵ کلوزه کنه دوما فکر کنم سه روز زمان نیاز داره

3 لایک کرده

یه ناحیه BB قوی در 5 M
ببینیم چه شود .میتونه قیمت رو برگردونه یا اصلا بهش میرسه

5 لایک کرده

ممنون که گفتی ، اره احتمالا بالای 3 روز ، صبرم زیاده :wink:

3 لایک کرده

موج نزولی یکساعته با کمک پیوت 4612 میتونه قیمت پایین تر بفرسته ولی موج صعودی4 ساعته با کمک پیوتهای 4588 و 4579 و 4570 میتونه قیمت با قدرت بفرسته سراغ سقف پیوت دیلی 4678

4 لایک کرده

دقیقا دیدگاه منم همینه احسان جان .. تا ببینیم چه شود

با این تفاوت که شما علمی میگید ما خط خطی کردن چارت

4 لایک کرده