امین جان همیشه پر سود دل خوش باشی ..
ولی قرار نیست ما رو دق بدی و سودهاتو تو چشمون کنی ![]()
یه جرعه هم از تجربیاتت رو به اشتراک بزار تا دوستان هم ازش استفاده کنن و شما هم لذتش رو ببری
هدف این تاپیک به اشتراک گذاری تجربیاته و نحوه و روش معاملات مختلف
امین جان همیشه پر سود دل خوش باشی ..
ولی قرار نیست ما رو دق بدی و سودهاتو تو چشمون کنی ![]()
یه جرعه هم از تجربیاتت رو به اشتراک بزار تا دوستان هم ازش استفاده کنن و شما هم لذتش رو ببری
هدف این تاپیک به اشتراک گذاری تجربیاته و نحوه و روش معاملات مختلف
یک تحلیل کلی:
دو سطح بالا و دو سطح پایین قیمت علامت زدم. به نظر من با شکست معتبر هر سطح(نه سویپ آن) قیمت تا سطح بیرونتر میرود ولی با برگشت معتبر قیمت از هر سطح تا سطح داخلی ترید میگیرم. البته این نوع ترید شاید هفتگی یک ستاپ هم ندهد.
درود توحید جان ..
پس معتقدی تا 4770 بالا میره ؟
سلام چرا ۴۸۲۵رو باید ببینه؟
آقا ساسان عزیز ، چون 4825 سقف مقاومتی پیوت هفتگیش هست و 4475 کف حمایتی پیوت هفتگیشه ، البته بایدی در کار نیست احتمالیه ، نظر شما چیه ؟
محدوده 4620.49 تا 4625 میتونه محدوده سل خوبی باشه
همچنان قیمت داره بین دوتا فشار نزولی یکساعته و صعودی 4 ساعته پرس میشه ، نزولی یکساعته تا 4591 پایینش آورد ولی صعودی 4 ساعته پرتش کرد بالا تا 4617 ! اگر این فشار نزولی یکساعته تغییر فاز بده تا سقف پیوت دیلی 4680 میتونه بالا ببرش ولی بعدش احتمالا ریزشش عظما را داریم
احتمالا
چرا بعضی از پست ها نیاز به تایید مدیر دارن؟ الان 20 دقیقس که منتظر تاییده
من عدد ۴۶۷۵.۸۹ رو برای سل دارم احسان جان خیلی خوبه که عددهامون نزدیک به هم هست
ولی از یه جایی هم کندل 4 ساعته رو سویپ کرده و بیشتر تمایل به بالا داره
چقدر جالب ! چون اکثرمون مثل هم فکر میکنیم روشها متفاوته ولی نتایج یکی هست ![]()
کاملا درسته باید نیست چون ترید مثل خواستگاریه صد درصد شما ۵۰درصد قضیه است واصل ۵۰درصد دختر است که با یک نه یا بله تکلیف رو روشن می کنه
ولی تایم شما یک ساعته است و وقتی از رنج باکس مستطیل خارج میشه مگه به اون پول بک نمی زند و مجدد بیاد پایین؟
در ضمن در تایم چهار ساعته اگر دوم کیجنی زده شده که اگر تأیید بده حداقل تا کف قبل و حداکثر به اندازه لگ اول میاد پایین
آقا ساسان عزیز من مثل شماها کلاسیک و تر و تمیز و اصولی کار نمیکنم ، تایم من دیلی و هفتگی هست ، یکساعته و 4 ساعته نیست مثلا نقطه ورود سلم 4678 و خروجم 4475 هست دوباره ورودم 4475 هست و خروجم 4823
ای بابا چرا اینقدر رو مخه !؟!؟ محیط به این خوبی و قوانین اعصاب خراب کن
بنده فکر کنم برای بالا رفتن اولا باید بالای ۴۶۷۵ کلوزه کنه دوما فکر کنم سه روز زمان نیاز داره
یه ناحیه BB قوی در 5 M
ببینیم چه شود .میتونه قیمت رو برگردونه یا اصلا بهش میرسه
ممنون که گفتی ، اره احتمالا بالای 3 روز ، صبرم زیاده ![]()
موج نزولی یکساعته با کمک پیوت 4612 میتونه قیمت پایین تر بفرسته ولی موج صعودی4 ساعته با کمک پیوتهای 4588 و 4579 و 4570 میتونه قیمت با قدرت بفرسته سراغ سقف پیوت دیلی 4678
دقیقا دیدگاه منم همینه احسان جان .. تا ببینیم چه شود
با این تفاوت که شما علمی میگید ما خط خطی کردن چارت