راستی اون پیوت 4700 جمعه گفته بودم ، الان شده 4682 موقعیت سل خوبی میده نظرت چیه ؟ به درد خور هست ؟
بله نقطه مهمیه باید ببینیم بازار چطور باز میشه
دوستان الان که مدتی از بازار گذشته پلن 1 داره برام قویتر میشه فقط اون عدد پیوت سقف دیلی 4688 شده 4680 و اون عدد پیوت کف هفتگی هم احتمال زیاد که تاچش نکرد واومد بالا را تاچ میکنه 4480
الان نقطه ورودهامون دقیقا یکی شد
آقای نصیری عزیز فکر کنم دوباره باید بریم اون پیوت کف هفتگی 4480 که تاچ نکرد را تاچ کنیم البته فکر کنم بعد از بالایی که تا پیوت دیلی میزنیم ، واقعا اگر اون پیوت سوم هفتگی تاچ نمیکرد و میومد بالا خیلی ناراحت میشدم ![]()
به به عالی ، ان شاءالله اون کف پیوت هفتگی سوم 4480 معدن طلای آق دره را تاسیس میکنیم و با یک بای زیبا موقتا ترکش میکنیم ![]()
به به عالی حرف نداری ![]()
آقا احسان من قبلاً خرید کرده بودم منطقه زرد پایین و منطقه زرد بالا هم فروش گذاشته بودم و خداروشکر ۷۲ تا گرفتم
اره دیدم خدا را شکر عالی بود ![]()
نادر جان وارد اونجا ها نشو من وارد شدم
بعد دیدم فایده نداره الانم فقط میخونم
جمعیت علاقه شدید به برخورد با ادبیات روسی دارن از افرادی هم که کمی با این ادبیات آشنایی دارن و به اون سبک حرف میزنن شدید حمایت میکنن .
اگه جسارت نباشه خدمت اساتید بزرگوار حاضر در تاپیک توصیه میکنم از جدل پرهیز کنید چون کسی در قبول اشتباه خودش در برخوردش با طرف مقابل نمیگه شاید منم مقصر بودم .
بازم امیدوارم خاطر نرم اساتید آزرده نشه . ![]()
بله متوجه شدم. ولی خب این مسئله روانشناسیه و در مورد من، مثلا خودم همانطور که گفتم رفتار میکنم و به نظرم یه وقتایی میگم اصلا اشتباهه کارم.
بحث پکیج فروشها هم که مطرح کردی کاملا درسته و تجربه مشابهی رو داشتم ولی خب مقصر به نظرم خود ما هستیم که اعتماد کامل میکنیم.
در مورد سوالی که کردید، خیر. واقعا من اصلا حد سود تعریف نمیکنم و دقیقا وقتی از روند نا امید بشم، با یک سود هر چقدر کم هم کنار میکشم و اکثرا هم خروجم مناسب بوده و خلاصه بیشترین سود ممکن رو میگیرم.
ولی طبق حرفی که زدید چرا این مسئله رو در حین ضرر نمیتونم کنترل کنم واقعا و این خیلی برای خودم چالش برانگیز شده. یعنی چرا رفتاری که در حین سود دهی انجام میدم رو در ضرر تکرار نمیکنم.
خلاصه به نظرم کارم اشتباهه ولی خب همچنان سعی میکنم بهتر بشم و اصلاح کنم.
شروع و هفته خوبی رو براتون آرزو میکنم دوستان.
امیدوارم بترکونیم این هفته.
همگی موفق باشید ![]()
جایی که فروش زدم و خط زرد کشیده بودم قانون کندل ۱۰ هستش که حتما باید بهش واکنش نشون میداد و بعد از واکنش و ضعیف شدن روند ورود زدم و ۷۰ پیپ همراهی کردمش و البته خیلی بیشتر میشد و چون قبلی سودم و گرفته بودم ریسک نکردم
چه جنگی راه افتاده ، فشار نزولی یکساعته قیمت هل میده پایین و فشار صعودی 4 ساعته هلش میده بالا خخخ ! دقیقا شده مثل جنگ فردا صبح در خلیج فارس ![]()
مورد یک و دو عالی✔️ ینده هم دقیقا همین کارو انجام میدیم در شرایط مشابه؛
درخصوص مورد سوم، اگر قرار بر واید کردن تیپی باشه، بهتره که حتما حداقل در سود پنجاهدرصدی تیپی اولیه، پوزیشن ریسکفری بشه!
عرض ادب مهدی عزیز..
بنده از طرف خودم حرف میزنم ..
اول : اینکه اصلا خاطر نرم و لطیفی ندارم . اتفاقا کاملا زمخت و بد فرمه و این روزها به خاطر شرایط تحمیلی حکو….تی کاملا درب و داغونه ..
دوم :اینجا ارث پدر کسی نیست نه بنده نه هیچ کس دیگه .مال ایران بروکره حالا از روی لطف یا منافع شخصیش همچین فضایی ایجاد کرده..
سوم : تا جایی که من دیدم اینجا هیچ محدودیتی نداره . هرکسی به هر شکلی میتونه صحبت کنه و تجربیات خودشو به اشتراک بزاره ولی سعی کنیم بار منفی ایجاد نکنیم و خاطر دوستان دیگه رو مکدر نکنیم
چهارم : اینکه واقعا این فضا و این محیط رو دوست دارم و از وجود بزرگان بازاری مثل شما دارم لذت میبرم.
شاید همین باعث شده که این کوچیک شما گاها در برابر حرفی و کلماتی که از طرف دوستان که وجهه تنش زایی داره با تجربه چند ده ساله سعی در آرام کرد فضا و به حاشیه نبردن این تاپیک دارم ..
پنجم :اگه این کوچیک شما حرفی یا برخورد ناشایستی نسبت به هر کسی داشتم از صمیم قلبم ازش عذر خواهی میکنم . عرض کردم سعی من به حاشیه نبردن و تنش زدایی این تاپیک بوده…
مهدی عزیز بهتر نسیت به جای این حرفها به کار اصلیمون بپردازیم و نظر و تحلیلت رو در مورد امروز بازار به اشتراک بزاری تا ازش استفاده کنیم .. من واقعا تشنه تحلیل شما و اساتید اینجا هستم
بریم ببینیم این هفته طلا خانوم چیکار میکنه امیدوارم همگی هفته ی پرسودی داشته باشیم