فقط معاملات و تحلیل xauusd

میخوام کاری با ستاپت کاری بکنیم تا به اینجا برسیم :slight_smile::

حالت 1- که اگر قیمت مخالف تحلیل تو پیش نرفت !! با چه شروطی تاییدیه بگیری و با اینکه SL گذاشتی منتظر زده شدنش نشینی قبل رسیدن قیمت به آن خارج شوی، حتی شاید پیشرفته تر : معامله غلط را تشخیص- خروج کنی و حتی به موقع وارد معامله برعکس شویم.

برا هممون پیش اومده : وارد معامله شدیم بنا به دلایلی قیمت بر عکس و پر قدرت خلاف ما برگشت بعضی ها دارند کیفش را میبرند بعضی ها هم دارند ادامه ضرر خودشون را نگاه میکنند.

دوستان وقتش نیست این روش را تغییر بدیم؟؟؟ ، ( با تاییدیه ) زود از معامله غلط خارج و وارد حرکت اصلی بازار بشیم.

حالت 2- قیمت کم مونده به تارگت تو برسه یا حتی نصف راه علایم ضعف حرکت پیدا میشه و تاییده برگشت قیمت (طبق پلن خودت)برخلاف تریدت حرکت کرد آیا منتظر میمونی این مقدار سود از بین بره و کاملا تو ضرر بری ؟؟؟ یا به همون سود کفایت میکنیم و دستی معامله را با اینکه TP داشتیم خارج شویم وحتی اگر تاییدیه های برگشت قوی بودند چرا جهت جدید را ترید نکنیم.

حالت3- معامله به TP نزدیک هست ولی هنوز پر قدرت داره میره، من میگم TP را دورتر و تا ظاهر شدن علایم ضعف و تاییدیه برگشت خلاف جهت ما سود کامل را از حرکت برداریم.

حالت X….

برای هر استراتژی شخصی بایستی اصولی تعریف شود تا شخص بتواند خودش ستاپ های خروج بگیرد .

بحث خیلی طولانی هست مجبورم خلاصه کنم .

6 لایک کرده

دوست من بحث TP گذاری نیست ؟ در مطالب قبلی که میتونید برید بخونید بحث تشخیص خروج بهینه در معامله در سود یا در ضرر هست . یعنی شما در حین معامله با حرکت قیمت تشخیص میدی لازم نیست منتظر زده شدن SL بشی یا حتی در مورد TP . در طول حرکت ما تشخیص باید بدیم که کی به نفع ما هست خروج کنیم.

راز سوددهی در خروج بهینه هست نه ورود بهینه که معمولا هیچ استراتژی دقیق به آن نپرداخته . چون استراتژی ها توسط مراجعی ایجاد میشوند که سود تریدرها ضرر آنهاست و ضرر تریدرها سود آنها. چرا باید ستاپس سودده تعریف شود؟؟؟

4 لایک کرده

دوست عزیز من ، من نمیگم به SL پایبند نباشیم میگم میتونیم جلوی ضرر بیشتر را بگیریم بیشتر تریدرها یا با سرمایه کم وارد بازار میشوند یا قبل از رسیدن به سوددهی توسط استراتژی های پکیج فروش ها سرمایه شان از دست میرود یا کم میشود.

در مورد شما : آیا حداکثر سود را از معاملات خود میگیرید؟

ما میگیم خروج بهینه : یعنی شما بتونی تا پیپ ها آخر حرکت را بگیری. شاید حرکت بیشتر از TP شما جلو برود.

سرمایه دوستان محدود هست : پس بهتر هست ضررها حداقل و سودها حداکثر شود

6 لایک کرده

قضیه ترید خیلی شبیه جویندگان طلاست

در جایی که افراد دنبال گنج یابی و استخراج طلا هستند شما بهترین کارت اینکه افراد را تشویق به این کار کنی و کسلی راه بندازی که وسایل حفاری و ابزار آلات و دیگر مایحتاج آنها را بفروشید که مطمعنا شود بی دردسر و خوبی حاصل می کنی

بروکر در بهترین حالت اسپرت و کمیسیون رو می گیره و از حساب های پم درآامد زایی خوبی داره تازه اگر رگوله نباشه که از شدو سازی و آربیتاژ و… هم که پول در میاره

5 لایک کرده

در ضمن به نظرم مهمترین اصل در ترید ترس و طمع است شخصا با هیچ کس مسابقه نداشتم که حتما تا آخرین حد تی پی رو بگیرم تا برنده باشم بلکه هدف اول ضرر نکردن است دوم سود منطقی

4 لایک کرده

نظرها و استراتژی ها مختلفه . برای خروج چه تاییدیه‌هایی باید بگیریم که تو پولبک خارج نشیم و تا آخر سودمونو بگیریم ؟؟

2 لایک کرده

دوست من درست میگی هدف اول تریدر حفط سرمایه هست.

آیا با هدف حفظ سرمایه ترید میکنیم ؟؟؟؟ نه اومدیم سود کنیم.

چون سرمایه و مخصوصا زمان محدود هست ( و موندن زیاد در ضرر یا خارج شدن زود از یک حرکت خوب تبعات روانی بعدی هم دارد)

هدف ما حداقل ضرر و حداکثر سود باید باشد.

ضرر نکردن یا حفظ سرمایه یک مفهوم کلی هست!!!

بایستی برای این مفهوم ستاپ تعریف کرد که طبق پلن معاملاتی ضرر ها حداقل و سودها حداکثر شود.

( بنده تریدری میشناسم که با وین ریت 35 درصد سودهای کلان دارد.( طبق این تعریف) این شخص از هر معامله ضرر ده زود خارج میشود ولی در معامله سودده تا آخر صبر میکند) من اصلا حرفمم توصیه این روش معاملاتی و درست یا غلط بودن آن نیست.

برید معاملات خود را بررسی کنید، اگر میتوانستید با خروج به موقع ضررها را کم و سودها را زیاد کنید چه اتفاق قشنگی میافتاد!!!

5 لایک کرده

جناب نصیری بنده دارم متدی میگم که بر طبق پلن معاملاتی خودتان این روش را پیدا کنید. تاییدیه های من ( که بعدا همه استراتزی ام را ارایه خواهم داد ) مختص پلن من هست. تاییدیه های شما یا هر کس باید با پلن خودش بخواند.

لذا تلاش من این هست که روشی تعریف کنیم همه دوستان با استراتژی خودشان این تاییدیه ها را بگیرند.

جواب این سوال شما:

شما تاییدیه های برای برگشت قیمت دارید؟ بر طبق چه اصولی ترید میگنید مثلا فکر کنیم سطح. شما برای برگشت قیمت از سطح و گرفتن ترید شرایطی دارید . حال اگر این شراید تا زمانیکه اتفاق نیافتاده درست نیست در پولبک از معامله خارج شویم ( یعنی پولبک ما شرایط برگشت قیمت طبق پلن ما را داشت اون موقع در پولبک میشه خارج شد)

باز طبق پلن خود شما شرایطی تعریف میشود نقطه بهینه خروج را بهینه تر کنیم مطلب طولانی هست و فقط نوشتن خسته کننده.

اگر پلت فرمی بود که سوال و جواب به شکل حرف زدن بود بهتر و سریعتر میشد.

5 لایک کرده

ساسان در حقیقت برای اینکه این ترس و طمع را به شکل داینامیک به قوانین ثابت تبدیل کنیم نه فقط مفاهین نظری ، اونوقت میشه با عمل به قوانین این ترس و طمع را کنترل کرد.

مسابقه ما با هیچکس نیست با گذشته خودمان هست.

ترید دمو نیست که بگی من فلان کردم، رفیق پول واقعی منظور ماست. هر چقدر کم از دست بدی و زیاد بدست بیاوری حساب زود رشد میکند.( یک اشتباه گاها دیگه فرصت برگشت هم به تریدر نمیده چول هم داشته باشه دیگه روانش رو نداره)

فکر میکنی 90 درصد که لیکویید و کال مارجین میشوند ترس و طمع را نمیدانند هیچ کتاب نخوندند ؟؟؟

بخدا بعضی هاشون خوره کتاب هستند چند تا استراتژی بلد هستند ولی سود ده نیستند.

پول در آوردن در واقعیت با تئوری خیلی فرق دارد . بیشتر از 90 درصد تو این بازار ضرر میکنند.

باور کن خیلی ها تحصیلات دانشگاهی دارند ولی ……

6 لایک کرده

سپاس که وقت میزارید

4 لایک کرده

تحلیل طلا با توجه به عوض شدن ساختار طلا معامله های بای کم ریکس هست البته احتمال هستش و ناحیه بای هم مشخص کردم ولی با توجه به روند نزولی که هست خط روند رو از سقف کشیدم و فعلن نمیشه بر پایه سبک های معاملاتی روندی طرف با رو زد البته با تایم پاین میشه ها ولی به سبک خودم گفتم چون ریوارد های بالا میگیرم من سبک شخصی منه و چون امروز ابدیت پلن هم انجام دادم برای پلن فردا میخوام بااین فرض پیش برم البته تا تایم معامله من چرخش رخ نده و میتونه عوض بشه به امید دیگاه خوب از فردا و خوانش خوب از چارت

2 لایک کرده

دوستان عزیز ، تایم دیلی را که نگاه میکردم ، فشار فروش خیلی قوی روی قیمت میبینم ! بنظرم میاد که امروز قیمت اول یک پایین کوچیکی تا محدوده بین 4602 و 4587 بیاد بعدش بره بالا سراغ قیمت 4688 و اینجای کار دیگه مهمه چون هفته قبل فکر میکردم برگشتش میده تا 4623 که اونجا پرتابش میکنه تا 4778 و از اونجا برش میگردونه به 4400 { طبق پلن 2 }! ولی این فشارهای نزولی دیلی دیدم بنظرم از همین 4688 مجدد ریزشش بده تا 4500 یا حتی پایین تر 4400 { طبق پلن 1 } !!! باید بازار باز بشه ببینیم قراره چیکار کنه ! طبق 2 پلنی که نشون دادم

6 لایک کرده

سلام آقا احسان

به نظر شما بازار با گپ منفی باز میشه ؟

با احتمال داره به بالایی بزنه بعد بیاد تا اون محدوده ها که فرمودید ؟؟؟

4 لایک کرده

اره داداش احتمال میدم با گپ منفی باز بشه ولی بعدش برگشت میزنه بالا طبق چارت احتماله شاید هم نشه نظر خودتون چیه ؟

4 لایک کرده

من بیشتر احتمال می‌دم طلا با گپ صعودی باز شه؛

ولی اگه با گپ نزولی باز شه، تحلیل من اینه که از 4580.88 برمی‌گرده بالا!

4 لایک کرده

بنده خیلی تجربه ای ندارم و واسه همین خواستم از تجربیات شما استفاده کنم

اما اخبار تا این لحظه منفی بوده و هشدارها در خلیج و اخبار ضد و نقیض نشون میده باید یه بالا بزنه

اما از نظر چارت حرف شما حتما درست هستش

4 لایک کرده

نه داداش حتمنی در کار نیست ، همه چی احتمالاته ، فاند شما هم خیلی خوبه احتمالا اخبار تاثیرش میذاره ، لطفا اگر در تحلیلی که قرار دادم اشتباهی میبینید لطفا بگید تا درستش کنم

5 لایک کرده

ایشالا دیگه این هفته میاد کف دو هفته گذشته رو جمع میکنه و باش لانگ میگیریم تا برسم به همون دره گنج که یه بار گفتی

4 لایک کرده

4580 پیوت سومه خیلی موقعیت خوبی میشه

3 لایک کرده

به به چه تحلیل خوبی خلاصه و مفید

3 لایک کرده