آیا با هدف حفظ سرمایه ترید میکنیم ؟؟؟؟ نه اومدیم سود کنیم.
چون سرمایه و مخصوصا زمان محدود هست ( و موندن زیاد در ضرر یا خارج شدن زود از یک حرکت خوب تبعات روانی بعدی هم دارد)
هدف ما حداقل ضرر و حداکثر سود باید باشد.
ضرر نکردن یا حفظ سرمایه یک مفهوم کلی هست!!!
بایستی برای این مفهوم ستاپ تعریف کرد که طبق پلن معاملاتی ضرر ها حداقل و سودها حداکثر شود.
( بنده تریدری میشناسم که با وین ریت 35 درصد سودهای کلان دارد.( طبق این تعریف) این شخص از هر معامله ضرر ده زود خارج میشود ولی در معامله سودده تا آخر صبر میکند) من اصلا حرفمم توصیه این روش معاملاتی و درست یا غلط بودن آن نیست.
برید معاملات خود را بررسی کنید، اگر میتوانستید با خروج به موقع ضررها را کم و سودها را زیاد کنید چه اتفاق قشنگی میافتاد!!!
جناب نصیری بنده دارم متدی میگم که بر طبق پلن معاملاتی خودتان این روش را پیدا کنید. تاییدیه های من ( که بعدا همه استراتزی ام را ارایه خواهم داد ) مختص پلن من هست. تاییدیه های شما یا هر کس باید با پلن خودش بخواند.
لذا تلاش من این هست که روشی تعریف کنیم همه دوستان با استراتژی خودشان این تاییدیه ها را بگیرند.
جواب این سوال شما:
شما تاییدیه های برای برگشت قیمت دارید؟ بر طبق چه اصولی ترید میگنید مثلا فکر کنیم سطح. شما برای برگشت قیمت از سطح و گرفتن ترید شرایطی دارید . حال اگر این شراید تا زمانیکه اتفاق نیافتاده درست نیست در پولبک از معامله خارج شویم ( یعنی پولبک ما شرایط برگشت قیمت طبق پلن ما را داشت اون موقع در پولبک میشه خارج شد)
باز طبق پلن خود شما شرایطی تعریف میشود نقطه بهینه خروج را بهینه تر کنیم مطلب طولانی هست و فقط نوشتن خسته کننده.
اگر پلت فرمی بود که سوال و جواب به شکل حرف زدن بود بهتر و سریعتر میشد.
ساسان در حقیقت برای اینکه این ترس و طمع را به شکل داینامیک به قوانین ثابت تبدیل کنیم نه فقط مفاهین نظری ، اونوقت میشه با عمل به قوانین این ترس و طمع را کنترل کرد.
مسابقه ما با هیچکس نیست با گذشته خودمان هست.
ترید دمو نیست که بگی من فلان کردم، رفیق پول واقعی منظور ماست. هر چقدر کم از دست بدی و زیاد بدست بیاوری حساب زود رشد میکند.( یک اشتباه گاها دیگه فرصت برگشت هم به تریدر نمیده چول هم داشته باشه دیگه روانش رو نداره)
فکر میکنی 90 درصد که لیکویید و کال مارجین میشوند ترس و طمع را نمیدانند هیچ کتاب نخوندند ؟؟؟
بخدا بعضی هاشون خوره کتاب هستند چند تا استراتژی بلد هستند ولی سود ده نیستند.
پول در آوردن در واقعیت با تئوری خیلی فرق دارد . بیشتر از 90 درصد تو این بازار ضرر میکنند.
تحلیل طلا با توجه به عوض شدن ساختار طلا معامله های بای کم ریکس هست البته احتمال هستش و ناحیه بای هم مشخص کردم ولی با توجه به روند نزولی که هست خط روند رو از سقف کشیدم و فعلن نمیشه بر پایه سبک های معاملاتی روندی طرف با رو زد البته با تایم پاین میشه ها ولی به سبک خودم گفتم چون ریوارد های بالا میگیرم من سبک شخصی منه و چون امروز ابدیت پلن هم انجام دادم برای پلن فردا میخوام بااین فرض پیش برم البته تا تایم معامله من چرخش رخ نده و میتونه عوض بشه به امید دیگاه خوب از فردا و خوانش خوب از چارت
دوستان عزیز ، تایم دیلی را که نگاه میکردم ، فشار فروش خیلی قوی روی قیمت میبینم ! بنظرم میاد که امروز قیمت اول یک پایین کوچیکی تا محدوده بین 4602 و 4587 بیاد بعدش بره بالا سراغ قیمت 4688 و اینجای کار دیگه مهمه چون هفته قبل فکر میکردم برگشتش میده تا 4623 که اونجا پرتابش میکنه تا 4778 و از اونجا برش میگردونه به 4400 { طبق پلن 2 }! ولی این فشارهای نزولی دیلی دیدم بنظرم از همین 4688 مجدد ریزشش بده تا 4500 یا حتی پایین تر 4400 { طبق پلن 1 } !!! باید بازار باز بشه ببینیم قراره چیکار کنه ! طبق 2 پلنی که نشون دادم
نه داداش حتمنی در کار نیست ، همه چی احتمالاته ، فاند شما هم خیلی خوبه احتمالا اخبار تاثیرش میذاره ، لطفا اگر در تحلیلی که قرار دادم اشتباهی میبینید لطفا بگید تا درستش کنم
دوستان الان که مدتی از بازار گذشته پلن 1 داره برام قویتر میشه فقط اون عدد پیوت سقف دیلی 4688 شده 4680 و اون عدد پیوت کف هفتگی هم احتمال زیاد که تاچش نکرد واومد بالا را تاچ میکنه 4480