فقط معاملات و تحلیل xauusd

دوست عزیز من ،توحید جان!

من معمولا وارد این جور بحث ها نمیشم. ولی یه نکته:

آیا خودت در نقد من از کلمات درست استفاده کردی؟

3 لایک کرده

ممنون بسیار عالی الان نظر رو طلا در مورد رنگ کندل چی است شخصا مبتدی هستم نمی دونم نظر می تونم بدم یا نه

2 لایک کرده

اینچه حرفیه دادا…بگو راحت

هدف این تاپیک همینه

4 لایک کرده

فکر کنم کندل روزانه قرمز باشه و قیمت از ۴۶۷۳.۵برگرده پایین

4 لایک کرده

خیلی عالی که گفتی ولی مهم دلیلش هست.

دلیلت چیه؟؟؟

5 لایک کرده

سلام همکاران گرامی

پیش‌بینی طلا:

رنگ کندل هفتگی قرمز :red_circle:

رنگ کندل روزانه دوشنبه سبز🟢

از سایت فراز forex.com

4 لایک کرده

هم گرایی اسپن آ با کیجن در تایم چهار و روزانه و اینکه تنکن در روزانه های از دست می ده

4 لایک کرده

البته اشتباهات محاسباتی ناگریز وجود دارند اما مهم اینه اگه اشتباه کرده باشم با روش محاسبه معکوس میشه پیدا کنم کجا اشتباه شده و این توصیه برای سرمایه گذاری نیست

4 لایک کرده

داداش لطفا اگر اشکالی هم در تحلیل من دیدی لطفا بگو تا درستش کنم

3 لایک کرده

نفرمایید بنده زیاده گویی کردم ببخشید

4 لایک کرده

ستاپ خروج از معامله:

قرار بود در مورد خروج بهینه از معامله بنویسم :

مقدمه :slight_smile:

بیشتر استراتژی ها یا ستاپهای معاملاتی از سه مفهوم اساسی شکل گرفته هستند

سطح - روند و شیب

برای مثال میخوام در مورد معاملات یک نفر که بر اساس ارزش و اعتبار سطح قیمت معامله میگیرد( استراتژی اسمارت مانی ، عرضه و تقاضا و …) یعنی قیمت وقتی به سطح واکنش میدهد معمولا دو نوع معامله خواهد داشت 1- ترید بر اساس برگشت قیمت از سطح 2- ترید بر اساس شکست سطح قیمت

اگر این شخص خیلی حرفه ای تر هم ستاپ خود را براساس مدیریت ریسک هم تقسیم کند معاملاتش به ستاپ های زیادتر تقسیم میشوند:

1- ترید بر اساس برگشت قیمت از یک سطح در جهت روند( معروف به معاملات انتهای اصلاح هستند EOC)

2- بر اساس برگشت قیمت از یک سطح خلاف جهت روند ( معروف به معاملات انتهای حرکت EOW)

3- بر اساس شکست سطح در جهت روند ( الگوی حرکت ادامه دار)

4- بر اساس شکست سطح در خلاف جهت روند ( حرکت برگشتی)

دو مورد دیگر را نیز میتوان ستاپهایش را تقسیم کرد( البته شخص من یک استراتژی اختصاصی با ترکیب و اولویت 1- روند 2- سطح 3- شیب دارم. اولویت یعنی : اگر سطح شروط ورود را بدهد ولی روند تایید نکند چون اولویت روند بالاتر است برایم وارد نمیشوم. یا اگر شروط سطح تایید بدهد ولی شیب تایید نکند چون اولویت سطح برای من بیشتر از شیب هست وارد میشوم. البته ستاپ هایم کمی پیچیده تر هستند چون هر کدام از این اولویت ها درجه اعتبار دارند مثلا شیب چند درجه اعتبار دارد یا سطح همچنین ، و جمع اینها به ورود من یک نمره میدهد این نمره به من یک چیز را میگوید اینکه ورودم چقدر کم ریسک یا پر ریسک است چون شدت ریسک معامله در خروجم تاثیر دارد.

ادامه پایین تر( کل مطلب یکجا قابل اپلود نیست)

این مطالب و یا ارایه آن به این شکل ، کاملا از طرف بنده انجام شده و اگر در آینده استراتژی کاملا رایگان ارایه کنم صرفا مالکیت معنوی آن برای بنده هست سه سال فوروارد تست و لایو ترید پشت استراتژی هست )

7 لایک کرده

حالا چرا این مقدمه را گفتم:

چون ستاپ های خروج از معامله در حقیقت از استراتژی خود شخص گرفته میشود.

یک ستاپ خروج از معامله ساده برای مثال بالا که باهم تعریف کردیم بسازیم( البته در عمل با کمی تغییرات پیشرفته تر و حرفه ای تر همراه هست)

ساده ترین کاری که در مورد خروج میشه برای 4 ستاپ مثال بالا گفت :slight_smile::slight_smile:

بیایم 2 سطح ریسک تعریف کنیم:

1- ستاپ برگشت قیمت از سطح در خلاف جهت روند(ترید انتهای اصلاح) یا ستاپ شکست سطح در جهت روند ( حرکت ادامه دار)= معامله کم ریسک

2- ستاپ برگشت قیمت از سطح در جهت روند( ترید انمتهای حرکت) یا ستاپ شکست سطح در خلاف جهت روند(الگوی برگشتی) = معامله ریسک بالا

ساده ترین شکل مدیریت ریسک برای این مثال : بیاییم بگیم برای معاملات کم ریسک 1 درصد ریسک میکنم برای معاملات پرریسک 2 درصد ( ساده تر استاپ لاس SL معامله کم ریسک را دوبرابر معامله پر ریسک میگیرم حتی تارگت های کم ریسک را دوبرابر معاملات پرریسک میگیرم)

این ابتدایی ترین شکل هست .

ادامه در حال نوشتن

7 لایک کرده

بیایید یکم تخصصی تر نگاه کنیم:

فرض کنیم بر اساس ستاپ های بالا وارد معامله شدیم :

قیمت در صعود به یک سطح معتبر رسید و تاییدیه برگشت از سطح معتبر را داد و ما وارد معامله شدیم . براساس مدیریت ریسک قبلی روند نزولی بوده ولی قیمت در تایم پایین صعود کرده و به سطح تایم بالا رسیده یعنی معامله انتهای اصلاح و لذا کم ریسک هست و ما 2 درصد ریسک کرده 200 پیپ استاپ لاس SL گذاشتیم .

سوال :

قیمت به سمت تارگت نمیرود و برمیگردد با شروط شکست معتبر ما همان سطح را میشکند، سوال اصلی آیا به امید برگشت قیمت با 200 پیپ SL بشینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(اگر دقت کنید برای همه پیش آمده )

من قبل جواب شما سوال دیگر بکنم :

دوست عزیز مثال بالا ، مگر شکست معتبر سطح ستاپ ورود معامله تو نبود؟؟؟ هم در معامله فروش هستی هم مارکت ستاپ معامله خرید داده تا 200 پیپ میشنی ؟؟؟ تا بگی من حرفه ای هستم و به پلنم صادق هستم بمیرم دست به SL نمیزنم ؟؟؟

8 لایک کرده

عجیبه منم اگر به موقعیت دیر برسم بیخیالش میشم ! فکر میکردم فقط من اینطوری هستم :thinking: یک دوستی میگفت من دیگه لیمیت کار نمیکنم فقط استاپ کار میکنم ، بنظرم سل و بای استاپ خیلی جرات میخواد که من ندارم ، یعنی حتی دیر به معامله هم میرسید اگر میدید در حال صعوده بازم جلوی اون رشد قیمت در یک جای مناسب بای استاپ میکاشت و جالبه اکثرا هم سود میکرد !

4 لایک کرده

آقای ابری ، بنظرم یک کتاب نوشتید یا قراره بنویسید چون این مطالب فی البداهه دارید میگید خیلی عمیق هستند درباره هر جمله ای میشه ساعتها بحث کرد ، مثل اون نوع معاملات که یا از سطح برمیگرده یا سطح را شکست میده ! یکی از دوستانم تاییده بعد از شکست سطح میگرفت که من تاییده برای خروج میگرفتم چون سطح شکسته اون سقف پیوت میشد و اون سطح برگشتی که معامله را شروع کردم در واقع کف پیوت بود !!!

6 لایک کرده

میخوام توضیح بیشتر بدم :

دوست مثال بالای ما بر اساس ستاپش:

قیمت به یک سطح معتبر رسیده و آن را شکسته و ما بر اساس کم ریسک یا پر ریسک بودن معامله SL و TP تعریف کردیم. قیمت حرکت کرده و به 50 درصد تارگت رسیده و یک پولبک زده ، اینجا خیلی از دوستان با دیدن پولبک منتظر زده شدن تارگت نمیشوند و خارج میشوند سوال من این است:

دوست من مگر برگشت قیمت جزو ستاپ های معامله تو نیست ؟؟؟ آیا این پولبکی که زده شده شرایط معتبر برای برگشت قیمت را دارد ؟؟؟؟ اگر شرایط معتبر دارد که جزو ستاپ ورود تو میشود ولی اگر برگشت معتبر دیده نمیشود چرا اجازه نمیدی یک پولبک ( نوسان طبیعی بازار) تو را از رسیدن به سود کامل باز دارد؟؟؟؟

منظورم این هست:

بعضی وقتها لازم نیست بشینیم قیمت برود SL ما را بزند ، وقتی شرایط قطعی طبق پلن خودمون قیمت دارد به شکل قطعی در جهت SL ما میرود دیگر لزومی ندارد تا رسیدن به SL بشینیم زودتر دستی خارج میشویم.

بعضی وقتها قیمت نزدیک TP ما هست ولی هیچ علامتی از ضعف یا برگشت قیمت نیست شاید قیمت حتی چند برابر TP ما برود چی؟؟؟ اگر بگویم بیا TP را دورتر ببریم , SL را دستی تریلینگ کنیم. تا حداکثر سود خود را بگیریم؟؟؟

اگر تا این جای موضوع تونسته ام منظورم را برسانم بفرمایید تا اگر نتوانستم شکل دیگری توضیح دهم.اگر لازم بود آنچه گفتم روی کاغذ برای خودتون بکشید تا متوجه عرضم بشوید در غیر ایصورت بنده باید به کمک ابزار دیگر تصاویری به موضوع اضافه کنم.

بنده در مرحله اول سعی میکنم از ستاپ های ورود به معامله خود شخص برای تعریف ستاپ های خروجش از معامله استفاده بکنم.

بعد تکمیل این مرحله که کفایت هم میکند باز میشود تخصصی تر جلو رفت تا حتی اگر شانسی هم وارد معامله بشویم بهترین مدیریت پوزیشن را برای کسب حداکثر سود ممکن و یا حداقل ضرر ممکن انجام داد.

این مطالب اولین بار به این شکل ، توسط بنده طراحی شده اند.

9 لایک کرده

مدت ها توسط یک تیم دوستانه تحقیق شده که بخش ستاپ های خروج از معامله بر عهده بنده بوده است.

و هیجوقت ارزش مادی پیدا نخواهد کرد.

سعی کنیم چند بار بخونیم بنده مجبورم خلاصه بگم نکته توش خیلی زیاده در حد برگذاری یک دوره هست.

5 لایک کرده

درود بر شما اتفاقا بسیار روان و قابل فهم برا آدم مبتدی مثل من . لطفا ادامه بدید

6 لایک کرده

ببخشید چرا ۲۰۰پیپ sl

مگه rبهrیک به دو هم در نظر بگیرید ۴۰۰پیپ تی پی میشه که این بیشتر ترید های روندی اینجوری کار می کنند و عمدتا در اصلاحات چارت یا همان پولبک ها با تأیید یا حجم اضافه می کنند یا اگر تأیید نشده حجم کم می کنند یا همان ریسک فری

4 لایک کرده

سلام و احترام اقای ابری،
مطالبی که نوشتید رو خوندم و واقعا میتونم درود بفرستم بر توضیحاتی قشنگی که دادید و واقعا سطح تاپیک رو قشنگ بالا بردید.
یک سوال فقط داشتم، من خودم راستش جز دسته کسانی هستم که کلا به ستاپی که اول میبندم پایبند میمونم و سعی میکنم کلا خروج نزنم تا SL خورده بشه. این مسئله برای من دو علت داره: 1- اول اینکه خب من مدیریت سرمایه ام طوریه که اگر بالافرض این sL خورده بشه، نگران نمیشم چون معاملات بعدیم با سودش، راحت این مسئله رو جبران میکنه و خلاصه پنیک نمیکنم و ریلکس به روندم ادامه میدم یا اصلا اگر بفهمم اوضاع بر وفق مرادم نیست، ترجیحا دیگه اون روز رو بیخیال میشم. 2- علت دومم هم این هستش که بارها شده بود وقتی تاییدیه میگرفتم یا مطمئن میشدم که ستاپم فیل شده، به طرز عجیبی در اکثر مواقع، موقعیت باز میگشت و اون پوزیشن رو به جای اینکه با سود میشد ببندم، با ضرر بستمش. سر همین کلا تجربه ای که دارم طوری شده که بیخیالش میشم و دیگه خودم رو درگیر بستن پوزیشن بعد استاپ گذاشتن، نمیکنم. حالا به هر قیمتی. چون اون مدلی خیلی بیشتر حرص میخوردم تا اینکه سر استاپ خوردن ناراحت بشم.

به نظرتون این دیدگاه و سبک بنده ایرادی داره؟ خوشحال میشم نظرتون رو بدانم.
با تشکر :rose:

3 لایک کرده