فقط معاملات و تحلیل xauusd

توی سایت ایران بروکر هم همینطوریه . من از شما سئوال کردم که این چارت برای کدوم بروکر هست که سئوال من منتظر تایید موند و آپلود نشد .

3 لایک کرده

ارادتمندیم احسان جان ، این تاپیک با مدیریت حضرتعالی و تحلیل های ارزشمند دوستان یکی از بهترین تاپیکهای کامیونتی هست . من که خیلی استفاده کردم و امیدوارم رونق کسب و کار همه باشه . :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

3 لایک کرده

دوست عزیز من نادر جان ، تنها قانون ثابت شده این بازار عدم قطعیت هست . با جسارت کامل میگم حتی اگر با سکه انداختن کسی ترید کنه با مدیریت پوزیشن ها (R/R و مدیریت ریسک درست) میشه سودده بود.

کلماتی مثل شانسی بودن خوب نیست ، لطفا روی روح و روان هم کار نکنیم ذهن ما ناخودآگاه کد نویسی میکنه شاید دوستی با یک نقد کارشناسی ولی کلمات غلط باعث بشه تریدر ناخودآگاهش کد نویسی بشه و در معاملات بعدی احساس ترید شانسی دست بده.

شاید اگر بگیم مثلا صبر کافی نشده تا ستاپ ورود تکمیل بشه یا ورود زود هنگام یا ورود دیر هنگام بهتر است تا کلماتی که در روان ما ردپایشان سالها میماند.

نادرجان کار شما بسیار درست هست مهم پول در آوردن از این بازار است . ولی هر ستاپی که داریم به هر معامله ای باید بهینه تر بشه.

لطفا در نقد یکدیگر از کلمات درست استفاده کنیم.

6 لایک کرده

فکر نکنم بشه ۲۰۰. پتروشیمیها رو زدن. احتمالا میشه ۳۰۰

4 لایک کرده

عدم قطعیت بازار نتیجه حذف مولفه زمان در تحلیل هست.

3 لایک کرده

برای منم اینجوریه احتمالا باگ ایران بروکر باشه

5 لایک کرده

اختیار دارید آقای فرقانی عزیز منم یک کاربر ساده هستم زحمت مدیریتش با عزیزان هست

4 لایک کرده

جناب آقای ابری گرامی ، این صحبتی که میکنید واقعا درسته ، کلمات بار جادویی دارن ، هر تاپیک و کانال تریدی که میرم اگر ببینم بار منفی داره سریعا خارج میشم چون واقعا روی کار تاثیر میذاره

5 لایک کرده

آقا نوید شما آسترولوژی تردینگ هم کار میکنید ؟ این جمله شما خیلی مهمه ، زوایا و زمان باعث شدن کسی به گرد اسطوره ای آقای گن نرسه ، اصل کارو میدونست ولی جز روش روتین به بقیه نگفت

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز امکان دارد سبک معاملاتی شما را بدونم

3 لایک کرده

مثلا با این ترکیب گن باکس و گن فن میشه نقاط ورود و خروج خوبی به دست اورد البته شاید درست نکشیدم

4 لایک کرده

پولایی که از تنگه دراوردن کجاس؟:rofl:

3 لایک کرده

بله حدود ۷۰ درصد روش من اینه اما خودم با روش خودم رسم میکنم فقط با این فرق که از تسلا هم ترکیب کندل ها رو الهام گرفتم

4 لایک کرده

شما با درآمد دلاری هم حریف این تورم نمیشی

50000 دلار سرمایه داشته باشی بری آهن بخری بیشتر سود میکنی تو این مملکت تا ترید کردن…

وقتی اقتصاد مریضه هرکاری هم بکنی از تورم عقبی …

5 لایک کرده

عالیه ، با این روش میشه واقعا بعضی وقتها نقطه زنی کرد ! ترکیب کندلها و ایجاد ساختارها هم خیلی جالبه ، با ترکیب دوتا گن فن هم میشه نقاط خوبی به دست اورد البته خط تقاطع روند هم نقطه ورود عالی میده ، البته این روش تسلا و اعداد خاصش کارنکردم فقط کمی درباره اش شنیدم ، ان شاءالله همیشه براتون سودده باشه

4 لایک کرده

ایران بروکر هست و ایران بروکرم به هیچ بروکلی متصل نیست.

4 لایک کرده

سبک من درآوردی هست برای تشخیص رنگ هر کندل اما واسه نقاط ورود و خروج از ترکیب نواحی قدرتمند مقاومت و حمایت استفاده میکنم

4 لایک کرده

ممنون در این گروه دوستان بیشتر ظاهراً پرایس و الیوت کار می کنند آیا کسی است که ایچیمیکو کار کنه و تحلیل بر مبنای اون بزاره

5 لایک کرده

اره هستند اتفاقا کف پیوت هفتگی طلا را که برگشت زد خیلی هم عالی به دست اوردن اینجور که توضیح دادن از همین روش ایچی استفاده کردن ، کلا اینجا همه نوع سبکی داریم

3 لایک کرده

همین سبکهای من درآودری هم خوب دلار درمیارن :clap:

4 لایک کرده