فقط معاملات و تحلیل xauusd

احتمالا برای زدن نقدینگی بالای 5200 هم بزنه

3 لایک کرده

آخه موضوع اینه که الان اکثر بروکرها با ما کار نمیکنند😁

2 لایک کرده

احتمالش هست برای همین گفتم سقف جدید بزنه تحلیل باطل هست

2 لایک کرده

آره دقیقا همینطوره، اما الان الگوی rsi داره توی کوتاه مدت فشار خرید رو نشون میده ( شیب صعودی روی محدوده‌ی 52.91 وایساده)

در نهایت اگه امروز گزارش ادعاهای بیکاری آمریکا افزایش پیدا کنه ( مطابق با انتظارات بازار ) و مقاومت استاتیکی 4830 تا 50$ شکسته بشه و یک کلوز روزانه قابل قبول داشته باشیم ( بولیش اینگولفینگ داشته باشیم ) در این حالت سناریوی صعودی در تحلیل من تقویت میشه و متقابلا سناریوی نزولی رو باطل شده میبینم .

اما در آلترناتیو با کاهش گزارش ادعاهای بیکاری که به معنای تقویت بازار کار آمریکا و متعقبا احتمال کاهش نرخ بهره رو خواهیم داشت، در این صورت با شکست پر قدرت حمایت روانشناختی 4800$ سناریوی نزولی رو پررنگ میبینم

3 لایک کرده

52200$ خودش یک سطح مقاومت کلیدی هست و در صورت شکست مقاومت های قبل از این سطح و قرار گرفتن قیمت بالاتر از 52200$ میشه گفت که روند صعودی تثبیت شده باشه و خریدارها برای سقف 54100 تا 200$ خیز برداشتن

من این سناریویی که گفتی موافق نیستم

2 لایک کرده

نگفتم از 5200 میریزه

گفتم تا اونجا رو راحت میره بنظرم

1 لایک کرده

آره دقیقا و این تاسف آوره واقعا …
این موج خارج شدن بروکر ها از بازار ایران اگه اشتباه نکنم از اواخر دهه ی 90 با خروج هات فارکس از بازار ایران شروع شد که الان دیگه به اوجش رسیدیم …

اما بروکر هایی که من باهاشون کار میکنم از این نظر تثبیت شده هستن … هم دلتا هم کپیتال و هم وان رویال که به تازگی و خیلی قوی داره به بازار ایران ورود میکنه

3 لایک کرده

آهان، آره پس با چشم انداز صعودی موافق هستی :ok_hand:

1 لایک کرده

ادامه ی روند رو در کوتاه مدت چطور میبینید دوستان؟

من در گام فعلی ادامه‌ی موج صعودی رو برای هدف 4835$ متصورم

1 لایک کرده

اره صعودی

اما سه ماه ابتدایی نوسانات زیاد بود

الان شاید اینطور نباشه

بنظرم تا اخر تابستون نه کف جدید ببینیم نه سقف جدید مگر اتفاقات غیر تکنیکالی شدیدا تاثیر بزاره

فعلا بین 4300 تا 5500 دستش بازه برای بازی

1 لایک کرده

,درود

تایم فریم پنج دقیقه

2 لایک کرده

نگاه منطقیه، به طور کل کوارتر اول تا سوم بهترین زمان برای ترید و حرکات روندی بازار هست، اما امسال سراسر استثنا داریم در بازار و باید ببنیم تحولات ژئوپلوتیک به چه شکلی رقم میخوره تا برای طولانی تر بتونیم چشم انداز تحلیلی پیدا کنیم

2 لایک کرده

بله این چشم انداز در صورتی میتونه میسر بشه که تغییر فاز در محدوده‌ی 4823$ اتفاق افتاده باشه …
چیزی که من میبینم با واکنش به محدوده ی سقف 4823$ قیمت زیر این سطح در حال فشرده سازی هست و فشرده سازی معمولا برای یک حرکت جدی صورت میگیره …

حالا یا صعودی یا نزولی، اگه صعودی باشه میریم برای 4850$ که من این سناریو رو پررنگ تر میبینم و در صورتی که گزارش ادعاهای بیکاری ضعیف بشه در این صورت سناریوی نزولی با هدف 4799$ که مشخص کردین محتمل خواهد بود

2 لایک کرده

شماتیک لانگ طلا تمام شد

شماتیک شفاف در دیلی/// اماده میشویم برای شورت طلا

ستاپ فعال شورت در یکساعته

پوزیشن پر ریسک

3 لایک کرده

سلام دوستان الان کدوم بروکر با نت ملی خوبه

1 لایک کرده

درود

تاچ شد

مدتش زیاد بود

1 لایک کرده

لمس شیرین تارگت RR1:6 (البته منو در RR1:4 ریسک فری و خارج کرد)ولی مهم نیس تنهاچیزی که مهمه رعایت و اجرای صددرصد پلن معاملاتیم در ورود.مدیریت معامله و خروج بود…وظیفه مااجرای درست پلن معاملاتی هست و وظیفه پول در اوردن با پلن معاملاتی.ما کارمونو درست انجام بدیم اونم کارشو درست انجام میده……دلایل ورود به این معلمله: 1-کندل روزانه سیگنال رنج میدادیعنی امروز حرکت رفت و برگشتی زیاداریم مخصوصا بعداز القای نقدینگی مینور در سقف 2-دادن تاییدیه ورود در منطقه پریمیوم LTR5m(اخرین تریدینک رنج 5دقیقه) 3- گپ شروع امروز بالانس نشده بود بعنوان تارگت نقدینگی قابل قبول بود 4-توجیه معامله هم قابل قبول بود ( امیدوارم بااین توضیحات تونسته باشم به عزیزان کمکی کرده باشم )

23 لایک کرده

امیرخان اسم کانالتون در تلکرام چیز دیگه ای بود درسته؟چند روزی هم روبیکا بودید یه دفع همه چیز پربد درسته؟!

9 لایک کرده

سلام دوست من…اره باهمین لوگو تو تلگرام بودم و معامله هام و دلیل ورودشونو به اشتراک میزاشتم ولی توی روبیکا نبودم

12 لایک کرده

سلام رفقا، هنوز با کامینیوتی زیاد اوکی نشدم ولی سعی میکنم معاملاتم رو براتون به اشتراک بزارم

1 لایک کرده