فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اختیار دارید، معلومه که با دست پر وارد میدون شدید :saluting_face:

سطح فعلی جون میده واسه اسکلپ صعودی تا سطح 4820$

چه تحلیل خوبی بود ، با چه سبکی کار میکنی شما ؟

درود مجدد

میگم شما قبل این اوضاع با کدوم بروکر کار میکردید؟

درود

هنوز روی تحلیل روزانه روی اون عدد هستم

اینم تحلیل ساعتی که من دارم

تحلیل من در تایم ۴ ساعته اینه به شرط اینکه بالای سقفی که زده نریم استاپ ۴۸۸۰

نظر لطفته دوست عزیزم، اگه پوزیشن گرفتی سودت نوش جون باشه :partying_face: :nerd_face:

سبک من تلفیقی هست، تحلیل سنتیمنت، تکنیکال و فاندامنتال بازار

والا من چند تا حساب دارم و تقریبا با اکثر بروکر ها کار میکنم، در حال حاضر، با بروکر دلتا، کپیتال و وان رویال کار میکنم

حقیقت من تحلیل ها رو میبینم ولی حتما باید روی مدل خودم ترید کنم در کل تحلیل خیلی خوبی بود خوشم اومد گفتم هرض ادب کنم

درود دوست عزیزم :raised_hand:
یعنی انتظار بر شکست حمایت 4800$ دارید؟

منطقت برای نزولی شدن قیمت چیه؟
و همینطور روند سازی رو بر اساس چه فاکتوری میبینی؟

توی nds این الگویی که بوجود اومده یک سایکل کامل هست ، ۱۲۳ زده شده و حتی nd هم خورده میتونه تا حدود ۴۲۰۰ بیاد تا سایکل رو کامل ببنده حتی احتمال یک کف جدید هم هست ولی اول باید ۴۲۰۰ تست بشه

ارادت دارم رفیق :rose:
بله تحلیل یک مقوله هست و ترید کردن یه موضوع دیگه …
یک تحلیل گر لزوما یک تریدر خوب هم نمیتونه باشه اما یک معامله گر خوب باید حتما یک تحلیل گر خوب هم باشه

تحلیل و توی ۴ ساعته معمولا درمیارم و با ۵ یا ۱۵ مین ورود میکنم ، دقیقا تحلیل و ترید هیچ ربطی بهم ندارن ولی خوب شما باید بتونی تحلیل کنی که از توش ترید موفق دربیاری :smiling_face_with_sunglasses:

من به سبک های جدید زیاد واقف نیستم، اما فکر میکنم بر اساس امواج الیوت داری چارت رو تحلیل میکنی درسته؟

واگرایی هم زیاد محسوس نیست به طور کل و فکر نمیکنم بتونه ساختار صعودی رو بچرخونه، از جهت دیگه ساختار روند ( سقف و کف های بالاتر نشون از تداوم و الگوی سالم موج صعودی هست ) که من فکر میکنم 4850$ روند صعودی میتونه بالاتر و حتی 100% نزول اخیر رو پوشش بده در روزهای آتی

به طور کل در این دیدگاه نظر من بر کارکشن بودن نزول‌های روند هست

بله دقیقا همینطوره، یک تحلیل گر لزوما یک معامله گر خوب نیست اما یک معامله گر خوب باید یک تحلیل گر خوب هم باشه یعنی یه جورایی لازمه ی ترید خوب تحلیل خوب تر هست :wink:

بله من هم توی تحلیلم مولتی تایم فریم هست، یعنی از هفتگی میام تا 1 ساعته و نهایتا روی تایم فریم 15 تا 5 دقیقه تریگر میگیرم :ok_hand:

نه nds ربطی به الیوت نداره ، درسته توی ۴ ساعته صعودی هستیم‌ ولی توی دیلی برای اینکه موج نزولی کامل تموم بشه احتیاج به یک کف جدید داریم ، چارت و توی دیلی برعکس کن متوجه میشی چی میگم در واقع توی موج اصلاحی هستیم

آهان بذار چک کنم :+1:

آهان فهمیدم چشم اندازت رو، فکر میکنی که این دو سیکل صعودی کارکشن هستن و روند انگیزشی در جهت نزولی برگشته درسته؟

اگه این چشم انداز درست باشه 5 موجی الویتی مون در سطح 5603$ تکمیل شده و در سقف یک موج 5 کوتاه شده داشتیم و در حال حاضر در ساختار کارکشن یک الگوی abc داریم که میتونه به شکل یک زیگزاگ تکمیل بشه

کاملا درسته :ok_hand::ok_hand::ok_hand:

اگه rsi رو هم ببینی متوجه میشی که رسیده به محدوده مقاومتی