فقط معاملات و تحلیل xauusd

15 لایک کرده

13 لایک کرده

14 لایک کرده

استاپ جدید من زده شد و منو با RR1:2 خارج کرد ولی اینا مهم نیس مهم رعایت و اجرای صددرصد درسته پلن معاملاتیم در ورود مدیریت معامله و خروج بود….. دلایل معامله:1-مثل دیروز کندل روزامه سیگنال رنج میداد یعنی حرکت رفت و برگشتی زیادداریم مخصوصا بعد از القای نقدینگی (هدف بالانس کردن FVGروزانه بود یعنی تارگت اصلی من 4752بود ولی وسط راه اردربلاک پنهان داشتیم براهمین تارگت گزاشتمش برا همینم استاپ جدید گزاشتم) 2-درپریمیوم LTR5m بعداز القای نقدینگی به ما تاییدیه ورود قابل قبول داد چون مسیرو کامل نکرده بود 3-توجیه معامله قابل قبول بود (امیدوارم بااین توضیحات تونسته باشم به عزیزان کمکی کرده باشم)

10 لایک کرده

این دوستمون پیام داده چرا تا TP2 صبرنکردی.من نوشتم توی توضیحات TP2من همین اردربلاک پنهان بود و بعداز تاچ شدنش واکنش جالبی نداد….بیشتراز این جای ریسکم نداشت حیف سودمونه که بخاد از دست بره…مهم سود نیست مهم ظرفیت ذهنیمومه که باید مراقبش باشیم…درضمن همه سودای بازار که مال ما نیست

8 لایک کرده

4722

4802

4812

4820

باحد ۳ دلار

2 لایک کرده

ما که هر کاهشی رو فعلا خرید کردیم

یا پولدار میشیم یا به گدایی میفتیم

1 لایک کرده

سود در مارکت نزولی هستش.ان شاءالله برکت براتون جاری باشه

2 لایک کرده

10 لایک کرده

وای عالی بود نظرتون

3 لایک کرده

برعکسشم هست توی لگ صعودی اردربلاک Sell to buy(یک کندل قرمز بین دوتا کندل سبز قبلش و دوتا کندل سبز بعدش قرارمیگیره) بسیارواکنش پذیر هست مخصوصا وقتی با FVG هم همپوشانی داشته باشه…

در تایم 5دقیقه واکنشهای قشنگی میبینید ازش.توی 100تا200تا معامله بکتست کنید متوجه قدرتش میشید

امیدوارم بااین توضیحات تونسته باشم کمکی کرده باشم ..اینم گزاشتم چون قولشو داده بودم برای عزیزانی که هنوز به سود مستمر نرسیدن…موفق باشید

15 لایک کرده

سلام و درود

لطفا چند تا مثال از اودر بلاک پنهان میزنید و اینکه تشخیص اوردر بلاک چهطوریه

8 لایک کرده

این مثال برای برعکسشه…درکل چیز خاصی نداره توصیح و شماتیکش همینه که گزاشتم ولی ولی ولی نیاز به بکتست زیاد داره که خودتون باید بگیرین..وسط همون بکتستها خیلی چیزهای دیگه هم متوجه میشین(مثلا کجاها و چه سشن هایی بهترعمل میکنه و…)

…البته این یک نوع از اردربلاکهای پنهان هست بعدا توی معاملات اینده توی لایو نشونتون میدم در خلال معامله…ما حتی FVGپنهان و chochپنهان داریم

اینهارو کمکم چشمهاتون وسط بکتست ها متوجه میشه…خیلیم مهم هستن چون قبل حرکتهای درست حسابی خودشونو نشون میدن 95%تریدرها زمانی متوجه برگشت روند یا تاییدیه ورود میشن که چارت حرکتشو شروع کرده

12 لایک کرده

از اینها با شخصی سازی هم میشه ستاپ درست کرد هم بخشی از پلن معاملاتی

من ازشون تو پلن معاملاتیم استفاده میکنم یا بعنوان تارگت یا مهمترررررر شناساییشون بعنوان سدها و موانع رسیدن به تارگت…شما وقتی واردمعامله میشین باید بدونین موانع سر راهتون تا تارگت چیاهستن و چقدرمهمن..مهمترین دلیلی که اغلب پوزیشن ها از وسط سود ریسک فری و یا ضرر میشه همین ندونستن موانع رسیدن ب تارگت هست که مارو توی معامله غافلگیر میکنه

8 لایک کرده

داداش من مثل شما تایم 5 دقیقه کار نمیکنم روشم بلند مدتی هست ، اگر دوست داشتید بگید تا منم تحلیل هامو اینجا بذارم البته یکساعته به بالا کار میکنم ، اینم یکی از تحلیل هام هست برای هفته آینده متاسفانه بروکرم وصل نیست مگر نه معاملاتم هم لایو میذاشتم

9 لایک کرده

کیا با این تحلیل موافقن ؟

2 لایک کرده

منتظر هستم بیاد 4480 اون موقعیت بای خوبیه البته 4450 هم مناسبه

3 لایک کرده

احسان جان من مولتی تایم کارمیکنم.روزانه یکساعته 5دقیقه و یک دقیقه…چه ایرادی داره خوشحالم میشم فقط دوتا مطلب

-مورد اول اینکه به رسم کانال تلگرام قدیممون تایم صبح تا ظهر (8تا13)فقط معاملاتمو و شکل مدیریتشون رو ب اشتراک میزارم و عصرها درمورد همون معاملات و دلایل ورودشون و اشتباهاتمون توی معامله باعزیزان صحبت و بررسی میکنیم.

-مورد دوم دلایل تحلیلت رو هم ذکرکن .

هدف این تاپیک اینه که به همه عزیزان یک زاویه دید جدید بدیم تا توی معاملاتشون بهتر عمل کنن و ترغیب بشن به بکتست گرفتن در مورد اون دلیل یا تحلیل…شاید ی سری دلایل برا خودمون معمولی باشه ولی همون باعث ی جرقه تو ذهن تریدر عزیز دیگه ایی بشه…اینجوری هممون یچیزی یاد میگیریم و سطح هممون بالاترمیره

8 لایک کرده

مثلا نگاه کن داداش اینجا من باتوجه به کندلهای روزانه دیدگاهم و دلیلش رو برای فردا نوشتم …شماهم خاستی تحلیلت رو ب اشتراک بزاری دلیلش رو هم بگو ک هممون یچیزی یاد گرفته باشیم

5 لایک کرده

طلا تایم فریم 4 ساعتی

قبل از هر چیز انس با توجه به تایم فریم ماهانه وارد روند نزولی بلند مدتی شده و بالاهای اون گام های اصلاحی در حرکت نزولی هستند و در بهترین حالت با توجه به اندیکاتور های هفتگی روند رنجی رو ادامه بده تا تا مجدد قیمت محدوده 4300 رو ببینه البته مجدد تاکید میکنم این پلن حرکت انس طی هفته ها و ماه های جاری هستش.

اما در گام صعودی فعلی نزدیکترین محدوده حمایت که واکنش به اون نشون دهنده ادامه حرکت هستش محدوه 4827 هستش که به خط زرد رنگ نمایش داده شده چناچه در تایم فریم های پایین 5 دقیقه تا 15 دقیقه واکنش مثبت نشون بده و تثبیت بشه بالای اون انتظار رشد مجدد طلا تا مقاومت های پیشرو به رنگ قرمز مشخص شده رو داریم که هدف غایی در این گام صعودی محدوده 5000 هستش.

سناریو شکست و تثبیت پایین محدوده 4827 ادامه روند نزولی تا محدوده حمایت 4797 و حمایت های قوی تر با خطوط بزرگتر مشخص شده اند که نزدیکترین آن محدوده 4770 و 4710 هست.

به شخصه با توجه به تایم فریم های بالا در صورت واکنش نشون ندادن قیمت در روز دوشنبه به محدوده 4827 انتظار اصلاح تا محدوه 4770 رو دارم.

6 لایک کرده